הרקדה חוף גורדון

• פותח הנושא GGuyZ
  • פורסם בתאריך

GGuyZ

New member
הרקדה חוף גורדון

שלום, האם ההרקדה היום אכן מתקיימת ב 19:30 כפי שרשום באתר?

GGuyZ

New member
ועוד דבר

מישהו יודע מי מרקיד היום בספורטק ת"א?

../images/Emo204.gif אכן, ירון כרמל הרקיד....

בהרצליה... וכדרכו בקודש... הרקדה אנרגטית מאוד עם הרצות לא מעטות.... {קצת שכח שאצלנו חם ולח יותר מאשר בצפון...
} במעגלים הרפרטואר לא הצטיין בייחודיות פרט ל"לאורך השדרה" ול"הורה הרצל" שנרקד בספורטק לראשונה... {אבל מאידך... מכיוון שהגעתי מאוחר - יש מצב שפיספסתי כמה ריקודים} ויתכן והדבר נבע מרצונו להיענות לכמה שיותר בקשות... וכנראה שרוב הבקשות היו לריקודים הסטנדרטיים... העכשויים... של הזרם המרכזי... בזוגות, לעומת זאת, ירון הפתיע ... ולטובה.... כאשר השמיע את "שיר למענך" ואת "היא הייתה בכף ידי" - שזו להם השמעה ראשונה בספורטק...
כמוגם את "סימנים" ו"כל יום נולד למענך" שגם להם זו השמעה ראשונה {אך לבטח לא אחרונה} בספורטק הרצליה...
בסה"כ.. הרקדה טובה... אך מירון היו לי ציפיות ליותר הפתעות ותעוזה בבחירת הרפרטואר... יאמר לזכותו של ירון שטרח והגיע מהצפון למרות הקושי הכרוך בכך.. ואף תיגבר אותנו ברוקדים מהצפון... שזה ריענון ושידרוג בפני עצמו...

היה../images/Emo178.gif מאוד...

אולי נבקש מדסי שתביא כמה מקלחות מהים לספורטק??
ואם יורשה לי להעתיק מהמדור של ליהיא לפיד , אז משו אחד שהוא
|אתמול התקבצו מס' אנשים עם
ביד ליד המאוורר חברים מעשנים יקרים, אם אתם בוחרים להרעיל את עצמכם, זכותכם, אני לא אטיף לכם<עישנתי בעבר ונגמלתי, אז אני יודעת על מה אני מדברת..> אבל למה לעמוד ליד המאוורר ולעשן?? זה פשוט לא הוגן כלפי רוב האנשים שאינם מעשנים ושרוצים משב רוח רענן ולא מורעל מהסיגריות שלכם!

מסיבות מסויימות הגעתי להרצליה רק

לשעה אחת בלבד, לא היתה לי קודם מחשבה להגיע לספורטק. היה חום ולחות נוראיים. לאחר הסבב הראשון לאחר שרקדתי עם גניקולוגית,רוקדת נבונה ומתחילה. כמובן שהייתי רטוב , חזרתי הביתה הללפתי בגדים והמשכתי להרקדה נפלאה , הרקדה אנרגטית לא פחות מאשר בהרצליה. האולם היה צונן ונעים, מצאתי הרבה רוקדים כבר בשעה 9 שברחו מהרצליה אל ההרקדה הנורמלית ברעננה. אני חושב שגם אוהבת הפסידה הרקדה אנרגטית ויפה, כי לא רק טוביה ניהל את ההרקדה ,אלא גם יענקלה זיו. מי שרוצה באמת להינות מהחום והלחות הכבדים, מומלץ לן מאד להמשיך ולרקוד תמיד בחום הלוהט של ספורטק הרצליה. אני ראיתי גם לא מעט רוקדים טובים שרקדו לפני שבועיים בפתח תקוה, אולי הם חשבו אז שעיריית פתח תקוה לא תחסוך בחשמל ותפעיל את המזגנים לקרור בקיץ הלוהט. נראה לי שההרקדה בפתח תקוה היתה על מי מנוחות וברמה ירודה.

למיטב הבנתי

היית "רק" בני מקומת ולא היית בהרקדה בפתח תקוה. אם כך מדוע אתה מרשה לעצמך לכתוב את המשפט האחרון? אם חשבת פעמיים לפני שלחצת על כפתור "שלח"? להסבריך אחכה.

