הרר, שרשור מפגש אחרון.

milkshakit

New member
תוכלי לחכות לך?! ../images/Emo122.gif

רוצה שאני אחכה לך* מה עובר עליי

HimXAndXHer

New member
הרר, שרשור מפגש אחרון.

ארר... כן. כתבו באוף שלא ממש מובן מה נסגר בסוף, אז הנה לכן ^.^ [[אגב, יכולת לשלוח לי מסר עם שאלות... אבל בקטנה ^^]] התאריך: ה18 לחודש. יום שלישי [שבוע אחרי ירחמלא! בוווהההוו! ._.], בעוד 6 ימים, פלוס מינוס. השעה: בין אחת עשרה בבוקר לשתיים עשרה אחה"צ. בבקשה, תשתדלו להגיע בין השעות האלו, כי אלו שעות נוחות והכל... רארג. וגם שלא נצטרך לחכות המון, את יודעת. המקום: עזריאלי, קומה מינוס ארבע. פשוט תכנסו למעלית ותלחצו על כפתור קטן וחמוד שמסמן את מס' הקומה [מינוס ארבע
]. זו קומה קטנה והכל, ובואו נקבע שעד שכולן יגיעו נשב... נגיד, באיזור הזה שמול המעלית? כדיי שמי שתגיע תראה את האחרות והכל ולא תכנס לפאניקה. הערות:
ענבלירון, אני מצטערת שלא שלחתי מסר כמו שעשיתי בשרשור הקודם- לא חשבתי שזה כ"כ הכרחי... אם זה כן, מצטערת
.
אני אגיע באחת עשרה וחצי ככה, כי אני מגיעה לבד ואני לא רוצה להיות אומללה ובודדה במינוס ארבע.
אני כופה עליכן לסגוד לי! בזכותי יש את המפגש והארור ו... אוףנו, לא, אתן לא חייבות לסגוד לי... אני סתם אימוגירל אומללה שמחפשת צומי;; ~חותכת וורידים~ [[הממ... כל הסעיף הזה היה ציני, יא? אל תבהלו |: ]]
שאלות או הערות או משהו כזה אתן לא משרשרות לכאן. לכאן רק מי שיכולה להגיע ותגיע משרשרת, וכל מה שהיא אומרת זה בעצם... מודיעה ומאשרת את הגעתה, וזה לא יהיה "כמעט בטוח" אלא "בטוח" בלבד, כי אז אני חושבת שמגיעות 15 בנות ומגיעות 5 במקום, וזה יהיה מעצבן ואני אתאכזב ואיכס. אז את השאלות וההערות והטענות ולא יודעת מה שלכן כלפי המפגש אתן אומרות לי, או במסר. ואם אתן מעדיפות בדרך מהירה יותר אז במסנג'ר [[email protected]] אוה, מספר אזהרות--> ~ אני ולוסי [לא יודעת מי עוד, אבל אם יש אז גם הן. ואני גם לא בטוחה שלוסיכפרעליה באה... ;;] נעשן, אז מי שזה מפריע לה... שתקח את זה בחשבון. ~ אני הולכת לצלם, המון! ואין פאקינג סיכוי שאתן מצלמות אותי |: ~ תהיו מוכנות לחזור הביתה עם פגיעה מוחית. עד כאן, וסוף לשרשורי-תכנוני-מפגש, הלןמארגנתמפגשכוסאמאשלו. ^.~ [[ווי! יש לי חולצה חדשה וסווו- סקסית של HIM. ראאר. ואחותי הביאה לי פוסטר שלהם הרגע, ועוד זוג פוסטרים של מיי כימכל רומאנס! שליטטעעע!!
]]

HimXAndXHer

New member
היי, בואי גם בתשע, נוכל לשבת

לשבת שלושתינו בארומה ולשתות את הקפה הממשטעים שלהם!! [זה היה רציני. בואי!]

milkshakit

New member
לא רנאה לי שאני אוכל לבוא בתשע

ואין לי כסף לקנות כלום
בקושי יהיה לי 20 שקל לנסיעות

Elpar

New member
אמממ....

