הרקדה ביום שבת

אביגל ג

New member
הרקדה ביום שבת

ביום שבת מתקיים חוג בהדרכת בתיה קרוננברג בקאנטרי ל' בורלא 31, שיכון ל', ת"א (מול שדה דב) החל משעה 11:45 אולם פרקט ממוזג. מחיר הכניסה 25 שקלים...

דודי ק1

New member
גשם גשם בוא.

ובכן, סןף כל סוף גשם. לכן אפשר באמת להגיע מחר. יום שבת ולרקוד בכייף בקאטרי ל' (מול שדה דב). רח' בורלא 31 שכ' ל.רוקדים על ריצפת פרקט ויש מיזוג אויר.(אם צריך). במקום ישנה קפיטריה. חניה חינם בחניון הקאנטרי, רח' לוי אשכול. להתראות במעגל.

דודי. מדוע אתה מאחל לנו לרקוד

בתשלום אצלך ,רק משום שירד גשם, מה השמחה הזו. האם זה פיר מצדך,שנוציא כסף עבור הרקדה שלך ושל בתיה בשבת. דרך אגב,כאשר יורד גשם, בהרצליה רוקדים באולם, כידוע ההרקדה בהרצליה גדולה. גם ברגיל מרקיד באולם, כמובן הרקדה חינמית.

לעזרא כמה שאתה צודק

פעם היו משלמים לי בכדי ליראות אותי רוקד,היום לכל מקום שאתה הולך עולה 25 שקל. מה קרה אנשים חושבים שאנחנו גונבים את הכסף. אנחנו עובדים קשה מאוד בשביל 25 שקלועוד 25 שקל ועוד 25 שקל. די תנו לירקוד חינם הרי זה ריקודי עם וזה צריך להיות עממי. איפה העיריות איפה השילטון המקומי? תתחילו לממן לנו את הריקודים הרי ריקודי עם זה משהו ציוני ארץ ישראלי. אז למה לישחות אותנו?

פעם ביום שבת היתה הרקדה

בפארק הירקון והרקיד שם ירון מישר ואילו היו השבתות הכי מוצלחות הלוואי שהיו חוזרים הימים היפים האלה צריך באמת לעשות הרבה הרקדות חינמים בימי שבת.

לימור, יש הרבה הרקדות חינמיות בשבת

בהרבה מקומות: בספורטק ת"א, ברחבת תיאטרון יהלום בר"ג, בספורטק הרצליה (שבימים גשומים כמו היום מתקיימת באולם), בראשון, באשדוד בחוף הקשתות... ומסכימה איתך ההרקדות האלה הן באמת כיף....

miritt1

New member
גם בחיפה יש הרקדות חינמיות בשבת

בחוף דדו, ובחוף קרית חיים,

אביגל ג

New member
הוא לא מאחל, הוא רק כתב את ההודעה

למעוניינים. כנראה שאתה לא מעוניין ולכן אתה לא חייב להגיע. איזו שמחה? בסה"כ הוא פרסם את ההרקדה של בתיה...מה פסול בזה?

אביגל.לזה את קוראת פרסום.אני מבטיח

לך שבתיה אשתו המקסימה והישרה,לא היתה מקבלת את מה שכתב. את בעצם הפירסומאית של ההרקדה והסנגורית. הרי את לא יכולה ולא מסוגלת להיות אובייקטיבית בכל מה שקשור לדודי ובתיה, את כנערה, קשורה אליהם בצורה עסקית, את כפרסומאית,ולפעמים כקופאית, ודאי שלא משלמת כסף בכניסה להרקדות שלהם. נכון או לא נכון? את פשוט עושה להם שרות פיל. ואני חושב שאת רק מקלקלת במקום לעזור להם. לא משנה אם הוא טעה או לא טעה. זאת ממש חמדנות לבצע כסף. מה שהוא יכתוב או יאמר ,תברכי ותגידי אמן. ממש בצורה עיוורת. דודי חייב לשנות את ניסוח הודעתו הלא רצינית. מי את שתחליטי אם אבוא או לא אבוא להרקדה. עוד פירסומאית כמוך ואבדנו. גם יענקלה שהרבני ,המרקיד הנחמד, שגם לו יש הרקדות בשבת, מעולם לא כתב ולא התפלל בקול רם לרגע שירד גשם ואז יבואו לרקוד אצלו. דרך אגב,אני לא מבין, עד עכשיו הכניסה בקנטרי ל היתה רק ב-20 שקלים. פתאום עכשיו בזמן האחרון המחיר נהיה 25 שקלים.

ציון2

New member
אכן עזרא אתה צודק ב100 אחוז../images/Emo45.gif

צריך להפסיק את הנוהג הפסול לעשות הרקדות בשבת תמורת תשלום. מספיק כל השבוע אנו משלמים סכומים לא מבוטלים עבור ההרקדות מגיע לפחות שבשבת תהיה הרקדה חופשית אחת וישנם הרבה כאלה . ומה עם רוקדים דתיים שלא יוכלו לרקוד בשבת בגלל התשלום?? בכלל מנסיון אין סיכוי להרקדה שכזו. מספיק עם תאוות הבצע .לא בשבת!!! ומהכירי את עזרא זה לא ה-25 שקלים שמפריעים לו ,אלא העיקרון ואני מסכים איתך עזרא . הכוונה שלך עזרא לאביגל היתה בוודאי ל"שרות דב" לא פיל.... חוץ מזה אני מקווה שלא ירד מחר גשם......

