הרקדות כרמיאל

ZEEVS1970

New member
לא הצלחתי להדפיס את זה

ההדפסה יוצאת חתוכה. רויטל, האם ניתן להכניס את זה לגלריות כמו שהכנסת את התוכניה כך שבהדפסה זה יצא בעמוד אחד?

UHUstick

New member
תן לי את המייל שלך

ואני אתן לך קובץ להדפסה (חתכתי והכנסתי לתוך קובץ וורד פשוט)

ZEEVS1970

New member
אז למה רק לי?

בוא תצרף אותו כקובץ במסר כאן בפורום ואז כולם יוכלו להדפיס. הרי לא רק לי יש את הבעיה הזו. תודה מראש!

UHUstick

New member
כי זה מעל

250K המותרים ולי אין עוד מיל פנוי בשרתים הפרטיים שלי. חשבתי להוריד את איכות התמונה אבל הכתב ממילא קטן וזה יקשה על המבגרים שביננו לקרוא. (מחשבה בקול רם) יודע מה - תן לי את המייל בכל מקרה ואני אחפש פיתרון.

חבל שהפלייר לא עבר הגהה דקדקנית

נפלו מספר טעויות בשמות מדריכים, לדוגמא אבי פאץ (אבי פרץ), מומי מנחם (מוטי מנחם), מוטי בן מנחם (מוטי בן יעקב).

No name for now

New member
הצגת לוח הזמנים

בצד השני של הפלייר מצויינת חבל שלא כללו את כל האולמות והאמפי תיאטרון כדי שניתן יהיה לתאם ביתר קלות בין ההרקדות לאירועים ומופעים.

אביגל ג

New member
אז רגע,

לא רוקדים יותר באולם "ברוך"? או איך שלא קראו לזה האולם החדש? (שנה שעברה רקדו שם ביום חמישי לרקוד עם יוצרים ואז אחרי זה התחילו בשורות)... אמנם היה צפוף אבל אהבתי את האולם הזה יותר מאשר את האולם ספורט...
סתם בלאגנים עושים שם

UHUstick

New member
אביגל

אני חייב להגיד לך - משהו מוזר קורה בכרמיאל. בתקופה הזאת העיר בדרך כלל רוחשת ובוחשת לקראת הפסטיבל ומתקיימות הכנות אחרונות (זה אחד האירועים היחידים בארץ שעובדים עליו מספיק זמן מראש ולא מתבסס על תרבות ה"סמוך") אבל השנה משהו השתנה! לדעתי רוב המקומות בהם הפסטיבל אמור להתקיים עוד לא מוכנים!!! מרכז ברוך הוסב עשרות פעמים השנה לצרכים שונים ולדעתי במצבו הנוכחי הוא אינו מתאים לאכלס הרקדה!

אביגל ג

New member
אוי חבל!

תודה על האינפורמציה! דווקא אהבתי את המקום. לא זכור לי שהיה בו מזגן, אבל לפחות שירותים נורמליים היו

אביגל ג

New member
רגע

אבל לא ישתמשו בו להרקדות, או שכן? כי בפליירים לא מוזכר בכלל האולם הזה...

דווקא היה מזגן

אבל לעומת זאת, ציפוי הרצפה האדום-חמרה הלא גמור לחלוטין הותיר על נעלי הרוקדים ושולי מכנסיהם צבע אדום כהה.

למעלה