הרר, שרשור מפגש אחרון.
ארר... כן. כתבו באוף שלא ממש מובן מה נסגר בסוף, אז הנה לכן ^.^ [[אגב, יכולת לשלוח לי מסר עם שאלות... אבל בקטנה ^^]]
התאריך: ה18 לחודש. יום שלישי [שבוע אחרי ירחמלא! בוווהההוו! ._.], בעוד 6 ימים, פלוס מינוס.
השעה: בין אחת עשרה בבוקר לשתיים עשרה אחה"צ. בבקשה, תשתדלו להגיע בין השעות האלו, כי אלו שעות נוחות והכל... רארג. וגם שלא נצטרך לחכות המון, את יודעת.
המקום: עזריאלי, קומה מינוס ארבע. פשוט תכנסו למעלית ותלחצו על כפתור קטן וחמוד שמסמן את מס' הקומה [מינוס ארבע
]. זו קומה קטנה והכל, ובואו נקבע שעד שכולן יגיעו נשב... נגיד, באיזור הזה שמול המעלית? כדיי שמי שתגיע תראה את האחרות והכל ולא תכנס לפאניקה.
הערות:
ענבלירון, אני מצטערת שלא שלחתי מסר כמו שעשיתי בשרשור הקודם- לא חשבתי שזה כ"כ הכרחי... אם זה כן, מצטערת
.
אני אגיע באחת עשרה וחצי ככה, כי אני מגיעה לבד ואני לא רוצה להיות אומללה ובודדה במינוס ארבע.
אני כופה עליכן לסגוד לי! בזכותי יש את המפגש והארור ו... אוףנו, לא, אתן לא חייבות לסגוד לי... אני סתם אימוגירל אומללה שמחפשת צומי;; ~חותכת וורידים~ [[הממ... כל הסעיף הזה היה ציני, יא? אל תבהלו |: ]]
שאלות או הערות או משהו כזה אתן
לא משרשרות לכאן. לכאן רק מי שיכולה להגיע ותגיע משרשרת, וכל מה שהיא אומרת זה בעצם... מודיעה ומאשרת את הגעתה, וזה לא יהיה "כמעט בטוח" אלא "בטוח" בלבד, כי אז אני חושבת שמגיעות 15 בנות ומגיעות 5 במקום, וזה יהיה מעצבן ואני אתאכזב ואיכס. אז את השאלות וההערות והטענות ולא יודעת מה שלכן כלפי המפגש אתן אומרות לי, או במסר. ואם אתן מעדיפות בדרך מהירה יותר אז במסנג'ר [[email protected]] אוה, מספר אזהרות--> ~ אני ולוסי [לא יודעת מי עוד, אבל אם יש אז גם הן. ואני גם לא בטוחה שלוסיכפרעליה באה... ;;] נעשן, אז מי שזה מפריע לה... שתקח את זה בחשבון. ~ אני הולכת לצלם, המון! ואין פאקינג סיכוי שאתן מצלמות אותי |: ~ תהיו מוכנות לחזור הביתה עם פגיעה מוחית. עד כאן, וסוף לשרשורי-תכנוני-מפגש, הלןמארגנתמפגשכוסאמאשלו. ^.~ [[ווי! יש לי חולצה חדשה וסווו- סקסית של HIM. ראאר. ואחותי הביאה לי פוסטר שלהם הרגע, ועוד זוג פוסטרים של מיי כימכל רומאנס! שליטטעעע!!
]]