הרקדה חמה!!!!

תודה חלילית, הרגשתי כמו כבש גזוז

ובכלל השיער עכשיו נופל על העיניים זה לא הכי נוח, אבל בשביל זה מאתי מילוני פרפרים, תופסנים לשיער ועוד על מנת לטפל בשערותי הקצרות הסוררות. מי שנהנה מהעסק זה הני הזוג שהשיער לא "מכה" אותם...

משהו דומה....

כשהתחלנו לרקוד, בעלי ואני, הצטרפנו יחד להרקדת מתחילים. היינו אז זוג רווקים צעירים בתל אביב (אח... היו ימים). בעלי ואני דומים זה לזה בקוים כלליים, בצבעים, כך שיצא שכולם היו משוכנעים שאנחנו אח ואחות. הטבע עשה את שלו, התחתנו, ומן הסתם הופיעה גם בטן במשך הזמן. בהרקדה נוצרה מבוכה רבה ואנשים התחילו לגשת אלינו ולהתנצל: "היינו בטוחים שאתם אח ואחות..., אתם כל כך דומים..."

../images/Emo204.gif את מחכה להרצל {../images/Emo197.gif}....

ועוד מתלוננת שחשבו שראפ הוא אבא שלך...
מי שצריך להתלונן כאן הוא ראפי...
{ולשאלתך - היו מי שחשבו שאני ואחד מבני זוגי נשואים...
}

../images/Emo6.gif ידעתי שצבעי העור יסגירו אותנו

כמובן שלא, התכוונתי להערה שלך בסוגריים....

הרקדה עים אשר אושרי

היגעתי להרקדה בפעם הראשונה לי וזו היתה אוירה כייפית פוגשים מכרים ואת הרוקדים שלי וזו הנאה כפולה את הביחדשלנו עים כולם .בגאווה אומר שנהנתי מאוד ותודה לך אשר על הרפרטואר המגוון.

אז מלכה, לך התודה והברכה?../images/Emo13.gif)

אז ניסיתי להעתיק את הרצל ואפילו היה נידמה לי שאילת מנסה להדגים לי במיוחד (תודה) ואיך אמר לי פעם רקדן ותיק:"לא נורא, בשבוע הבא"
)) אז בפעם הבאה נעשה השלמות.

אכן, אבל מה תודה ומה ברכה חביבתי

אשמח להזמין את השיר כל פעם בשבילך...ואת מוזמנת להעתיק אותו גם ממני למרות שאני דוהקרת בו כמו סוס משוגע...

אילת מנסה להדגים ???

אני העתקתי מהאחרים
, ואם הצלחת בכל זאת לקלוט משהו, לילך, אולי אעתיק ממך בפעם הבאה... אמנם רקדתי אותו כבר פעמיים-שלשה, אך הריקוד עוד לא יושב עלי ממש (אולי בגלל שבזמן ביקורי פה אני מעתיקה המון ריקודים) שמתי לי למטרה ללמוד את הריקוד מהDVD בטיסה הביתה.

גם אני הייתי בטוחה שאת יודעת אותו

נראה לי קצת מסוכן ללמוד את הריקוד הזה ב
, המטוס יתנדנד פתאום ולא בגלל כיסי אויר... שלא לדבר על זה שאין מקום לזוז במטוס... אז עוד כזה ריקוד ???

אחת מפילוסופיות החיים של אמא שלי...

לימדה שאותי שכל דבר בחיים עלי לבצע בחן, בבטחון ועם חיוך על הפנים - גם אם איני יודעת בדיוק מה אני עושה :) רויטל, איך לא שמת לב שאת אחת מאלה שהעתקתי מהם? וב
? סיפרו לי שיש יוצרים שמחברים ריקודים במטוס שדרך למחנה- אז ללמוד ריקוד זו חתיכת עוגה...

אז אילת, אולי סתם הפרעתי לך../images/Emo8.gif))

בכל פעם שהיית לפני ... או מאחורי.... או, שכניראה ההדגשה של הצעדים באה לך טיבעי
) -----לפחות בריקוד הזה בהחלט היה ממי להעתיק! גם רויטל גם מלכה אמיתית, האחות הכי מקסימה, וגם אילת שעכשיו בדקות אלו ממש, נודע לאומה שזו הייתה העתקה מועתקת
) לכל כיוון שנישאו עיני, היה ממי להעתיק! מצב אידאלי
)

תוצרת הארץ...

גם אנחנו היינו שם עם עוד רבים, רבים באולם היפה. היתה אווירה מאד נחמדה ושמחנו לפגוש חברי פורום רבים. אבל החום, החום -
מי שמכיר אותנו יודע שאנחנו אוהבים להשאר עד לסגירה ואפילו לאחריה (עם בקשות מיוחדות ומוזרות) אבל אתמול לא החזקנו מעמד. אם ידאגו לשני מאווררים זה יעזור מאד. תודה לאשר על הרקדה מקומית מקסימה - כמה כיף להגיע הביתה 4 דקות אחרי שההרקדה מסתיימת :) הערב כנראה תהיה ההרקדה האחרונה שלנו לביקור זה (אני רוצה גם מחר אבל לא בטוח שזה יצא). ואפרופו בני זוג שחושבים שהם נשואים... רב אלה שמכירים אותנו לראשונה בטוחים שאנחנו לא נשואים...אולי בגלל שעדיין יש מבטים...
אתמול שוב החלפנו בני זוג בכיף, ואפילו באמצע הריקוד ( ואני לא מדברת על הריקוד המקסים "עוד מעט" שנרקד במהלך הערב) מאד מקווה שהטרנד יגיע גם לארץ. אילת

איילת חביבתי

כתבת: ".....אתמול שוב החלפנו בני זוג בכיף, ואפילו באמצע הריקוד (ואני לא מדברת על הריקוד המקסים "עוד מעט" שנרקד במהלך הערב) מאד מקווה שהטרנד יגיע גם לארץ....." שמח לבשר לך שהטרנד החדש של "החלפת בני זוג בכיף" כבר מזמן קיים בארץ. לאו-דוקא בריקודי עם....

למעלה