לא שאני פרופסור ללשון או משהו, אבל כשיש לפחות בן אחד במקום לא צריך לכתוב בלשון זכר? :/ אה אבל שיהיה... אני באמת בקושי נכנסתי לכאן בזמן האחרון.... לא ידעתי שמתארגן מפגש בכלל! אממ ואחרי שכל זה נאמר אני לא חושב שאני אוכל להגיע גם :/ ובשביל התירוץ: אני נוסע לכמה הופעות בחודש הזה אז לא ירשו לי לעוד מקום כלשהו...

HimXAndXHer

New member
א- לא, כשיש רוב של בנות אפשר גם וגם

ב- כתבתי בהודעה בפאקינג מפורש שרק מי שבטוח בא משרשר לכאן, ושכל מה שהוא עושה זה מאשר את הגעתו ב100%/ מודיע על הגעתו בכללי! הרר! סליחה על התוקפנות, פשוט לא כתבתי את זה סתם- זה בשביל למנוע בלבול ואי סדר וכל זה, דאמאיט. ובכלל, עצם השרשור הזה הוא רק בשביל לתת למגיעים את הפרטים הסופיים של המפגש, אז בכלל אין טעם שמי שלא מגיע יגיב על זה... לעזאזל >.<

Elpar

New member
אה אוקיי סליחותיי המרובות :/

וכשיש זכר אחד מדברים בלשון זכר... אלא אם כן הוא סיסי הומו כזה
אבל אני גם ככה בקושי כאן...

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif יואו יואו היום אני מדברת עם

אבא לראות אם הוא נוסע במקרה לת"א באותו יום. ואם לא אז בטוח הוא נוסע השבוע/שבוע הבא/מתישהו אז אני אבוא לראות אותך.
אני אפגוש אותך עוד הרבה פעמים החופש. לא תתחמקי ממני.
אז אולי אגיע. אני אכתוב פה כשאדע בוודאות. ואגב, אם אני אגיע, אני אגיע..וול.. דיי מוקדם, כי זה העבודה של אבא. והוא עו"ד וזו פגישה, אז זה יהיה בטח בסביבות שמונה, אז חסר לך אם לא תהיי שם בשבילי גם באיזה שמונה/תשע בבוקר.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gifואגב, שכחתי.

יש לך שני פוסטרים של MCR, ולי אין אפילו אחד, והבאתי לך בסוף את הפוסטר של דה ראסמוס. אז אולי תביאי לי פוסטר אחד? ;-; בבקשה? ;[[[
אניאוהבתאותך.

HimXAndXHer

New member
מה יהרגו אותך??

[[את באיזור מסוכן? את לא! את לא את לא את לא את לאאאא! ~מנענעת בראש באי הסכמה~]]

danduuu

New member
אני באה../images/Emo9.gifבטוח../images/Emo9.gif

כאילו ההורים עושים לי קצת בעיות ["את חושבת שזה זמן טוב לנסוע עכשיו?","הנהגים של הרכבות לא מוכשרים לנהיגה או שיכורים או בלה בלה בלה"] אבל אמרתי להם שלא אכפת לי ואני לא הולכת להפסיק לחיות בגלל כל החרא הזה ואני נוסעת אז תתכוננו לראות מישהו מכוער ומפחיד במפגש וזאת תהיה אני
הלןןןןןןןןןןןןןןןןןן יא חפרנית!
מבטיחה לא לאנוס אותי או אפחד אחר?
|מפוחדת| אם כן אני באה

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif היא לא תאנוס אותך.

כי אני לא אתן לה@!!
היא רק שלי.
[טמבל מאוהב!
] אקיצר, אם מישהו פה ייאנס זו תהיה היא, על-ידי.

למעלה