הרצחת וגם ירשת..... טימטום לאומי!!

הרצחת וגם ירשת..... טימטום לאומי!!

משפחת המחבל הערבי/ישראלי זכאית לקיצבת שארים מהביטוח הלאומי. מישהו עוד מוכן לשלם את המס ה"מצחיק" הזה בכדי שניתן יהיה לממן באמצעותו את משפחותיהם של רוצחינו??? על מדינת ישראל להוציא לאלתר חוק שכל משפחתו של מי שיתפס כמחבל (מתאבד או לא) תישלל ממנה אזרחותה הישראלית, ביתה יהרס וכל בני המשפחה עד אחד יגורשו מהארץ לכל הרוחות. אולי זה יגרום להם לחשוב פעמיים לפני שהם פועלים נגדינו. הגיע הזמן לעשות סוף החלטי ומוחלט לפארסה שמשתוללת בתחומנו.

Levinzone

New member
מטומטמים...

מזל שאפשר לשנות חוקים, באמת. איזה יום מגעיל. עד כמה שאני פתוחה לאנשים שונים ולא שופטת אנשים בלי שאני מכירה אותם, אני לא מסוגלת יותר. הערבים פשוט משניאים את עצמם עלינו. ערבי ישראלי- בנאדם שגר פה, בארץ, וקיבל את כל הפריבילגיות שיש לאזרח מהמדינה שהוא חי בה- עושה דבר כזה? בלה בלה, אני יודעת שלא כולם כאלה ומודעת לכך שאני מזמינה התנפלות (או שלא? אני לא יודעת מה הדיעות שלכם לגבי הענין הזה), אבל אני לא יכולה יותר. אני לא שמעתי שום הצהרה של so called ערבי "טוב" שיצא נגד הפיגועים ונגד האנשים שיוצאים מתןך ה"עם" שלו- וזה גורם לי פשוט לתעב את הערבים, כעם, כגוש אחד, כקבוצה. קיצבה מביטוח לאומי? אנחנו עוד ניפגש... קבלו אותי במחיאות כפיים -יעל-

אלון גל

New member
מה הקשר?

אז ערבי ביצע פעולת רצח מה הקשר לכך שזה משניא עלייך את הערבים? אני מתכוון איזה קשר הגיוני? אם כל הערבים היו מבצעים רצח טענתך הייתה הגיונית אם 99 אחוז מהם היו מבצעים מעשי טרור היינו אומרים על האחוז שידיו נקיות שהם גיבורים ואם ערבי אחד ביצע מעשה טרור את אומרת שזה משניא עלייך את הערבים אה גיליתי מה קורה כאן! את פשוט מחפשת תירוץ כדי לשנוא אותם משהו דומה לבעיית האנטישמיות ושנאת יהודים

Levinzone

New member
ערבי ביצע פעולת רצח?

ערבי? אחד? יחיד? אני ממש לא חושבת ככה... המממ מעניין, 3 פיגועים היו היום בלבד. כמה "ערבי שביצע פעולת רצח" זה נותן לנו? חשבון פשוט. לא מחפשת תירוצים לשנוא אותם, כי אני לא צריכה שום תירוץ בשביל זה... אתה אנטישמי אם אתה מעיז בכלל להשוות שנאה לא מוצדקת כלפי עם כמו האנטישיות כלפי היהודים, לשנאה כמו שיש כלפי הערבים עכשיו. כ90 משפחות של הרוגים ופצועים מהיום בלבד, כבר לא יחזרו להיות כמו שהן היו פעם (נדוש, אבל מאוד נכון כל פעם מחדש, לצערי) ולמה זה? בגלל ש"ערבי ביצע פעולת רצח". רצח המוני. רצח ללא סיבה. אם כבר יש פה משהו שדומה לאנטישמיות, זה מה שהערבים עושים לנו- רצח עם. מפה זה מתחיל. וכן, יש לי את כל הסיבות בעולם לשנוא את הערבים כ-ו-ל-ם, כי כמו שאמרתי, אני לא ראיתי אף ערבי שמגנה את הפיגועים ויוצא נגדם, וגם כשזה יקרה, זה לא יהיה בגלל הרצון הטוב שלו או מה שזה לא יהיה, אלא בגלל דעת הקהל (יש כמה ת´רדים על זה למטה, אני לא צריכה להרחיב). ומנקודה קצת יותר אגואיסטית- אני לא רוצה לשנות את אורח החיים שלי בגלל כל אותם ערבים, שאפילו אם הם לא כולם, בעיני כולם מחבלים בפוטנציה. לפחות עד שהם יתחילו לגנות את הטירוף שקורה פה בשנה האחרונה. -יעל-

