הרקדה ביום חמישי

רותם 45

New member
הרקדה ביום חמישי

אני חדשה כאן בפורום ויש לי שאלה מישהו יכול להמליץ לי על הרקדה טובה ביום חמישי באזור ת"א? תודה מראש, רותם

ברכה הבאה רותם

אנו מקבלים בברכה כל משתתף חדש ואני מקווה שנזכה גם לקרוא את דעותיך בפורום זה. בהצלחה!

דודאית

New member
לרותם - לגבי הרקדה ביום חמישי

לא ציינת מהיכן את אבל אם שאלת לגבי יום חמישי אז כנראה שאת לא מאזור המרכז כי ביום זה החוג הידוע הוא של גדי ביטון באוניברסיטת ת"א ככל הידוע לי ביום חמישי הקרוב בגלל ההפקה של מחולות ניצנים שגדי עומד בראשה חוג זה לא יתקיים אבל אני יכולה להמליץ לך על עוד חוג שמתקיים במרכז ספורט אליאנס ברמת אביב (רחוב ברודצקי פינת סלוואדור) החוג הוא של בתיה ודודי קרוננברג משעה 20:30 מעגלים מ-21:15 סדנת זוגות לימוד ריקודים וכו' ומ- 22:15 בערך ריקודי זוגות לתוך הלילה האולם גדול,מרווח וממוזג,רצפת פרקט, אוירה כיפית וחמה. (אוכל להסביר לך במסר האישי איך להגיע) מקווה שעזרתי, דודאית.

yifat s

New member
ברוכה הבאה

רציתי לחזק את דבריה של דודאית החוג באליאנס הוא חוג מקסים והמרקידה - בתיה מצויינת לצערי אני לא יכולה להגיע בימי חמישי אבל אני ממליצה לך בחום להתרשם, ומבטיחה לך שתמשיכי לבוא להרקדה הזו בעתיד (אם את מאזור המרכז) לילה טוב יפעת

רותם 45

New member
תדה רבה לכל המגיבים

תודה על קבלת הפנים החמימה ותודה על ההמלצות, נראה לי שאני אנסה באמת ללכת להרקדה באליאנס כיוון שקיבלתי המלצה חמה על המדריכה בתיה קרוננברג ושוב תודה רותם

תומרgt

New member
הרקדה באליאנס

זוגתי ואני באנו לפני כשנה רק כדי לראות פעם אחת את החוג וקרה לנו ככתוב: " הציץ ונפגע" מאז שבקרנו שם אנו עושים כמיטב יכולתינו שלא לפספס ולו פעם אחת אם תשאלי אותנו מה עדיף המרקידה או הרוקדים לא נוכל לענות לך. חוג נחמד, מרקידה עם המון "טמפו" וכל המוסיף - גורע.......

avigal23

New member
היי תומר ואיילה!

אתם באים היום? איך אתם מרגישים? אל תשכחו להביא את הדיסק.... נתראה היום בערב

israelsze1

New member
אם השפלה זה קרוב לראשון יש

בבי"ס מקיף ח במערב ראשון חוג בינוני ונעים עם טביב....לא זוכר

רותם.ברוכה הבאה .כיון שהחלטת ללכת

להרקדה באלינס עם המדריכה המצויינת שמשקיעה הרבה בזמן ההרקדה ובעזרתו של בעלה דודיק החביב והמקסים כפי שאני יודע היטב אז דעי לך שתעשי טוב לעצמך אם תוכלי לבוא עם בן זוג כדי לרקוד בזוגות, כי באליינס זאת מסימה לא קלה למצוא בן או בת זוג מתאימים לריקודי הזוגות.

avigal23

New member
שלום רותם!

ראיתי שכבר המליצו לך על ההרקדה היום בערב. אני גם רוקדת שם אשמח להכיר אותך,תאמרי שלום. מקווה לראות גם אחרים בהרקדה אז להתראות הערב...

רותם 45

New member
תודה שוב

לכל המגיבים אבל אביגל, איך נזהה אחת את השניה? אשמח להכיר אותך, אני אגיע עם בעלי נתראה בערב רותם

למעלה