הרצל טעה - בגדול

debiker

New member
הרצל טעה - בגדול

תאילנד מקסימה .. תודה למי שענה לי לפני חודש - והקל עלי את התכנון והזרימה - היה טיול ממש מוצלח עכשיו כמה טיפים משלי - כמי שחייב מידי פעם להיות בקשר עם חברים המקלדות בתאילנד די מעצבנות אז יש אפשרות למקלדת גמישה מתקפלת - וזה חוסך זמן גלישה ועצבים במיוחד אם רוצים עברית שכירות אופנועים - טיפ חשוב (היות ובד"כ משאירים דרכון או צילום של דרכון) לבחור אופנוע ישן ושרוט לא חדש - ואם כבר חדש אז ללא דוגמאות אומנותיות (יש כאלה) השכירות מאוד זולה 15-20 ש"ח ליום אבל את הכסף הגדול הם עושים ממי ששורט להם את האופנוע !!! את האופנוע לצלם מכל הכיוונים בכדי לתעד כל שריטה להשתדל לא ליפול
אבל אם כבר נפלת - לחפש מוסך בעיר שכנה בכדי לתקן במחיר הגיוני ..את זה עשינו בקופנגן תיקון אצל "כלום" הנחמד בעיר תום סאלה הוא זריז כשד מאוד מקצועי מאוד הגון - ויודע הכל. אצל המשכירים יש דף נזק ..וכל סעיף עולה פי 5 מתיקון במוסך - קחו לתשומת לבכם , וכשבאים להחזיר 4 עיניים מקצועיות ונוכליות בודקות את האופנוע ..אני מבין שעלי לשלם עבור נזק - אבל לא לממן חצי אופנוע בגלל שריטונת.. הפלגות - אם סובלים ממחלת ים - יש כדור לזה שכדאי לקחת חצי שעה לפני ההפלגה אם כבר סובלים - כדאי לשבת בחרטום עם הפנים לכיוון ההפלגה אפילו בעמידה - ככה תחושת הסחרור מתמתנת - מנסיון כייסו אותי - השיטה כנראה היתה כזאת קניתי אננס ועוד משהו - ובעודי עסוק עם המוכר - מתחת למוכר שכב מישהו בתוך העגלה ושלח ידיים מאחורי ווילון לכיס ..הרגשתי משהו ומייד צעקתי "משטרה" תוך 30 שניות הארנק התגלה לי מתחת לעגלה של המוכר..כאילו נפל במקרה את ענין ההסתתרות לא ראיתי בעיני אך שמעתי באותו הערב מישראלים שראו ידיים מתחת לדלפקים בשוק סוף שבוע עצתי..לתפור שרוך גומי לתוך הכיס ולארנק - ככה אפשר לתפוס על חם ולפחות להרגיש את המשיכה..!! וכשהולכים בזוגות - להשגיח זה על ריצ'רצ'ו של זה
כמו כן להפריד כספים ומקורות משיכה בנוגע לטרוולים - עשו לי המון בעיות בגלל שהחתימה לא נראתה להם - זה לא בשבילי ואני מוותר בעתיד על סוג זה של כסף. הזעתי שם וחתמתי מאחור עד שנראה להם - פשוט חבל על המאמץ - גם בארץ עשו לי בעיות עם החזרה של הטרוולים לאותו מקום שקניתי ..סבל מיותר לגבי תקשורת - הכי זול לעשות סים מקומי - עלות של 15 ש"ח ואז מטעינים אותו בסכומים שונים - זה מאפשר לכל חבר בתאילנד להשיג אותי במחיר מצחיק שלא נספר - כמו כן שיחות אלי לא עלו לי ותמיד הייתי זמין - בארץ פתחתי את הטלפון לסים זר במחיר 80 ש"ח . עשיתי חיסונים - בדיעבד נראה לי מיותר - אבל לא אקח אחריות להמליץ לא לעשות זהו בנתיים שוב תודה על ההמלצות שנתנו כאן על ידיכם

debiker

New member
../images/Emo208.gif כי יש עוד טיפ קטן

טרוולרס צ'קס עשו לי המון בעיות עד שקיבלתי את הכסף ..הסיבה החתימה לא נראתה לה ממש דומה ..ולכן ממליץ לכתוב את השם ולא לחתום - אם הייתי יודע בכמה סבל היה כרוך להוציא את הכסף לא הייתי לוקח

למעלה