אלון גל

New member
ערבי אחד ישראלי

ואם שניים או שלושה אז מה אם היית יודעת לחשוב היית מבינה את ההגיון שבדבריי שסתר לחלוטין את הקשר בין האירועים שקרו לבין שנאת הערבים וכפי שאמרתי אני מניח שאת שונאת אותם ממילא

shulywolters

New member
מר אלון גל היקר

כבר במהומות אוקטובר יכולנו לראות את האנטישמיות בגדולתה, כשערביי ישראל עשו סלקציה ערבי יכול לעבור בכביש יהודי יורגם באבנים אם זה לא אנטישמיות אז מה כן. לענייני, ערביי ישראל תולים את מאורעות אוקטובר בקיפוח והאפליה שבה הם חיו עד היום, ובכן בגדול גדול אני אומרת בול שיט בול שיט ערביי ישראל למעט האמירים בסעודיה חיים ברמה הכי טובה מעל לכל ערביי האזור ובמיוחד מעל ערבים פאלסטינים שום סיבה שבעולם ובטח לא סיבה של אפליה או קיפוח לא מצדיקה הרג ורצח של חפים מפשע ולכן אני אומרת וחוזרת מאורעות אוקטובר החלו כהזדהות גמורה ומוחלטת עם ערביי פאלסטין והיא תוצאה מוחלטת של הסתת המנהיגים הערבים כמו טיבי באשרה וברכה שמשום מה עדיין נמצאים בכנסת ישראל ועדיין מקבלים את כספנו . כן מר אלון גל היקר הערבים בהתנהגותם הכפויית טובה השניאה עצמה על היהודים וניראה לי שיעבור עוד הרבה זמן עד שנוכל לסלוח להם אני עד לפני המהומות התייחסתי לערביי ישראל כאל ישראלים שווים לחלוטין ואפילו הערצתי אותם והיום לצערי אני מאוכזבת קשות וחבל לי שהמדינה וממשלתה הכושלת והרופסת לא השכילה לעלות על זה בזמן למרות כל הסימנים והאותות עליהם גם דיבר אליק רון בעדותו הסתת המנהיגים והתנועה האיסלאמית אשר חברו ל"אחיהם" הפלסטינים אחים לנשק חבל שערביי ישראל לא משכילים להבין שהכל יחזור אליהם כמו בומרנג היהודים ישראלים ימשיכו לחיות כאן הפלסטינים ימשיכו לחיות כאן וגם הם רק שחייהם השתנו וישתנו כי אנחנו לא נסלח ולא נשכח גם אנחנו כמוהם מזרח תיכון גם אנחנו למרות כל הדמוקרטיה וההומניות שאנו מגלים אנחנו מזרח תיכונים וכמזרח תיכונים אנחנו לא שוכחים ולא סולחים.

אלון גל

New member
ועוד דבר גזענית קטנה

אני כל הזמן שומע ערבים שאומרים שהם מתנגדים לזה אפילו עראפת אומר את זה אבל כשהם אומרים את זה את או שלא שומעת או שלא מאמינה אז למי יש כאן בעייה?

Levinzone

New member
אתה ממש תקוע בדיעות שלך.

