הרקדה ביום שבת

אליתמי

New member
../images/Emo140.gifההרקדה בהוד השרון בשבת

כייפית רצפת לינוליאום חיסרון אחד אין מזגן להתראות במעגל

דודי ק1

New member
עזרא ידידי

אני לא שמחתי שיש גשם על מנת שיבואו לרקוד אצלינו. אני מיחל לגשם בגלל שאנו מדינה שצריכה גשם על מנת להתקיים והגיע הזמן שבאמצע דצמבר ירד כבר גשם. באותה הזדמנות, פרסמתי שיש הרקדה בקאנטרי ל' ןהזמנתי "רק" את מי שרוצה לבוא. זה לא פייר לתקוף את אביגל ולהגיד עליה דברי בלע רק בגלל שהיא "מחוברת" אל בתיה. זה לגיטימי להיות "גרופי" של מרקיד מסויים,כמו שעדה היתה פעם של גדי ואפשר לתת עוד דוגמאות רבות. (עדה, במקרה עלה שמך בזכרוני). לפני שאתה כותב משהו, כדאי שתחשוב ותבדוק לפני כן אם אכן זה כך. לדוגמא: בעיניין התשלום שאביגל משלמת או לא משלמת כשהיא באה לרקוד. זה לא מעיניינך אם היא משלמת או לא, אבל מכיוון שהעלית את הנושא, אז ברצוני להרגיע אותך, אביגל משלמת כמו כל אחד. בעבר כאשר אנחנו מכרנו כרטיסים בהרקדה, איפשרנו לאביגל להכנס בחופשיות, כי מצאנו לנכון. אבל כיום בכל ההרקדות שלנו אנו לא גובים את הכסף אלא, בעלי האולם גובים בעצמם ואנו לא רשאים להכניס אנשים חינם, פרט למקרים מיוחדים וחד פעמיים. אני לא מתייחס בכוונה לנושא גובה התשלום, מאחר וכבר דשו את הנושא הזה עד דק. מי שלא הבין והפנים את מה שנכתב בעבר, מוזמן לדפדף לאחור ולשנן. תודה למי שהגיע הבוקר להרקדה בקאנטרי ל', מקוים שנהניתם ונתראה שוב בעוד שבועיים. בשבת הקרובה 24-12-05 אנחנו בספורטק ת"א משעה 11:00 בבוקר עד 15:00, הרקדה חינמית לכולם. אם יהיו שינויים בגלל מזג האויר, נעדכן לכל המעוניינים בפורום. שבוע טוב לכולם והרבה שימחה.

דודי .באינטרנט חייבים להיות זהירים

בניסוח הודעה. זה לא כמו שמדברים פנים אל פנים. במקרה זה הניסוח שלך לא היה נכון, התפלאתי כאשר קראתי, "סוף סוף יורד גשם"... כלומר עכשיו תבואו סוף סוף לרקוד אצל בתיה. נשמע משמח שיורד גשם ולא תוכלו לרקוד בהרקדה חינמית, אלא לרקוד אצל בתיה בתשלום.

דודי ק1

New member
מזל עזרא

מזל שלא כולם חושבים כמוך. תנסה למצוא את החיובי בכל דבר ולא את השלילי. וכדאי שתמשיך להתמחות ברפואה, שם אתה יותר בעיניינים.

למעלה