הרצת WIN XP זמני...

Arielvista

New member
הרצת WIN XP זמני...

יש לי בארגון תוכה "תוצרת עצמית" שיש בה מס' נתונים שאני צריך לשלוף.
התוכנה נבניתה לפני די הרבה שנים והיא לא רצה על WIN 7 ומעלה אלא רק על XP ומטה...
השאלה שלי היא איך/איפה אני יכול להריץ XP למשך כמ דקות, רק לצורך שליפת אותו מידע, מבלי להסתבך עם פרמוט מחשב, או לחיחלופין הקמת VM, התקנת XP (זה לא שווה את המאמץ)

avidan36

New member
הרצת XP

שלום לך
יצא לי להתמודד על בעיה של תוכנה ישנה על חלונות 7.אז הפיתרון הוא להשתמש במה שניקרא XP MODE תחת חלונות 7.יש תוסף תוכנה מיוחד שמורכב משלוש חלקי תוכנה שאפשר לחפש בגוגל.וכולם מספקת מיקרוספט.

אבל אני מציע לך לעזוב את הכל.

להתקין את ה vmware player או ה vmware workstation ועליהם להתקין את ה XP ואז תתקין את התוכנה הנדרשת לעבודתך.ה player חינמי אז ככה עניין הרישוי פטור והכל חוקי.
התוכנה השניה יותר מורכבת ולכן היא בתשלום.
את ה XP מוד אפשר להוריד מפה עם ההדרכה והקישורים

http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7

אני אישית חושב ששתי האפשרויות טובות.אבל אני אוהב יותר את ה workstation בגלל המיגוון אפשרויות עבודה איתה.

sharonei1

New member
הוא חינמי ונועד במיוחד לשימוש עסקי

" נועד בעיקר כדי לעזור לעסקים לבצע את המעבר מ- Windows XP ל- Windows 7"

מאיפה הציטוט הזה?

תן לי גם לצטט משהו
VMware Player is free for personal non-commercial use (business use is considered commercial use). If you would like to learn about virtual machines or use them at home you are welcome to use VMware Player for free. Students and faculty of accredited educational institutions can use VMware Player for free if they are members of the VMware Academic Program.
מה יש לחבר'ה פה שישר יוצאים בהצהרות בלי לבדוק כלום?

sharonei1

New member

אני דיברתי על windows 7 xp mode

Arielvista

New member
טוב, בסוף הסתדרתי באופן הכי פשוט...

מצאתי אצלי בבית לפטופ ישן של הבת שלי, (הוא כבר מזמן לא בשימוש) שעדיין היה עליו XP, ועשיתי את העבודה.
בכל אופן, תודה לכל העונים על הרעיונות.

למעלה