הרקדה ביום שבת

../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אבל מה הקשר ../images/Emo12.gif

ואם אביגל היא "רק" תלמידה אז אסור לה להגיב לדברים שפגעו בה? מה הקשר לגיל
"...מציע שתמשיכי להתעסק בבגרויות ולהשאיר לגדולים את העיניינים..." ממש בתבטאות בוגרת...

באמת לא קשור לגיל,אבל תקראו את

הניסוח הראשוני של דודי. האם נראה לכם הגיוני? מה זה ה-"ובכן"...

אביגל ג

New member
עזרא! די!

תאמין לי...ניסיתי להסתכל מכל הצדדים, בשיא הרצינות... לרגע אחד אפילו לא עלה לי בראש שה"ובכן הזה" וה"סוף כל סוף גשם" מרמז על כוונה "זדונית" או איך שלא תקרא לזה. למען האמת גם אני שמחה שסוף סוף גשם... המדינה צריכה גשם קצת חורף זה גם נחמד להתכרבל מתחת לשמיכה בבית ועוד כל מיני דברים...זה כ"כ כייף חורף... סלח לי, אבל נראה לי שרק אתה קפצת על הסוף סוף גשם של דודי. השאר פשוט הסכימו על התשלום, על היום, על המחירים. כתבתי את זה מקודם, אבל אני אחזור. אם דודי היה כותב סוף סוף גשם, ואז מציין איזו הרקדה של בתיה ושלו ביום אחר, גם אז היית קופץ על השמחה של הגשם?

זה הזמר

New member
נכון שאביגל היא תלמידת תיכון

אבל היא אחת האנשים הכי נחמדים שאני מכירה, ואני גאה לקרוא לה חברה שלי וכן, היא הרבה יותר בוגרת ממך!

תרקדי

New member
הלוואי והרבה מהגדולים כאן....

היו מגיעים לרמת ההתבטאות של "רק תלמידת תיכון". אני מציעה שהיא תמשיך להיות כאן, גדולה ומקסימה, עניינית ונהדרת, וה"גדולים" ירגעו קצת בהתבטאויות שלהם. נו באמת....

מה הקשר ??

רמת התבטאות - יופי. דרך ארץ - לוקה בחסר. כתבתי לה גם במסר אישי, שאין לה שום סיבה להשתלח במבוגר (עזרא כרמל- שאני לא מכיר אותו ) ויכול להיות בגיל של סבא שלה. אם היא הייתה מספיק בוגרת - הייתה כותבת קצת יותר עדינות ולא פוגעת באנשים. שיהיה לך שבוע טוב.

ואתה מספיק בוגר ?

אז למה אתה פוגע בה ? גם אם אתה חושב שצורת ההתבטאות שלה לא מתאימה או לא נכונה, יש צורה להעיר או להאיר על כך.

הבעייה שלך שזו התגובה או הגיל?

אם הייתה בעייה בתגובת אביגל לעזרא - אז זוהי הבעייה שאתה היית יכול לציין. ברגע שאתה נאלץ להיעזר בגילאי הכותבים ("בגיל של סבא שלך") - זה מראה שאין לך סיבה אמיתית אלא רק שהילדים צריכים לשתוק אם המבוגרים מדברים. מה לעשות, אביגל יותר בוגרת (למרות גילה) מרוב הכותבים האחרים בפורום, ואם כבר - האחרים הם אלו שצריכים לשתוק. וכשתגיע לגילי - תבין על מה אני מדבר

ושוב ../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif אבל האם...

הפרש הגילאים מתיר לעזרא להשתלח באביגל ומונע ממנה את הזכות להתגונן
דבריו של עזרא לאביגל גם הם לא הצטיינו בנימוס ודרך ארץ.
הבא לחנך אחרים, מן הדין שיתן, הוא עצמו, את הדוגמא האישית.....

No name for now

New member
עזרא, לא נסחפת קצת?

קודם כל התקיפה של אביגל ממש לא במקום וזה גם לא עניינך אם היא כן או לא משלמת בכניסה, דרך אגב יש הרבה אנשים שמפרסמים ומפרגנים למרות שהם משלמים מחיר מלא בכניסה חוץ מזה יש מספיק הרקדות בתשלום בשבת גם בימים שבהם לא יורד גשם ולא צריך להיכנס גם לכיס של המרקיד ולהאשים אותו בהאשמות שונות ומשונות, יש אנשים שיעדיפו לשלם 25 שקלים בשביל לרקוד אצל המרקיד הנערץ מוישל'ה זוכמיר, יש אנשים שיעדיפו לשלם 25 שקלים כי ההרקדה 2 מטרים מהבית ולא מתחשק להם ליסוע להרקדה חינמית (אפילו קצת) יותר רחוקה

ramram100

New member
הרקדה בשבת בהרצליה

סוף סוף רוקדים בשבת באולם. מחר 17/10 רוקדים בתיכון ראשונים רח' הרב קוק 30 הרצליה המרקיד טוביה טישלר. להתראות במעגל.

dw2322

New member
הרקדות בשבת

ראשית, אפשר לאחל לבתיה ודודי הצלחה בהרקדה שלהם בקאנטרי ל. 2. אפשר לציין שבשעות דומות (11 עד 15) ישנה הרקדת קאנטרי נוספת, באוניברסיטת ת"א (במרכז הספורט, ליד הסקווש), אליה אני הולך מעת לעת והזכרתי אותה בעבר, ושם דמי הכניסה הם 15 ש"ח בלבד. זו הרקדת קאנטרי חביבה למדי, כ 50 רוקדים בממוצע והמדריך הוא מייק ורון. עם זאת, הייתי מציין שבהרקדה זו המשטח הוא לינוליאום, שזה אמנם הרבה יותר טוב מרצפה רגילה, אבל פרקט זה בכ"ז טיפה יותר טוב. כמובן שיש מזגן וקולר אבל השתייה החמה היא ממכונה (שקל שניים, משהו כזה). מתחילים מ 11, מתקדמים מ 12:30, זוגות מ 14. 3. דווקא בימי גשם ההרקדה החופשית בהרצליה משודרגת ועוברת לאולם, כך שלכאורה היא דווקא מציבה תחרות טובה יותר. שאלה: איך תנאי האולם שם? 4. מלבד הרצליה ראוי לציין עוד מספר הרקדות חופשיות באזור ת"א, בחוץ, באותם זמנים: ספורטק ת"א, טיילת ת"א והבורסה בר"ג. 5. ואחרונה אחרונה חביבה, ההרקדה החופשית החדשה במוצ"ש בהוד השרון, באולם, שטרם יצא לי לדגום. חוויות משתמש בעניינה יתקבלו בברכה.

יש גם הרקדה חופשית בראשל"צ על חוף

הים, בשנה שעברה הייתי בהרקדה בראשל"צ פתאום התחיל לרדת מבול גשם והכל נהיה מוצף והיו לי חששות שנסחף לים.

אוהבת לרקוד אני לא צוחקת , היה

גשם מבול ונוצרו זרמים שזרמו לכיוון הים, הגשם לא הפסיק לרדת והייתה תחושה( כמובן שלי) שעוד מעט הכל נסחף לים.

למעלה