הרצת קבצי API בvisual studio c++

selalerer

New member
לא.

אני מצטער לקטוע לך את שטף האופטימיות שאתה מסרב בתוקף לוותר עליו, אבל כבר בשלוש הודעות הסברנו שה HINSTANCE הוא "מצביע" למופע של תוכנית בזכרון שיכול (ואפילו מאוד סביר) ליצור חלון אבל הוא לא חלון בעצמו אלא פשוט נמצא שם כי מישהו הריץ את הEXE (או DLL) שלו ולכן WINDOWS טען אותו לזיכרון. HWND לעומת זאת הוא "מצביע" לחלון או לפקד אחר (שבבסיסו הוא גם חלון). אנא הפרד בין השניים, הם אינם חברים והפסיקו מזמן לדבר אחד עם השני!

vinney

Well-known member
יותר מזה

לHINSTANCE אחד יכולים להיות אינספור HWNDים שונים ומשונים, אפילו אפס!

Mapisto

New member
K, שניה רק להבין

HWND זה פשוט מצביע לחלון ואינטסטנסט מן הסתם מצביע למופע.

selalerer

New member
אם הבנת מה זה מופע אז זה סוף הענין.

אבל אם לא אז זה לא

Mapisto

New member
ועוד שאלה

#define IDI_MYICON 201​
האם זה חובה לעשות את הdefine הזה, הבנתי שפונקציות חייבות לקבל מספר מזהה,אבל לדוגמא LoadIcon מקבלת LPCTSTR. כדי לעשות את זה משתמשים בMAKEINTRESOURCE שתהפוך את זה למצביע למחרוזת.
HICON hMyIcon = LoadIcon(hInstance, MAKEINTRESOURCE(IDI_MYICON));​
עכשיו לא הבנתי למה לעשות פעמיים הפיכה, אי אפשר פשוט לשלוח לו את הIDI_MYICON? (או מצביע שלו)

Mapisto

New member
אוקי

אני אשאל אותכם במקום לנסות להסביר בעצמי, זה לא כל כך הולך אז מזה מופע

Mapisto

New member
טוב

וקובץ זה איזשהוא סקריפט של משהו
סליחה על הבורות המשוועת.

vinney

Well-known member
לא

קובץ זה יכול להיות קובץ של הEXE או של הDLL או של הRES או של כל סוגי הקבצים השונים והמשונים שיש בחלונות.

Pembelton

New member
בוא נתחיל מהתחלה.

אני מבין שכשיצרת א ת הפרויקט הגדרת אותו כ WIN32 . מה הודעת השגיאה שאתה מקבל? באיזו סביבת פיתוח מדובר?

Mapisto

New member
עכשיו שאלה בMFC

כאשר אני עושה Invalidate() הוא אמור לעשות את המסג' WM_PRINT או משהו כזה קיצר זה מגיע לOn Print. עכשיו בניתי תוכנית ושאני עושה את זה, זה מגיע לי לOndraw. עכשיו אני כבר מבולבל.

selalerer

New member
אם אתה צריך עכשיו להפיק איזה תוכנית

בזריז אז תמשיך להשתמש בMFC, אבל אם לא אז עדיף לך לדעתי ללמוד קודם WIN32API ברמה סבירה ולאחר מכן יש לך הרבה יותר אפשרויות מרק MFC, יש עוד ספריות שמקלות את התכנות באותה מידה וחלקן מוצלחות יותר (לפחות לטעמי).

למעלה