הרקדה חמה!!!!

הרקדה חמה!!!!

מוצאי שבת-------איזה מגוון הרקדות יש! רק לבחור.... מסתבר שכמוני בחרו המונים, ההרקדה של אשר אושר. באולם הגדול בפ"ת שהיה עמוס רוקדים. היה כייף לראות בהרקדה את כל האנשים המוכרים,מהרקדות הבית
) ויחד איתם הרבה מאד חברי פורום!!!! אפילו תוצרת חוץ
) אז מי שהיה ורוצה להוסיף את דעתו מוזמן. אני באופן אישי מאד נהניתי, מהרפרטואר ומהאוירה, ואפילו ניסיתי את הרצל, לא לא האיש, הריקוד
))

הפתעה בהרקדה בפ"ת...../images/Emo41.gif

הערב החלטתי לשם פעמיי להרקדה של אשר אושרי בהיכל הספורט בעירי. כאמור ידעתי שאראה את אותם פרצופים מוכרים וחביבים עלי כמו: חלילית קסומה, רויטל גולן, ואחרים המוכרים מההרקדות בגבעת השלושה או...מהמכון כושר. אבל הפתעת הערב ללא ספק היתה: ראפ תימני. לא רק שהוא שר יפה ורוקד מדהים, הוא שובב כזה שאין לדעת כיצד יתחיל ויגמר אצלו הריקוד וזה הזמן לצאת בהצהרה: ראפ תימני אינו אבא שלי!!!!! כל הרקדה שהלכתי איתו חושבים שאנו אב ובת...פעם אחת כבר התייאשתי וששאלו אותנו מדוע אנו הולכים כה מוקדם השבתי שעליי ללמוד לבגרות..., בשלב מסוים כבר לא שואלים - ממש בטוחים! קרה לכם כבר כזה דבר דומה? שחשבו שאתם מישהו אחר? נשואים זה לזה? חברים?

אכן, אחרי לחץ מסיבי גם אני הגעתי

לא חשבתי בכלל להגיע בגלל עיסוקים נוספים, אך לאחר לחץ ואיומים טלפוניים הגעתי, יחסית מאוחר, לקצת זמן. היה נחמד כרגיל באירועים כאלו לפגוש חבר'ה מפ"ת (או שרוקדים לרוב בפ"ת), שבזמנו רקדתי איתם ועכשיו לא יוצא לי לראותם הרבה.

רויטל.נכון שאת דמות חשובה מאד

בהרקדות בעיר פתח תקוה, אבל יש לך דברים חשובים יותר בחיים ,יותר מההרקדת השבת הזו. למרות שאני מסכים שנוכחותך בהרקדה זו חשובה לקידום ההרקדה. את חייבת ללמוד להגיד גם את המילה החשובה "לא", כשאין ברירה. לא תמיד חייבים להיות נחמדים ולרצות את החברים.

למלכתי היחידה

אכן, היה ערב מהנה וחם, אולי אפילו חמים מדי (האולם לא אמור להיות אולם ממוזג?, אבל מי שמקבל סוס במתנה, לא רצוי שיפשפש בשיניו, אז צריך להגיד תודה על ה שיש) בתחילה, כשאמרו לי שהבת שלי ואני רוקדים יפה מאוד הצוותא, הייתי מעמיד את האומר על טעותו. אבל, בשלב מסוים, זה החל לשעשע אותי, ו"זרמתי" יחד עם הדעה הלז. פעם אחת שמעתי מישהי אומרת לבן זוגה "אתה רואה? אמרתי לך שהם אבא ובת, חשבת שאני טועה".... . לי קרה משהו מעניין נוסף: בת זוגי , סניוריטה וסניור, ואנוכי רוקדים ביחד כבר כמעט 18 שנה. אנחנו כבר רוקדים כמו זוג נשוי לכל דבר (קרי: רבים, מזעיפים פנים זה לזו, לא מביטים בעיניים, סתאאאאאאאאאם) עד כי כל רואינו התרגלו לראותנו ביחד, ויש כאלו שחשבו שאנחנו נשואים זה לזו. ביום ששי אחד, טיילתי עם בת זוגי (החוקית), ואז ניגשה אלינו מישהי, ושאלה אותי בדיסקרטיות חיננית, אם אשתי יודעת שאני מסתובב עם נשים זרות...בקושי התאפקתי מלהתפוצץ מצחוק. ולמלכה האחת והיחידה, כשאני רוקד איתך, אני באמת לא זוכר מה הצעדים הנכונים. אני לא עושה את עצמי...

ראפ - הקטע עם אשתך...גדול! אגב

אני ממשיכה ל"זרום" או לשקר (תלוי איך מגדירים)...אז פעם סיפרתי שאני הבת שלך מנישואיך הקודמים ופעם אמרתי שאני ילדה מאומצת שמצאת אותי זרוקה באשפתות, כל פעם אני ממציאה לי את דמותי מחדש! אין כמו מצבים כאלה בכדי לגרות את דמיוני היצירתי...כפי שאתה יודע...

