הרקדה קסומה בבית זרע

הרקדה קסומה בבית זרע

ביום שני השבוע הקוסמת (בת זוגי לריקודים) כישפה אותי. איך אני יודע? עובדה. ביום שני בערב נפרדתי לשלום ממשפחתי עליתי על המטאטא הכסוף מסוג טויוטה, עזבתי את השפלה וטסתי לבית זרע. שם רקדנו בהרקדה של ספי אביב. כל ההקדמה באה בכדי לספר על ההרקדה בבית זרע, כי כל מי שמכיר את בת זוגי יודע ממילא שהיא קוסמת. היגענו ב 21:30 לריקודי מעגל ותיקים ויפים, שהתפתחו במהלך הערב לריקודי מעגל מהתקופה האחרונה. למרות שאני חובב ריקוי זוגות מושבע, "נאלצתי" לרקוד הרבה מאוד ריקודי מעגל. פשוט לא עמדתי בקיסמם (אולי גם זה היה כישוף?). ב 23:00 החלו ריקודי הזוגות, כמעט כולם לטעמי, למשך כשעה, ולאחר סבב נוסף של ריקודי מעגל, היה הסבב המסיים של ריקודי הזוגות עד קרוב ל 2. הרקדנים צעירים ומבוגרים רקדו היטב וחלק מהרקדניות רקדו מאוד יפה (בת זוגי טוענת שגם רקדנים, אבל את מי זה מעניין). ספי מנווט את ההרקדה בצורה נעימה, מבלי ל"קשקש" ברמקול. הרוקדים שמו כמובן לב ל"זרים" וקיבלו אותנו בחמימות. מסתבר שגם כמה מפליטי השפלה שעברו לגור בצפון הופיעו להרקדה. האולם: חדר אוכל של הקיבוץ, הריצפה חלקה מאוד, מבנה ריבועי (שבעיני עדיף בהרבה על המלבן של אולמות הספורט ומיזוג שהתגבר די בהצלחה על החום של הבקעה, בתוספת מאווררים. בת הזוג המקסימה שלי מצליחה לגרום גם להרקדה הבינונית ביותר להראות מוצלחת. הפעם היא לא הייתה צריכה להתאמץ: פשוט נהנינו מההרקדה. לסיכום: ההנאה מההרקדה בהחלט הצדיקה את הנסיעה הלא קצרה ואפילו את יסורי היקיצה בבוקר כדי ללכת לעבודה.

למעלה