אתה אומר דברים שאתה לא בטוח ב-100
אחוז, אתה סתם מכליל וזה לא יפה. דברים שלא מוצאי חן בעיניי, דברים שאני לא מסכימה עם בתיה ודודי אני אומרת להם. אני יכולה להיות אובייקטיבית אבל, הסיבה היחידה היא שאני לא אומרת מפורשות שאני אובייקטיבית זה מהסיבה שאני הולכת לרקוד בעיקר אצל בתיה. אני מבקרת בהרקדות אחרות אבל לא בקביעות כמו שאני רוקדת אצל בתיה. מה לעשות...כשהתחלתי לרקוד אצלה מאוד נהניתי ונשארתי (כבר 5 או 6 שנים) אגב, יש עוד מדריכים מקסימים שאם היה לי עוד זמן פנוי הייתי באה אליהם בכייף. אם היה יותר ימים בשבוע הייתי מצליחה להגיע לכל המרקידים שחביבים עליי. וכשיש לי זמן אני אכן עושה את זה...! ואני יודעת למה אתה מחליט לקבוע את זה בצורה הזו, כי כמעט כל פעם שאני פוגשת אותך זה בהרקדה של בתיה, אולי היו עוד מקומות פה ושם אבל חוץ מזה, כל פעם שנפגשנו אז זה היה בהרקדה של בתיה. אז אתה לא באמת יודע מה קורה איתי ולאן אני הולכת לרקוד. קשורה בצורה עסקית? אל תעשה אותי איזו אשת עסקים...אני תלמידה וכך אני רוצה להשאר עד סוף הבגרויות שלי. פרסומאית? נו באמת. כשיש לי את מי לפרסם אני מפרסמת. ואם לדודי לא הייתה גישה עד אתמול לכתוב את ההודעה? ואני מפרסמת עוד אנשים...אתה כנראה לא שם לב וקופץ ישר כשזה בתיה ודודי. עכשיו הבנתי למה התכוונת בהודעתך הראשונה כאן, התכוונת לזה שהוא אמר סוף כל סוף גשם, לא? אני לא חושבת ולא מאמינה שהוא אמר את זה בשביל להגיד סוף סוף גשם בואו אלינו. נו באמת. אני לא אומרת אמן לכל מילה שלו, מי אתה בכלל שתגיד לי כזה דבר? ואתה יודע מה? גם אני אומרת סוף כל סוף גשם. אבל לא מהסיבה של יאללה בואו להרקדה! איזה שטויות! ואם הוא היה מפרסם הרקדה שלהם ביום אחר? והיה אומר סוף סוף גשם, גם אז היית מתנפל? לא. אז זהו. ולגבי מחיר ההרקדה, כנראה שלא שמת לב, אבל המחיר עלה כבר יחסית מזמן, לא זוכרת לפני כמה זמן..