הרקדה חמה!!!!

../images/Emo6.gif מענין...

עם מי אתה ושוש החלפתם??? מי זכה? (או אולי הפסיד...?)

אצלינו רק הרוויחו

לא חושב שכדאי להציג כאן בפורום את כל פרטי ההחלפה. נשאיר לדמיון מה גם שיש פורומים אחרים לזה....

דבלה.למה לא מפעילים את המזגן

בהרקדה החינמית במוצ"ש בפתח תקוה. הרי המזגן תוקן. האם העיריה חוסכת בחשמל והרוקדים מותשים מהחום והלחות. האם זאת קמצנות.

גם בשבילי זה היה מפגש(ון) פורום

כשאני באה להרקדות חופשיות, אני מנצלת את הזמן לרקוד פחות ולהיפגש יותר. וגם אמש, שמחתי לפגוש ולהכיר המון חברי פורום (גם אותך, לילך, שמחתי להכיר סוף סוף). היו הרבה צפוניים
: היה חבר פורום מצפון הארץ, היו זוג נחמד מצפון קליפורניה (?)
, ולהפתעתי הגיעה חברתי היקרה (מהפורום), אשר עשתה את כל הדרך הארוכה מצפון רמת גן
. לכל המקטרים- נכון, שהמזגן בספורטק הרצליה מקרר יותר מהמזגן באולם בפ"ת
... נכון, שמשטח הגלגליות/טניס בספורטק הרצליה משובח יותר
(על משקל: "הדשא של השכן ירוק יותר")... אבל, כמו שכבר אמר הראפ התימני, כשנותנים דבר מה בחינם, אין זכות לקטר (ואני אוסיף- גם לא לפולניות
). לסיכום- נהנתי מאוד מההרקדה אמש. ואוסיף גם תודה לאשר אושרי על רפרטואר מצויין, שהכיל את "שיכור ולא מיין", שלא פסח על רצף של דבקות ("דבקה דרור", "דבקה נופר" וכמובן..."דבקה רמות"), וכן על רצף של "תימניאדה" ("אחי בני תימן", "שופני"). ועוד צל"ש מגיע לאשר, על שהשמיע ריקודים רבים שחיבר ישראל שיקר!

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif דבקה'לה....

מעניין שחברי פורום ורפרטואר דומה מאוד לזה שהזכרת - דבקות {"דבקה רמות", "דבקה כיף", דבקה אוריה"} ותימאנייאדה {"שופני", "לך קראתי" וכד'} היה אמש גם בספורטק הרצליה.... זה עם המשטח והמיזוג הטובים יותר...

../images/Emo4.gifלמה לא באת???

נכון, הרצליה קרובה יותר
...וכמו שכבר הזכרתי, התנאים בהרצליה משובחים... אבל, אם נהיה רציניות, היתה חברותה נעימה (והאולם הענק היה דיי מלא באנשים). רבים מחברי הפורום, שפיזזו בהרצליה, הגיעו לפ"ת ועשו "משמרת שניה"
. דהיינו, אם ההרקדה בהרצליה הסתיימה בסביבות השעה 22:00 (?), הרי שהם המשיכו לפזז משעה זו (בערך) בפ"ת. אגב פרפריתה, בילבלת קצת בשמות
(רשימת הרפרטואר שלי שונה משלך...מצאי את ההבדלים
).

לדבקה רמות את יודעת שאני ביקשתי

מאשר אושרי לשים את הדבקות, ובמיוחד את דבקה רמות, אני שואל מדוע ביכלל צריך לבקש מהמדריך לשים דבקות,הרי הדבקות לעניות דעתי הם הריקודים הכי היפים שיש בריקודי העם,תישאלו כל מדריך שהוא נחשב למדריך טוב איזה ריקודים הוא הכי אוהב?אני שאלתי ורובם אמרו לי דבקות.לכן אני שואל מדוע ביכלל צריך לבקש בכל הרקדה מהמרקיד שישים דבקות,אני יודע שיש מחברי ריקודים ,שמחברים ריקוד שדומה לדבקה אבל הם לא קוראים לריקוד דבקה מפני שהם יודעים שהרבה מרקידים לא ישימו את הריקוד שהם חיברו אז הם במקום ליקרוא לריקוד נניח דבקה רמות אז הם קוראים לזה הורה רמות .אנה מרקידים לא להחרים את הדבקות , בכל הרקדה של 5 שעות צריך לשים כ5 דבקות.

בצלאל ידידי.לא כל אחד אוהב כמוך

ריקודי דבקה. אני אוהב את הדבקות הישנות מאד שאני רגיל אליהם כמו יא עבוד,דבקה הלל,דבקה מגנון,דבקה לאדמה,דבקה להט ,למרות שלא נראית כמו דבקה,דבקה דלעונה דמקה דייגים ועוד.אלה דבקות קלות ועממיות, הדבקות החדשות כמו דבקה רמות הן יותר קשות ואני לא מתאמץ ללמוד אותן,על דבקה כנען שמעתי רק ממך. החדשות לא מדברות אלי הרוקדים ברובם לא מתעניינים בדבקות וגם המרקידים לא מתלהבים מהם. אז בצלאל,על טעם ועל ריח אין מה להתווכח אני גם לא חושב שהמחרים חיברו דבקות וקראו להן הורות..

לעזרא ידידי כשיש דבקות אני רואה

הרבה מאוד רוקדים ברחבת הריקודים, וזה לא נכון שרוב הרוקדים לא אוהבים דבקות. חוץ מיזה תן לי כל ריקוד שהוא תוסס מורכב כמו דבקה,גם אותו אני אוהב,זזה לא משנה אם זה ניקרא דבקה או הורה, בתקופה האחרונה גם מחברי הריקודים שמו לב לזה שהמרקידים לא אוהבים לשים דבקות אז הם קראו לריקודים שלהם בשם אחר, כך למשל אתהאליל שלך גדי ביטון איזה דבקה הוא חיבר? אבל יש לו ריקודים שדומים לדבקות ,ןלכן הרבה רוקדים אותם הרבה.

למעלה