הרקדה

סימנים נלמד בבית דני ביום שלישי לפנ

י כשבועיים נדמה לי, וגם באוניברסיטה. ירון מרקיד נדמה לי ביום רביעי במעלה אדומים.. בדקי באתר "רוקדים" בקישור האדום משמאל.

אתמול בגבעת השלושה../images/Emo13.gif)

אשר אושרי, הרקיד אתמול בגבעה, ולא ויתר על לימוד ריקוד חדש.(בעצם שניים. אחד במעגלים--------???) וגם טרח ללמד אותנו את "סימנים"

מסכים.. אבל שמע - אני לא בא להחליף

אותך כמנהל, אני יודע שזה כאב ראש לא קטן...ואני בעצמי לא הייתי מתלהב להתעסק בזה. עלי לציין לשבחך גם את הקמת הפורום הזה, וקידומו לטובת הרוקדים. עדיין, ההודעה "ההיא" הייתה צריכה להמחק - שוב- בגלל שאתה מנהל..

ValseValse

New member
לא מסכימה../images/Emo128.gif

אל תשכחו שירון לא מקבל שום תגמול ישיר בעד ההשקעה שלו בפורום. הוא עושה עבודה טובה מאד שדורשת המון השקעה וחלק מהעבודה הזאת היא מאוד לא נעימה. מספיק לספור את ההתקפות שירון מקבל כל הזמן. מאד הגיוני שיהיה לו איזשהו רווח עקיף ליד כל כאב הראש הזה. יש כל כך הרבה אנשים שמקימים פורום רק בשביל רווח עצמי. כאן הרווח הוא לכלל אז מאד הוגן שבצורה עקיפה ירון ירויח משהו אישי בשבילו. אתם מכירים כל כך הרבה אנשים שמשקיעים שעות על גבי שעות בלי שום תמורה, לא ישירה ולא עקיפה?

ValseValse

New member
רווח זה לא רק כספי

רווח זו כל תמורה שהיא. זה גם זכות שידברו על החוג שלו!!!!

ValseValse

New member
"תמורה עקיפה"

דיברתי בהודעה גם על "תמורה עקיפה". תמורה עקיפה זה בודאי שלא כסף!!!

הממ.. דו-קרב לתחרות אינטלגנציה?

אני מוכן לקשור ת'אונה השמאלית של המוח שלי ולתת לך פור.. את הבנת הנקרא עברתי כבר בכיתה.. הממ.. ב' או משהו כזה... יש אנשים שלא חושבים כמוך - ואני ביניהם.. ואני גם לא היחיד. אי-חשיבה כמוך אינה אינדיקציה לטפשות...אולי ההפך הוא הנכון.

ואוו... ואלסX 2 ../images/Emo6.gif מאד תודה

על המחמאה. מעטים יודעים גם להעריך כפי שאת עושה כאן. ד"א לרויטל מגיע אפילו יותר ממני כי כיום היא משקיעה הרבה יותר זמן ממני. ולגופו של עניין אחזור שוב - ההודעה ההיא (ד"א היתה גם הודעה של sari על החוג שלי בשרשור של חוג הזוגות של ישראל שיקר ביקום, אשר מפרגן לישראל בכיף ומזמין עוד אנשים להצטרף) היתה לגיטימית לחלוטין ולא קיבלה "זכות מיוחדת" בגלל היותה על פעילות שלי. בגדול, גם רויטל וגם אנוכי משתדלים להמנע מפרום פעילותינו ויוצא שדווקא בגלל היותנו מנהלים "זכותנו" בעניין זה נפגעת וזאת למרות שעקרונית זכותנו המלאה לפרסם כאן את פעילותנו במקום אותו אנו מנהלים ואני מציע לכל אלה שזה מקומם אותם: חידלו מהערות הציניות שאינן לעניין. הבנו שקשה לכם עם זה שגם למנהלים יש עיסוקים לגיטימיים שמקומם כאן ושזה הפורום היחיד בו נוכל לפרסמם. קשה לכם - התגברו והתבגרו. וגם... אתם רצויים כאן, אך איש לא מחייב אתכם להשתתף כאן.

ValseValse

New member
כוונתי היתה גם לגבי רוויטל

כתבתי רק עליך היות וזה אתה שמותקף כל הזמן, כך שבקונטקט ההערה שלי הזכרתי רק אותך. בוודאי שהכללתי את רויטל במחשבה שלי, ואני מקווה שהיא תקרא את ההודעה שלי. אני מוצאת ששניכם עושים ממש עבודה יפה וכמה שלא הייתי רוצה להיות במקומכם...

תודה רבה. לא כתבתי זאת

כהערה אליך אלא כמשהו שחשוב לי להדגישו שוב ושוב, אף כי אני בטוח שכולכם רואים זאת.

למעלה