הרקדה מעלה אדומים

inin3

New member
הרקדה מעלה אדומים

ירון בן שמחון היקר התחלת לזלזל ברוקדים אל תשכח מי העלה אותך למעלה מעלה אנחנו הרוקדים אז תרד חזרה לעם תלמד יותר תרקוד יותר במעגל ואל תהיה תקליטן זה לא מה שחיפשנו חיפשנו שינוי כמו"כ תפיסקו לשתות אלכוהול באמצע ההרקדה כי זה גורם לכם לדבר שטויות ולא להרקיד כמו שצריך

e r e z 2005

New member
inin3 שלום וברוך בואך לפורום

אני שמחה שיש עוד רוקדת מהחוג שלי שאני מקפידה להגיע אליו בקביעות, שחושבת כמוני. אני רוקדת רק במעלה אדומים מבחינת הנוחיות של קל"ב. 3 דקות הליכה מביתי.

darsi

New member
מוזר

היי. אמנם איני רוקדת באופן קבוע בהרקדות של ירון בן שמחון במעלה אדומים, אך מהפעמים הספורות שהייתי, כלל לא התרשמתי שהוא "מורם מעם". אמנם הוא לא רוקד הרבה במעגל וחבל כי הוא רוקד מקסים, אבל הוא סימפטי וחייכן ויוצר אווירה שמחה ומלאת מצב רוח. נכון שהוא מקשקש קצת במיקרופון, אבל למי אכפת? זה מינורי ורק פה ושם... רבים מהמרקידים עושים זאת וברוב הפעמים, לא ממש מדובר בפנינות חוכמה, אז מה? זה חלק מהאווירה הכללית. בנוסף, אם הוא שותה אלכוהול (לא שמתי לב) מה זה משנה לך? זה גורם להרקדה להיות פחות מוצלחת? תיאורטית, אולי זה אפילו יוסיף למצב רוח... כל עוד הוא לא "מסובב" לגמרי - והוא לא היה בפעמים שאני הייתי - אז מדוע עינך צרה בכך? אני לא מתכוונת, חלילה, לתקוף, רק מתעניינת. יום נעים

e r e z 2005

New member
למרות זאת...

אם היית רוקדת קבועה שלו מההתחלה, היית רואה הבדל ביחס שלו אלייך היום. הוא, ובצדק, רוצה למשוך חדשים אליו. הקבועים במילא באים, רוקדים ומכניסים את כספם לקופה- אין בעיה. אבל מדובר ברוקדים הוותיקים שרוקדים אצלו ואפילו את שמם הוא לא יודע, לא מכיר ולא רוצה או מנסה לדעת. לעומת רוקדים חדשים יחסית, את שמם הוא מכיר, הוא מחבק חיבוק דוב, נשיקות וכו' ומכריז עליהם בקולי קולות כשהם מגיעים להרקדה. האמת, לי לא מפריע שהוא שותה ואדרבה, הוא שותה משקה מעורר, כי בכל זאת, ההרקדה עד השעה 1 בלילה ואח"כ הוא נוסע לת"א - לא פשוט. אבל... הוא לא רוקד בכלל במעגל, רק אם מדובר בריקוד חדש יחסית או ריקוד ש95% לא מכירים והוא רוקד אותו עם 3-4 רוקדים. אז מה... האם כדי לנקר עיניים. תרקוד גם עם כולם במעגל ריקודים שכולם מכירים ולא רק 3-4 רוקדים.

בקשתך שהמדריך ירקוד

במרכז, נכונה ברמה העקרונית. יחד עם זאת עליך להבין שלמרקיד ולמדריך יש הרבה מאד מטלות נוספות וביניהן גם "יחסי ציבור" עם אלה הפונים אליו אישית והוא לא יכול להתעלם מהם ו"לרוץ" למעגל. האם ניסית לפנות אליו אישית ולבקש שירקוד יותר במרכז כי חשוב לך לראותו רוקד, זה עוזר לך, זה תורם לאווירה, זה עוזר לרוקדים אחרים? נראה לי שהדרך היפה והמועילה הינו לפנות למרקיד באופן אישי בעניינים שכאלה ואילו בפורום לדון בהם ברמה העקרונית.

e r e z 2005

New member
לא ביקשתי

אבל אחשוב על כך, תודה. בנוגע למטלות שיש למרקיד, אז להבהיר לך, לירון יש עוזר במהלך ההרקדות, סרגיי. נחמד מאוד ומרקיד את הבינוניים בתחילת ההרקדה וממשיך אח"כ לעזור לירון עד סוף ההרקדה. בהפסקות שעושה ירון הוא יוצא החוצה, לעשן, לדבר, לשתות וכו'.

darsi

New member
ובכל זאת...

לפי מה שראיתי, אם ירון יוסיף וירקוד יותר במעגל זה יהיה רווח נקי לכולם. אולי באמת כדאי לנסות ולדבר איתו. אם את רוקדת ותיקה אצלו, אולי דווקא ממך ומשכמותך המסר צריך להגיע. איני יודעת אם ירון טורח לקרוא בפורום - אם עלי להמר, אניח שאינו קורא... אולי באמת עדיף לדבר איתו וזהו. לתופעת הנשיקות והחיבוקים - אני פשוט הנחתי שאלו אנשים היותר קרובים אליו, אנשים שיצר איתם קשרי חברות קצת יותר חזקים ואין כל בעיה עם זה. אם הוא בוחר לקרוא בשם של רוקד זה או אחר במיקרופון, בבקשה. אני לא מצפה ממנו להתחבר אליי, למשל, בצורה כזו. וככל שמדובר ברוקדים ותיקים שלו, אני בטוחה שהכבוד שמור להם, אולי היחס פשוט קצת יותר מובן מאליו... ככה זה ביחסים ארוכי טווח... אני לא חושבת שהוא ישכח "מי גידל אותו"...

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifהמלאך המושיע שלי זו את?

מתוקה, ברוך בואך לפורום! אל תשכחי שאת חייבת ללמד אותי את "דבקה כיף" להת'..

למעלה