הרצליה ב'

• פותח הנושא ipv6
  • פורסם בתאריך

ipv6

Member
הרצליה ב'

היי,
אם יש פה תושבים של האזור, עד כמה שומעים שם את הרכבת\כביש 2. המיקום טוב אבל אני מאד חושש מהרעש של הרכבת \ כביש 2.
משהו יכול לתת את דעתו המלומדת?

סע לשם בשעות היום ביום חול

כנס לבניין והתרשם באופן בילתי אמצעי. היות ולאנשים שונים רגישות שונה לרעש, יש נטיה להתרגל לרעש מונוטוני ובבנינים שונים, במיקום שונה ואפילו בדירות שונות באותו בניין, רמת הרעש שונה, זה יהיה בילתי אפשרי לענות לשאלה כזו בצורה מדוייקת.

ipv6

Member
ברור לי

אבל כמה אני יכול להיות שם? לעמוד שעה? שעתיים? זה לא מייצג.

אני רוצה לשאול אנשים שגרים שם אם זאת ידועה כ"בעיה קשה שם" נניח כמו חניה במרכז ת"א [1] או שזה לא שונה ממקום אחר.

[1] יש לי חברים שמחפשים חצי שעה -40 דקות ואומרים שזה בקטנה וחלק מהשגרה, למרות זאת אני מניח שרב האנשים יסכימו שמצב שבו מחפשים חניה 40 דקות הוא מצב של "בעית חניה"

תלוי

באיזה חלק בשכונה. לא צריך להיות גאון גדול כדי לנחש שהבתים שבנויים 100 מטר ממסילת הרכבת סובלים מהרכבת והבתים שבנויים על כביש החוף סובלים מכביש החוף. בתוככי השכונה שזה לא על כביש החוף ועל על הרכבת הבעיה הזאת היא לגמרי סובייקטיבית, אבל לטעמי הסובייקטיבי לא ממש מורגשת. יחד עם זה הייתה שם בעיה של זיהום ריח ממשאבות ביוב שעוברות שם לא רחוק, אין לי מושג אם העניין נפתר.

בשעות 1600 עד 1800 ו 0730 עד 0930 הם שעות שיא הלחץ התחבורתי

אז כדאי לבדוק את מצב הרעש , אם אז הרעש נסבל אז הא יהיה וודאי ניסבל יותר בשעות אחרות של היממה. בכביש עלול להיות פקק שהוא פחות רועש מאשר תנועה זורמת אז כדאי לבדוק בשעות שאין פקק. תנועת הרכבות ערה מאד בשעות אלו.

למעלה