הרקדה בין אזעקות

תמי ג

New member
הרקדה בין אזעקות

ביום חמישי נסענו לרקוד במרכז מיר"ב אצל ירון כרמל, אחרי שבוע של התבצרות בבית בין אזעקות לאזעקות ובין נפילות לנפילות.. לא להאמין כמה ההרקדה יכולה להחזיר חיים , אחרי שבוע פשוט היה נהדר. ירון גיוון ברפרטואר, שם הרבה ריקודים מגוונים והיה נהדר... מזל שיש עוד איזו הרקדה קרובה יחסית בשביל ניקוי הראש.

תמי. אני במקומך הייתי לוקח קונסרבים

למקלט עם כל מיני ספרים ,עט ומחברת,כותב זכרונות ולא מוציא את הראש מהמקלט לפחות שנה. מה שבטוח בטוח. לא לוקח סיכונים. אמרו לנו במרכז שצריך להכין את המקלטים, עוד מילה ואני בתוך המקלט. לי דוקא כיף במקלט. אני גם יכול לרקוד לבד במקלט עם קלטת ודיסק.

dico

New member
עזרא תגיד אתה פרובוקטור או סתם

משועמם. למה אתה מזלזל באנשים סובלים??? זה יפה ככה???

דיקו, לא כולם נגד...

נסה להבין את הדברים בצורה חיובית. האנשים כאן רוצים לעזור ולהשתף אתכם רגשית וגם מעבר לכך. איש לא מתכוון לרע. חבל לתת פרשנויות מסוג זה.

דיקו היקר.זה מה שבאמת אני.

אתה לא מכיר אותי ולא את אופיי, כתבתי ברצינות ולא בצניות ולא בזלזול. אני אישית לא לוקח סיכונים, באיום האחרון של סדאם חוסיין, כולם הסתובבו ברחובות , אני הייתי בבית מעל המקלט לא התרחקתי מהמקלט שבפנים יש מערכת נגד גזים ,ללא שימוש במסכה. אני לא לוקח סיכונים ולא מבין את הצפונים שמסתובבים חופשי מחוץ למקלטים. חבל שנהרגו סתם 30 ונפצעו 700 אנשים. אסור לזלזל ואסור לקחת סיכונים. בקיצור לא הבנת אותי , כי זאת התכתבות באינטרנט ולא שיחה ב-4 עיניים. אם הבנת אותי אשמח לשמוע את תגובתך

dico

New member
ולא מוציא את הראש מהמקלט לפחות שנה.

עזרא אימרה זו הרגיזה אותי,לעט לעט אני מתרשם שאתה ס"ה לא אדם רע,אז בבקשה בימים טרופים אלו מדוד את המילים. נ"ב אין לי בעיה להתנצל באם זה נדרש .

למעלה