הרקדה בפארק

בעיה1

New member
הרקדה בפארק

ליום טוב , אתה ממש נחמד ויודע לעשות שמח, חבל שהקהל של אבי פרץ "מרובע". אני נהניתי.

לבעיה1 הייתה בעיה לבוא להגיד שלום?

שלום לך ידידי. ראשית, תודה לך על המחמאות. שנית, אני לא מסכים עם דעתך, שהקהל היה "מרובע", אני מכיר את הקהל הזה כבר שנים, ותמיד כשאני מגיע, לביקור או להחליף את אבי, הקהל הזה מפרגן אמיתי. אם היית בהרקדה אתמול, ודאי שמת לב, לשמחה אצל הרוקדים, לשירה האדירה, כשאיפשרתי להם זאת,( ע"י השתקת המוסיקה), לגיוון של ישן וחדש, ליותר ריקודי זוגות,(שהם ממש אוהבים שם), לצורת הלימוד, בה לימדתי את: " ברצלונה", והרוקדים פירגנו והחמיאו, אלא אם לא הבנתי, את המושג מרובעות מהו? ואשמח אם תפרט יותר. שמח שנהנת, אתה מוזמן גם בשבוע הבא, רק תבוא להגיד שלום, כמו שיפעת מהפורום וחברתה, באו להגיד שלום. להשתמע ידידי. יום טוב.

בעיה1

New member
יום טוב - יש לך סגנון אישי

אתה אוביקטיבי בבחירת הריקודים, ויודע לגוון. אני רוקד שם כמעט כל שבוע. כשאתה מגיע - בשבילי זו חגיגה. יש בקהל , אנשים שרגילים לגחמות של אבי. אל תשתנה. תשאר כמו שאתה. נוכחת בשמחה הגדולה. בחרת ריקודים יפים, עם שילוב מענין. אני מעונין להשאר נעלם. אולי אבוא אליך להגיד שלום.

לבעיה1- ואתה יודע לגרום להסמיק.

בעיה1 שלום. תודה שוב על המחמאות, עושה לי כיף שאתה נהנה בחברתי, אופי, קצת קשה לשנות, ולא נראה לי שאעשה זאת לעת זיקנה, מכבד את רצונך להשאר נעלם, ועוד יותר, אם תבוא להגיד שלום, אני מכיר את רוב חברי הפורום, ומעולם לא חשפתי איש, כולל את הנעלם הגדול: מירי לוי. נתראה בשבוע הבא, באותה שעה ובאותו מקום, להשתמע ידידי. יום טוב.

למעלה