מלכתי היחידה

אני רק מבקש שתיידעי אותי אודות קורות חיינו המשותפים כדי שלא אעמוד ככלי ריקד מול השואלים, ואענה תשובה שתגרום לי פאדיחה רבתי. מהיכרותי הקרובה איתך, אני יכול להעיד שיצירתיותך אכן חסרת גבולות כמעט. בכל יום שני בערב, נהנה ממנה מישהו/מישהי אחרת מהמתגלגלים של "ספיבק" ברמת גן. והיהלום שבכתר הוא החלפת הזוגות (לא זו שכתב דובל'ה, ועליה רמז ירון), אלא החלפת זוגות תוך כדי ריקוד עם בן הזוג המתגלגל, זו אכן תאוה לעיניים.

tbh12

New member
ראפ! אתה רוקד עם סניוריטה

18 שנים????????? ואני לתומי חשבתי שאין לה יותר מ-18 אוטוטו מתגייסת לצה"ל. סחטייןןן ....

יש לי בעיה...

לפרסם ברבים את גילה של סניוריטה. אבל, לפי החישוב שלך, התחלתי לרקוד איתה עוד כשהייתה בעריסה.

קרה לי שחשבתי

על זוג מסויים שרוקד בחוג שהם נשואים התנועות שלהם היו מתואמות הם רקדו עם מבטים, חיוכים וחיבוקים ממש נהנתי להסתכל עליהם. יום אחד שאלתי את האישה אם הם נשואים והיא חייכה ואמרה שאם הם היו נשואים הם לא היו נהנים כל כך...

נטע החמודה.טוב לראות שאת

גם כותבת בפורום. אני מקוה שאת רוקדת אצל אלי סגל (למרות שלא נראה לי מבחינה הגיונית. נטע אני לא קורא מחשבות ,אלא סתם ניחוש) ולפחות ריקודי מעגל. ובאמת גם לדעתי ובניגוד לדעתם של רוקדים אחרים, לא עדיף לרקוד עם בן הזוג הנשוי,אלא רק כשאין ברירה אחרת. אני מאחל לך יום נעים ואולי בכל זאת תלכי לרקוד אצל אלי סגל. את אלי סגל היכרתי כאשר היה צעירציק וחביב,ידיד טוב מאד של מיכל החמודה שלנו בהרקדות הנוסטלגיה עוד לפני אורן שגם הוא נפלא. הוא רוקד ללא הפסקה מאז שהוא ילד בבית ספר יסודי. מיכל בטח מאמת את דברי אלה

אכן, אלי ידיד טוב שלי ../images/Emo13.gif

והיה בן-זוגי לריקודים לתקופה מסויימת, לפני כמה שנים (וגם היום הוא עדיין צעירצ'יק וחביב, לא???) ואם לקשר לשרשור הנוכחי - כמובן שהיו לא מעטים חשבו שאנו זוג (כולל אורן
), וזו לא היתה הפעם הראשונה שזה קרה לי - כמעט עם כל בן-זוג שרקדתי איתו תקופה ממושכת, אנשים חיפשו את הקשר: חברים/נשואים/אחים/אב וביתו, ואם לא - אז לפחות המאהבת...
לאחרונה אפילו מישהו סיפר לי שאני בת של מרקיד (למה לא מספרים לי כלום בבית הזה
), אבל אין לי מושג אפילו לאיזה מרקיד הוא התכוון...

השבוע ראיתי בהרקדה מישהי שרוקדת עם

בחור צעיר,שנראה קצת יותר צעיר ממנה. אני יודע שהחבר שלה לא מרשה לה לרקוד עם בחורים ללא אישור ממנו. ואני יודע שהבחורה הזאת מאד אוהבת לרקוד בזוגות וגם רוקדת יפה ובחנניות. ואני יודע גם שהחבר שלה לא אוהב לרקוד איתה, אלא רק עם הרבה בחורות אחרות נגשתי לבחור ושאלתי אותו , איך הוא מצליח לרקוד איתה בזוגות, ממש התפלאתי. הצעירציק אומר לי שהוא מהצפון והוא הבן שלה. כיוון שהוא לא ידע לרקוד הרבה ריקודי זוגות שלנו מהמרכז ,כי הוא מהצפון, בכל זאת שאלתי אותה אם היא מוכנה לרקוד איתי, כי פעם היא קיבלה את אישורו של החבר שלה לרקוד איתי, שגם הוא רוקד ריקודי עם. היא סרבה ואמרה שהיא חייבת את האישור של החבר שלה. אמרתי לה שהבן שלה ישים עין וישמור עלינו בעיניים פקוחות, לא עזרו השיכנועים. רק היה חסר שהיתה רוקדת איתי ללא רשותו, זה היה יכל להיות הסוף שלה איתו, כנראה שהוא קנאי לה. תגידו חברים , האם זאת אמורה להיות המציאות בריקודי עם, שבחורה צריכה לקבל אישור מבן זוגה לחיים, כשהוא עצמו מחליף בחורות ,כמו לחמניות טריות. האם זה לא חנק, האם לא מגיע לבחורה פרטיות , כמו לבחור?

d o d i 1

New member
עזרא הייתי שם .....................

והכיצד לא הבחנת שהבחורה הזו פתח תקואית........

היא לא מפתח תקוה.אני יודע איפה שהיא

גרה, גם מהצפון וגם מהמרכז. לא הצלחת לעבוד עלי.

מלכת החתונות, הראיה שלך משתפרת../images/Emo13.gif)

אני כל כך השתדלתי להיטמע בקהל הרב
) החלפתי סגנון ותסרוקת
) לא חייכתי לאיש
) ובכל זאת הצלחת לשלוף אותי מתהום הנשייה
))) ולמרות זאת, מאד מאד שמחתי לראות אותך, והתספורת החדשה שלך, ממש הולמת-תתחדשי}{
))

למעלה