הרקה ביום שישי 2003 04 18 .

דודי ק1

New member
הרקה ביום שישי 2003 04 18 .

בתיה ואני מזמינים את כל המדריכים והיוצרים למרתון שיתקיים בע"ה בתאריך הנ"ל, במרכז ספורט "אביב אליאנס" ברחוב ברודצקי פינת סלואדור בת"א. אנא ראו הזמנה זו כהזמנה אישית. כמו כן הציבור מוזמן לבוא ולרקוד איתנו את קבלת עונת האביב הנפלאה וכן להוריד קלוריות מיותרות שהצטברו במחלך ליל הסדר והחג העמוסים באוכל טעים. שי יוענק בכניסה לכל רוקד, כיבוד ושתיה חמה ויין, וכמובן אוירה שמחה. כל זה במחיר של 30 ש"ח בלבד. ההרקדה תחל בשעה 2200 עד הזריחה. לפרטים נוספים: בתיה 052808900, דודי 052683085. חג שמח וכשר לכל עם ישראל ולהתראות ברחבת הריקודים.

לאה S

New member
הרקה=הרקדה.

וחוץ מזה, תהנו ותעשו חיים. חבל שלא נהיה מסיבות מובנות...

לדודי ואביגל

אנא תאמו ביניכם מי ומתי מעלה את המידע וההזמנות לפורום, על מנת שלא יצא דיווח כפול. הכלל שלנו בפורום שלכל אירוע אפשר לתת "פרמו" - מידע פרסומי, פעם אחת בלבד על מנת לא להפוך את הפורום ללוח מודעות. עד כה עמדנו בכך פחות או יותר (היו כמה חריגות) ואני מנצל הזדמנות זאת להדכיר לכל המשתתפים שלא לחרוג מנוהל זה. אני מאד מקווה לא להגיע למחיקות של מודעות כאלה.

דודי ק1

New member
|לירון

יכולת לפחות בהזדמנות זו להודות לבתיה ולי על ההזמנה הפומבית לכל המדריכים והיוצרים ששיגרנו באמצעות הפורום המכובד ולא תתרכז רק בהערות ואיומים,לא יאה ולא נאה. שיהיה לך ולכולנו חג שמח ו-

1חנה

New member
זו הרקדה נטו או יהיו אומנים אורחים?

חוץ מזה, איך מגיעים? אני מהצפון ולא מכירה את ת"א. באיזה חלק של העיר זה נמצא. אם מישהו מאיזור הקריות נוסע אשמח שיודיע לי במסר אישי אם אפשר להצטרף לטרמפ כי לא בטוח שיהיה לי רכב.

דודי ק1

New member
איך מגיעים

מכיוון צפון, כדאי לפנות שמאלה לרחוב איינשטיין (הרחוב של הקניון ברמת אביב), אחרי הקניון פונים ימינה לרחוב ברודצקי, נוסעים ישר עד שרואים מימין את המרכז המסחרי הישן של רמת אביב ומיד אחריו פונים ימינה לרחוב סלואדור ונופלים ישר על אולם הספורט . מכיוון דרום, מדרך נמיר פונים ימינה לרחוב חיים לבנון(הרחוב של מוזיאון הארץ) מיד בפניה הראשונה שמאלה לרחוב רידינג ובפניה הראשונה ימינה לברודצקי, סופרים שתי פניות קטנות משמאל ופונים בשניה שמאלה לרחוב סלואדור. בהצלחה. כמו כן אפשר לשאול בסלולארי שפורם בהודעה הראשית. דודי

1חנה

New member
תודה על ההסבר אבל לא ענית לי

על השאלה אם זו הרקדה נטו או שיבזבזו זמן על כל מיני הופעות של זמרים או להקות ריקוד. אודה לתשובה כי אם אני עושה מאמץ לבוא זה רק לריקודים לא לדברים אחרים.

דודי ק1

New member
תהיה הרקדה נטו.

אין שום אמנים וכד', תהיה הרקדה של ריקודים מכל הזמנים מעגלים וזוגות לסירוגין, אם יהיה ביקוש יהיו גם שורות.ניתן לבקש ריקודים מועדפים,נשתדל למלא את כל הבקשות. חג שמח.

1חנה

New member
תודה על התשובה. אשתדל לבוא

כי נראה לי ששווה להגיע, אבל לא בטוח שאצליח כי עדיין לא סגור שיהיה לי רכב ואף אחד/ת לא שלח/ה לי מסר שהוא/היא מגיע/ה מהצפון ויכול/ה לקחת אותי טרמפ. בכל מקרה תודה, ואם אגיע, אבוא לומר שלום. חג שמח.

דודי ק1

New member
טקילות לא יהיו.

צריך לגוון לא צריך לגוון לא? אבל יהיו הפתעות אחרות. להתראות במעגל. .

למעלה