גם לא

השימוש במגברים בשבת אסור (אפילו אם הודלקו לפני כניסת השבת) - שמא האדם ישנה את הווליום (זה כולל טלוויזיה, מיקרופונים, וכדומה). כמו כן, יש עניין של מראית עין.

צודקים ב101% אבל גם../images/Emo24.gif

מפחדים.כי גם במרתונים וגם בהרקדות רגילות המחירים לא בשמיים אבל יקרים למדי. המחירים ירדו רק שנפסיק לרקוד בהרקדות שמשלמים ולתקופה ממש קצרה, נרקוד רק בהרקדות חופשיות. (בשבתות יש). ב101% המחירים של ההרקדות ירדו.(צריך לוותר לתקופה ולשלם פחות תקופה. (דוגמא:במזכרת בתיה יש הרקדה נהדרת במחיר 22 ש"ח למה במזכרת אפשר וממש קרוב בברנר ברשל"צ ברמלה במודעין.......... במרתונים זה כן בשמיים סליחה ברקיע.

הרקדה במזכרת בתיה

תודה על המחמאות. מדובר בהרקדה בהדרכתי מידי יום שני, במתנ"ס במזכרת בתיה. 20:15 מתחילים (התחילו לפני חודש וחצי), 21:30 בינוניים ומתקדמים. המחיר אכן 22 ש"ח, סטודנטים וחיילים- 20 ש"ח. האולם ממוזג, שתיה חמה, חניה חופשית.

אביגל ג

New member
אתה אומר דברים שאתה לא בטוח ב-100

אחוז, אתה סתם מכליל וזה לא יפה. דברים שלא מוצאי חן בעיניי, דברים שאני לא מסכימה עם בתיה ודודי אני אומרת להם. אני יכולה להיות אובייקטיבית אבל, הסיבה היחידה היא שאני לא אומרת מפורשות שאני אובייקטיבית זה מהסיבה שאני הולכת לרקוד בעיקר אצל בתיה. אני מבקרת בהרקדות אחרות אבל לא בקביעות כמו שאני רוקדת אצל בתיה. מה לעשות...כשהתחלתי לרקוד אצלה מאוד נהניתי ונשארתי (כבר 5 או 6 שנים) אגב, יש עוד מדריכים מקסימים שאם היה לי עוד זמן פנוי הייתי באה אליהם בכייף. אם היה יותר ימים בשבוע הייתי מצליחה להגיע לכל המרקידים שחביבים עליי. וכשיש לי זמן אני אכן עושה את זה...! ואני יודעת למה אתה מחליט לקבוע את זה בצורה הזו, כי כמעט כל פעם שאני פוגשת אותך זה בהרקדה של בתיה, אולי היו עוד מקומות פה ושם אבל חוץ מזה, כל פעם שנפגשנו אז זה היה בהרקדה של בתיה. אז אתה לא באמת יודע מה קורה איתי ולאן אני הולכת לרקוד. קשורה בצורה עסקית? אל תעשה אותי איזו אשת עסקים...אני תלמידה וכך אני רוצה להשאר עד סוף הבגרויות שלי. פרסומאית? נו באמת. כשיש לי את מי לפרסם אני מפרסמת. ואם לדודי לא הייתה גישה עד אתמול לכתוב את ההודעה? ואני מפרסמת עוד אנשים...אתה כנראה לא שם לב וקופץ ישר כשזה בתיה ודודי. עכשיו הבנתי למה התכוונת בהודעתך הראשונה כאן, התכוונת לזה שהוא אמר סוף כל סוף גשם, לא? אני לא חושבת ולא מאמינה שהוא אמר את זה בשביל להגיד סוף סוף גשם בואו אלינו. נו באמת. אני לא אומרת אמן לכל מילה שלו, מי אתה בכלל שתגיד לי כזה דבר? ואתה יודע מה? גם אני אומרת סוף כל סוף גשם. אבל לא מהסיבה של יאללה בואו להרקדה! איזה שטויות! ואם הוא היה מפרסם הרקדה שלהם ביום אחר? והיה אומר סוף סוף גשם, גם אז היית מתנפל? לא. אז זהו. ולגבי מחיר ההרקדה, כנראה שלא שמת לב, אבל המחיר עלה כבר יחסית מזמן, לא זוכרת לפני כמה זמן..

אם את עדיין תלמידה, תגיבי כגילך...

ואל תוכיחי אנשים שיכולים להיות הורים שלך. לפי מה שכתבת, תפסת.....וזה לא נשמע כל כך יפה. המשפט שכתבת "מי אתה בכלל שתגיד לי כזה דבר? " היה מיותר לחלוטין. מציע שתמשיכי להתעסק בבגרויות ולהשאיר לגדולים את העיניינים. בהצלחה בבחינות.

אביגל ג

New member
אתה לא מכיר אותי בכלל.

אם היית מכיר את ה"עבר שלי" עם עזרא היית מבין למה עניתי בעצבים. אני אתעסק עם מה שבא לי. זה עניינים של גדולים? אה אוקי, אז אתה רומז אולי שכל הריקודי עם זה של גדולים... אז אל תתפלא למה אין הרבה צעירים ברחבת הריקודים.

היי, אל תפגעי

אין צורך להתרגש מכל דבר שנכתב כאן. את איתנו הרבה זמן, מפרגנת ואוהבת. אנו אוהבים אותך.

למעלה