והייתי מאמינה אפילו שאתה לא קורא את מה שאני כותבת. חבל, ההפסד כולו שלך. ולפי מה שאני מבינה מהלך הרוח בפורום הזה, אני לא אמורה בכלל לשים לב אליך. יום טוב -יעל-

shulywolters

New member
ועוד דבר גזען לא קטן בכלל

אתה טיפש אם אתה עדיין מאמין לעראפת הרי הוא שולח אותם ואגב מי שגינה את הפיגוע בנהריה בפה מלא היו הדרוזים להם אני מאמינה לראש וועדת המעקב אשר גינה בחצי פה לו אני פשוט לא מאמינה קרא לי גזענית אני קוראת לעצמי סקפטית

אבו-דני

New member
אלום גל -הפוסל במומו פוסל-לטיפולך

תנסה להתמקד בדברי תוכחה או בויכוח נשוא עניינך ולא בדברי נאצה...בפרט שאיני בטוח שמבין אותם הינך

hunky@dory

New member
כפר קאסם, מהומות אוקטובר...

קחי את זה בפרופורציות . יש יהודים - גם מטעם הצבא והמשטרה - שרוצחים ערבים - כמו הצלפים במהומות אוקטובר . האם יש לשים סגר על כל מתקני המשטרה רק מפני שמתוך המשטרה יצאו אנשים שירו בערבים חפים מפשע ללא כל סיבה ? אולי יש לאטום את מפקדות המשטרה שמהן בא אליק רון והצלפים ... בעצם למה לא !

אבו-דני

New member
יש לאסור את הצבא שמעיז לחסל מחבלים

יש לאטום את בסיסי צה´ל שמעיז לעצור בטיליו את המתאבדים הצדיקים שכולה רוצים להתייחד עם בתולותיהם במרומים... ואחרון אחרון חביב יש לאפשר להאנקי פאנקי המסתורי לעבור את הנהר בכדי לממש את זכות השיבה לביתו בעבר המזרחי

אלון גל

New member
מה קרה?

אתה מחפש תירוצים לגרש מכאן ערבים? אילו ידעת לחשוב אולי היית מבין עד כמה רעיון כזה אווילי הוא כדי שאוכל להסביר לך ענה נא לי על שאלה קטנה האם גמרת בית ספר יסודי?

כן-אני מחפש את השפוי..

שיגרש מפה לפחות מחצית מהערבים ושליש מהיהודים ואתה ברשימה,בנת ? אתה מדבר על גזענות-דביל ? כל מעשי הרצח של הערבים הנם על רקע גזעני-יתום שכל. שנאת אתנית של יהודים. בנת ? אז קום מהר וארוז מזוודה. אין לך זכות לנשום פה. בגלל שכמותך-הגענו עד הלום. מרק.

קקטוס- תעבוד באינטנסיביות עליך

חפש תחילה את השפוי בתוך עצמך אחר כך תרחיב את המעגל. אני לא אציע לאף אחד אריזת מזוודות כולם רצויים פה - גם אתה קקטוס. רק שתפטר מחלק מהקוצים והכל יהיה טוב.

תפסיק לגונן אוטומטית

על שמאלנים חשוכים.. הכי הרבה-אני בז לטיפשות. כל תעתועי תומכי אוסלו כבר הוכחו כמופרכים מיליון פעם ונותרו תעתוע צורב בלב האומה. כעת,מנסים רק לצאת מהשבר וגם זה לא קל.. אפילו שרון-אכזבה לרובינו לא היה עובר אחוז חסימה בפריימריז של הליכוד אז אנא-הסבלנות של כולה כבר תמה. אני חושב-שכנגד המראות,גם שלך. מרק.

אבו-דני

New member
האם גמרת בית ספר יסודי?

שאלה "עניינית" של נבער בכיר... האם בבית ספר הראשוני מלמדים לקרוא דברים באופן יסודי? האם מלמדים לענות על פניה או שאלות בצורה ישירה וענינית או שנשוא הפניה הופך להיות נושא השיחה יען אלון גל נכשל בהבנת הנקרא לשמאל ...פתרונים

למעלה