הרצליה?

XUXA141

New member
הרצליה?

מישהו יודע אם יהיו השנה הריקודים בימי שישי באכדיה צפון עם צ'רלי? מישהו יודע אם יהיה משהו בערב באותו מקום, כמו ששנה שעברה היה יניב ילון בימי רביעי?

BornWild 1

New member
הרצליה

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, אז שבוע אחרי הקונגרס, ההרקדות אמורות להיפתח, בימי שישי בחוף אכדיה.

אבל..

בקיץ האחרון ההרקדות נסגרו באמצע אוגוסט ככה ולא אמרו כלום... נראה לכם שזה ישפיע על ההרקדות השנה
(הכוונה אם יהיו הרקדות או לא)

XUXA141

New member
בשנה שעברה היו שתי הרקדות.

בימי רביעי עם אנשי יניב ילון , וזה היה אחלה כי זה היה בלילה, מה שאומר שלא צריך להתגנב וגם אין שמש ולחות איומים. זה נגמר די מוקדם ( זה היה ליד מסעדת דבוש). בימי שישי זה היה במסעדה של אבי, ואני דווקא לא זוכרת שנגמר לפני הזמן. מישהו זוכר?

Dshira

New member
כן... זוכרים

היו לחברי הפורום שיחות רבות בנושא... זה נגמר לא הרבה לפני תאריך הסיום שנקבע, היה בלאגן עם בעל המסעדה וצרלי או משהו כזה אז סגרו את ההרקדות.

GATINHA

New member
גם. וגם

הקור והגשם תרמו לסגירת המקום.. בפעמים האחרונות בחוף אנשים עפו מהרוח

BornWild 1

New member
אני דווקא

חשבתי שזה נסגר בגלל חוסר אנשים שבאו לקראת הסוף... (לפחות באכדיה)

XUXA141

New member
בעיתון היה כתוב..

שהשנה החופים בהרצליה יהיו חינם אז לפחות הקטעים של ההתגנבות יגמרו.. כשדיברתי עם מסעדת "דבוש" - בקשר להרקדות שהיו שם ביום רביעי הם אמרו שהם הפסיקו כי אנשים לא קנו שתיה ( אולי בשעות הלילה פחות צמאים כי אין שמש). אבל ממה שראיתי באכדיה תמיד היה מפוצץ ואנשים קנו המון. הלוואי והכסף הזה היה עוזר לממן רמקולים קצת יותר טובים שם.. שלא מפסיקים מדי פעם..

חדשות טובות../images/Emo98.gif

שמעתי ממקורות שהיו בקונגרס שהמסיבות בחוף אכדיה יתחילו בשבועות הקרובים (שבוע-שבועיים). אז יש למה לחכות

סלסלולה

New member
צודק...

בקונגרס פאקו אמר שזה מתחיל עוד כשבוע... אגב הקונגרס...אני רוצה לחזור לשם!!!!! מי עוד היה ורוצה לחלוק חוויות? :)

למעלה