הרשאות לASPNET מה אני מפספס

itaym02

New member
הרשאות לASPNET מה אני מפספס

כאשר אני כותב ישום בASPNET עובד מצויין. כאשר אני מוסיף לדף עבודה מול Access אני מקבל את השגיאה הבאה
Access to the path "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\Temporary ASP.NET Files\wrox2-1web\8a532eb7\5cc7ccd4\hash.web" is denied.​
מה אני מפספס?

הרשאות

בזמן ריצה, ASP.NET שומר קבצים מסוימים בתיקייה זמנית. לתיקייה זו צריכה להיות הרשאת כתיבה למשתמש ASPNET, שהוא המשתמש הדיפולטי ל - ASP.NET. אתה צריך לתת הרשאות כאלו לתיקייה שציינת. כנראה שכשהתחלת לעבוד ב - ACCESS נוצר מצב שמצריך כתיבה לתיקייה הזמנית, ולכן זה קרה.

itaym02

New member
האם אני יכול לומר לו מהי התיקייה

האם אני יכול לומר לו באיזה תיקייה זמנית להשתמש?

אין לי מושג אבל

נראה לי שבכל מקרה יהיה יותר פשוט לתת לו הרשאות כתיבה לתיקייה הזאת.

itaym02

New member
למרבה הפלא - הבעיה נעלמה לאחר

לאחר אתחול המחשב. מה קורה כאשר אני בונה אתר ושם אותו על סרבר של חברה? האם גם אז הוא מתחיל לרשום לכל מיני סיפריות נידחות?

בד"כ השרת מקונפג נכון

כלומר: למשתמש ASPNET יש הרשאות לספריות הזמניות שלו. קרה לי פעם אחת שלא היתה לי הרשאה, אבל אז האפליקציה שלי רצה תחת המשתמש של חשבון ה - FTP שלי (שכמובן אין לו הרשאות לספריות המערכת). זה היה באתר שמאוחסן ב - Interspace (לא להתקרב אליהם!!!) שביקשתי עבורו הרשאות כתיבה לספריות מסוימות בשרת. הייתי שעה (!) בטלפון עם התמיכה שלהם, העבירו אותי מאחד לשני, ולא הצליחו לתת הרשאות, אז עשיתי Impersonate ליוזר של ה - FTP.

למעלה