ירון היו הרבה רוקדים שרוקדים

בפתח תקוה, ודוקא הטובים שברוקדי פתח תקוה ,פרט לדבלה. שוחחתי איתם ,חלק מהם פתח תקואים, ואמרו לי שההרקדה שם לא ברמה שלהם וגם חם שם. שניים מהם קוראים בפורום ולעיתים רחוקות גם כותבים. אתמול כאמור ,ביקרתי גם בראשון לציון אצל שמעון. לא נראה לי שאי פעם הרקדות בפתח תקוה יתקרבו ברמתם לערים אחרות בארץ פרט, לבני ברק.

לא אדון אתך בנושא

של "רמה" - לא שלך ולא שלהם, כדי לא להלבין פניך ברבים. בכל אופן זוהי פשוט טענה מגוחכת עקרונית (אני הרי לא הייתי באף אחת מהרקדות אלה). הטענה לגבי החום יכולה להתקבל. השורה האחרונה במסר שלך שייכת לקטגוריה של השאלה הקודמת שלי - האם חשבת לפחות פעמיים לפני שלחצת על "שלח"?

תאמין לי ירון שאני חושב טוב לפני

לוחץ על שלח. לפעמים גם אני טועה. הפעם זה הרושם שלי.

עזרא . איך אתה יודע שאלה שאתה

מזמין לירקוד הם מפתח תיקוה? ביום שבת היתי בהרקדה אצל אשר אושרי בפתח תיקוה והיו שם לפחות 30 בחורות לא מפתח תיקוה מהיכן אתה יודע שהם מפתח תיקוה? וחוץ מיזה הבחורות מפתח תיקוה הם חמודות , מה יש לך נגדם? זה יכול להיות בכל מקום למה נידבקתה לפתח תיקוה?

ספיקטו

New member
יש להן בדש של הכיס

דגל| מיוחד של העיר פתח-תקוה וכל אחד יכול לזהות אותן מיד.
מה הבעיה ? אני עצמי זיהיתי בהרקדה 34 בחורות מפתח-תקוה.

ההרקדה "בהיכל אביב" ברעננה

עם טוביה טישלר ויענקל'ה זיו היתה נהדרת.שילוב סגנונות מענין כל מרקיד רקד לסירוגין במרכז המעגל.....האולם הממוזג והיפה היה מלא מפה לפה.לשם שינוי חזרתי הביתה רעננה [בזכות המיזוג] נדמה לי שזאת היתה הרקדה חד פעמית חינמית באולם הזה.

קסמי יקרה.בחודש הבא גם

יהיו שתי הרקדות חינמיות באותו חודש ברעננה , אני חושב אבל לא בטוח אם שניהם יהיו באולם המטרו ווסט הממוזג עם הפרקט. עם המרקיד ידידנו יום-טוב אוחיון. בפרטים נוספים ועדכניים תקבלי עד אז גם ממני וגם פה מהפורום ומהאתר. הרקדה אחת תהיה בשבת הראשונה של ספטמבר ב-2 לספטמבר ההרקדה השניה והאחרונה תהיה תהיה בשבת האחרונה של ספטמבר ב-30 לספטמבר.

ההרקדה בפתח תיקווה פתח לתייקווה.

היצחקתה אותי והרבה לללללללללאתה כותב והרבה ןלא לעניין. אתחיל? שאתחיל? ההרקדה עים המדריך אשר אושרי היתה ניפלאה עים רפרטואר עשיר ומגוון עים כול בנות פתח תיקווה הנפלאות שרוקדות ניפלא ולא שכחתי את בנים בריקודי זוגות כל ה500 או שש מאןת איש היו עים מצב רוח ניפלא ממוזגים להפליא ועים נכונות לרקוד עוד ועוד בתודה אתי

צליל ב

New member
אתי , אל תשימי לו לב בכלל

כולם כבר בפורום הזה יודעים שעזרא זה הבדיחה של הפורום וכולם קוראים וצוחקים ממנו. אם היית רואה איך הוא רוקד עם עצמו היית מבינה שהוא בדיחה מהלכת על שניים. אז אל תשימי לו לב.

למעלה