הרקדמה בשבת

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
הרקדמה בשבת

היכן מתקיימת הרקדה בשבת בשעות היום, באזור המרכז,תודה על התשובה.

No name for now

New member
הטיילת של ת"א

מול בן אנד ג´ריס בטיילת (לכי בטיילת לכיוון צפון ולמטה - אחרי מסעדת לונדון כבר תוכלי לשמוע מוזיקה). ההרקדה עם שרה אביב, והיא די מגוונת. די חם והשמש קופחת, כדאי להביא כובע, משקפי שמש וקרם הגנה.

avigal23

New member
גם אני רציתי בדיוק להמליץ על זה...

המיקום בחוף גורדון... מומלץ כובע לפעמים חצי מהשטח ריקודים עם צל...ויותר מאוחר כל המקום מלא בשמש... אני יהיה שם מחר...אז...ביי

dadon1

New member
הרקדה בשבת

אני באופן אישי רוקדת כבר 3 שנים בטיילת בתל אביב אצל שרה אביב , בכל שבת מ-10:00 עד 14:00 כשלקראת החורף היא מעבירה זאת מ-11:00 עד 15:00 ובכלל ביוליאוגוסט זה רק מ20:00 עד 24:00 ממש בכניסה לטיילת של קפה לונדון- בחצר של בן אנד ג´ריס - מתחת לשרתון אבל ידוע לי על הרקדה על חוף הים בראשון לציון מ-11:00 עד 17:00 ובספורטק--- ככה ככה

mayan18

New member
ספורטק

האם הספורטק הוא בצד של גני יהושוע, או בצד של הלונה פארק, משהו יכול למסור לי פרטים או כתובת יותר מדויקת , והאם יש חניה מוסדרת, אודה מאוד על התשובות.

לאהובה תודה וחג שמח. כל מה שכתבת

בעיתון רוקדים על שמעון שוכר הוא נכון. כמובן שלא היתה לך שום כוונה לעשות לו פרסומת למטרות רווחים. גם אני נוכחתי,כאשר הוא הרקיד תקופה קצרה בכפר-סבא שהוא מדריך מעולה מאד,דייקן וכל לימוד שמלמד קולטים מהר ומצויין.הוא לא קופץ מיד אחרי כל ריקוד שיוצא בהשתלמויות. בוחן כל ריקוד שמתכוון ללמד טוב טוב לפני שמלמד.מלמד בעיקר ריקודים שהתבססו ןהתקבלו על ידי הרוקדים במשך תקופה די ארוכה. הראש שלו והרגליים שלו כל הזמן עובדים בזמן ההרקדה.

dadon1

New member
אפרופו שמעון שוכר-כתבה ב´רוקדים´

--ואיזו צעקה גדולה קמה בעקבות הכתבה... כאילו ששום דבר ממה שכתבתי לא היה לו כיסוי... מרקידים גדולים משכמם ומעלה לא השכילו אז ואולי גם היום להבין, שככה ´אני´ ועוד רבים כמוני רואים אותו, זה לא שאין לו מה לשפר, אבל מה כל כך קשה לפרגן לאדם שלכבוד יום הולדתו זוכרים לו רק את הצדדים היפים שלו?! וחוץ מזה שממש לא הייתי כתבת מערכת רק אחת מהעם שמביעה את דעתה ובאחריותה. נ.ב. ירון מישר יצא מזה עוד יותר גדול, כי מכתב התגובה שלו ל´טארארם´ שהכתבה עוררה היה ממש מק-צו-עי!! ולעיניין! שבת שלום! אני

כניסת הספורטק קרובה לרחוב איבן

גבירול פינת שדרות רוקח.אם אתה בא מצד מזרח אתה עושה פרסה ברמזור של פינת רחובות אלה ומיד בצד ימין אחרי 40 מטרים אתה נכנס ומשלם בכניסה 15 שקלים עבור החניה. יש כאלה שמעדיפים לא להכנס ממשיכים הלאה עד שמוצאים חניה בכביש הראשי בשדרות רוקח.השתדל לא להתרחק יותר מדי.

dw2322

New member
ועוד הסבר, מ-פעם

בקישורית. לגבי החניה, אפשר לחנות בחניה בתשלום כאמור, ואפשר לאורך הרחוב (בפעמים שהגעתי זה מה שעשיתי- יש מקום, גם אם לא ממש ממש ליד).

dw2322

New member
6 שעות הרקדה? אתה בטוח?

נשמע די הרבה, בייחוד כשמדובר במקום פתוח בשמש. בכל אופן, למי שלא מהאזור, איפה בחוף ראשל"צ ממוקמת ההרקדה? מלבד זה, צריכה להיות גם הרקדה בפארק הלאומי בר"ג במוצ"ש ערב (לגביה אביגל יותר בקיאה ממני, אני רק מודע לה תיאורטית).

avigal23

New member
החלט יש היום הרקדה בפארק הלאומי

ברמת גן...ואני באה...צריך פרטים? לא הבנתי... זה מתחיל בשעה 20:30

avigal23

New member
כמה עדכונים...

היום הייתי בהרקדה בטיילת...ומפני שידוע לי שיש אנשים בפורום שרוקדים שם,ויש כאלו אולי שגם לא מעדכנים אותנו בזה שהם רוקדים שם הנה עדכון לגבי שעות ההרקדה... בשבוע הבא
10:00-14:00 בעוד שבועיים ובהמשך...
11:00-15:00 אשמח לראותכם שם!!!
עוד דבר-בקשר להרקדה של בתיה ביום חמישי... מלבד שהחוג ממשיך להתקיים בשעות הרגילות...המחיר השתנה..(מצטערת שרק עכשיו אני כותבת את זה...כל שבוע בורח לי מהראש לכתוב את זה...) כעת מחיר כניסה ליחיד-22 שקלים... להזכירכם...באולם ספורט אביב-אליאנס... אולם ענקי(האנשים שהיו יעידו!)+מזגן+שתיה חמה וכיבוד קל חופשי.. יש חוג למתחילים וגם למתקדמים... כולכם מוזמנים...אשמח לראותכם גם שם...
להתראות חג שמח,גמר חתימה טובה...

raz14

New member
הרקדה בגן שמואל

אם יש לך ראשיון אני ממליץ לך ולמי שגר באזור יש הרקדה כל ראשון ורביעי של ירון כרמל יש לו ריקודים לכל השירים הכי חדשים מומלץ ביותר הוא אחד המרקידים הכי טובים בארץ

avigal23

New member
אתה מתכוון אליי?

כי לי אין רישיון... ו..אמ... אני רוקדת ביום רביעי אצל מישהי אחרת(חברי הפורום יכולים להוכיח) וביום ראשון (לא היום שבוע הבא) אני מתחילה ללכת להרקדה ה-5 שלי בשבוע...בכל אופן אם יתאפשר לי (גם הסעה,כמובן!) אגיע בהזדמנות...תודה

למעלה