הרצוי והמצוי .......

מכחול 77

New member
הרצוי והמצוי .......

סתם משחק נחמד מה היה הרצוי לעומת המצוי מבחינת בית ,עבודה ,סקס ,אהבה . אני אתחיל בית -מצוי דירת 3 חדרים בניין נחמד שכנים נוחים ,רצוי ללא שכנים עדיפות לבריכת שחייה וחדר כושר עבודה - אומר ברוך השם יום יום ,אין ספק כי הרצוי הוא גם המצויי ,אולי הרצוי הוא לעבוד מעט יותר שעות סקס -מצוי ,בדרך כלל בסופי שבוע ישנה פעילות ,רצוי ,יום יום או לפחות 4 פעמים בשבוע (מאותגר מינית ) אהבה -מצוי -ישן באלכסון והסידור די נוח בשלב זה ,הרצוי אהבה אמיתי חוצת גבולות פרפרים בבטן ושאר ירקות מה איתכם -מה הרצוי לעומת המצוי ??

כבר אמרתי שהשטויות שלך מוצאות חן..?

טוב נתחיל.. מבחינת בית: מצוי דירת 5 חדרים נחמדת עם שכן מטורלל רצוי בית באחד המושבים באיזור מבחינת עבודה: מצוי משרה מלאה במקצוע שלי רצוי חצי משרה ויותר כסף (זה רצוי או בגדר פנטזיות?!) מבחינת סקס/אהבה מצוי בעלי האוהב והמספק רצוי לא יכולתי לבקש יותר

מכחול 77

New member
אני אוהב את הקדושה שלך

בתולה שלי ........

קTמ640

New member
רצוי מצוי

רצוי - בית או דירה האמת לא חשבתי על זה רק משהו שווה שלי ולא בשכר דירה. מצוי - אחלה דירה לב תל אביב שוכר, שכר הדירה מה יהיה מה יהיה... רצוי - עבודה אותו דבר קצת יותר אתגר קצת פחות שעות ויותר משכורת מצוי - מנהל רשת מחשבים כבר 10 שנים נמאס האמת אולי הגיע זמן להחליף רצוי - סקס כמה שיותר, לא יודע מה מחפש שאמצע כבר אדע לא תהיה סיבה להמשך החיפוש מצוי - הממ יד ימין יותר שרירית מוזר בחדר כושר משתדל לעבוד סמטרי :) רצוי - אהבה נו נדוש ורומנטיקן מבט ראשון חתונה ילדים ושלא ניפרד לעולם מותר לחיות באשליות זה הרוצי.. מצוי - אהבה כרגע ולא ממש בסדר הזה כלבה אופני הרים אופנוע.. מוכן לזרוק הכול טוב חלק בתמורה לבחורה. האמת יש איזה מלצרית מהרצליה רק אוי אבוי עסוקה.. משהוא מכיר רוצח שכיר ?

מימדיון

New member
רצוי מצוי

גולשים - רצוי אינטלגנטים מצוי מחוסרי ביטחון עצמי ולא מבריקים

prodigy45

New member
חולה על השטויות האלה : )

בית -מצוי : חדר ירוק בבית של ההורים רצוי : בקטה קטנה בצפון (רק שהמצב כבר יגמר!) עבודה-מצוי: 2 עבודות, האחת חדשה נחמדה ומאתגרת ושניה ישנה ומתישה מאוד (והורסת ימי שישי טובים) רצווי: להמשיך לעבוד בעבודה החדשה עוד כמה שנים ואפילו להתקדם בא סקס- מצוי: יש פעם פעמיים בשבוע : \ רצוי: שיפסיק לכאוב : ( אהבה-מצוי: יש, משתפר ומשתפר ומשתפר..: ) רצוי: ואללה לא צריך רצוי יש כבר מצוי..: )

מכחול 77

New member
שלמה ארצי

זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר תבכי במקומי אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות

דרדקן

New member
ננסה

בית: מצוי - דירת 4 חדרים ממושכנתת, רצוי - וילה 4-5 חדרים לחופי האוקיינוס ההודי עם חוף שקט וגישה לאתרי צלילה מובילים (אחחח קניה, קניה) עבודה" מצוי - בסדר, משעמם לפעמים, רצוי - לפתוח מועדון צלילה בוילה שלחופי האוקיינוס ההודי. סקס: מצוי - נפלא ומעולה כשלא עייפים מדי מתלאות היום, רצוי - להיות פחות עייפים. אהבה: מצוי - עם האישה שאיתי, רצוי - שלא יגמר לעולם.

חופ שיה

New member
יאללה גם אני

בית מצוי- דירה שכורה ודירה ממושכנת. רצוי - דירה קנויה קאש מוני באיים הקריבים עם בריכה וחדר כושר צמוד - אם אפשר גם מדריך - זה יהיה נחמד.:) עבודה מצוי - עבודה משעממת אך משאירה הרבה זמן פנוי להתעסקויות בדברים אחרים. רצוי - עבודה מספקת עם הרבה עניין ושלא מתפרסת על רוב שעות היום. סקס מצוי - רדום , משועמם- נאדה. רצוי - רוקו מהסרטים הכחולים
עם אישיות שאפשר למות עליה. אהבה מצוי - תמיד מצויה לאנשים שקרובים אלי, מה זה אהבת גבר? תזכירו לי. :) רצוי - אהבה על כולם.

גמני:../images/Emo176.gif

בית - מצוי בית שכור די עלוב, אבל חצר ענקית, יהיה קשה לי לעזוב!! רצוי: בית עם חצר דומה, ברחוב דומה (שקט ומרווח) אבל בית קצת יותר חדש אבל שלא יעלה הון! (אין סיכוי..חחח..בכלל אין לדעתי מגרשים בגודל הזה עם בית חדיש שלא קוצצה חצרו לחצי, לטובת שכנים צמודים עם בית חדש) עבודה - מצוי: נחמד מאד. רצוי: הייתי רוצה יותר כסף תמורת..לא לעבוד כלל! סקס - מצוי: כל בוקר ואחלה, לא מתלוננת. רצוי: להתגבר על המחסומים שמונעים ממני לקבל אורגזמות בקלות ומהר. אהבה - מצוי: בנזוג שאני מאד אוהבת ואני בספק רב אם אמצא משהו טוב יותר (אני מאמינה שהגיל משפיע כאן מאד) רצוי: יש כצה תחומים שהוא בוק רציני ואין לו מושג, הייתי רוצה שישתנה מעט, מצד שני נראה לי שזה מה שמושך אותי אליו...

פששש .. התרשמתי לטובה ...

בית מצוי- קופסת נעליים ברחוב הכי מג'ייף בתל אביב . רצוי - דופלקס (ביציה מקרטון) ברחוב הכי קרוב לכנרת במנחמיה . עבודה מצוי - יושב בבית משחק עם הביצים . רצוי - ג'יגולו צמרת וחלפן כספים בעל שם וכרס . סקס מצוי - סקס זה עם הברטולין והזרע ? ... רצוי - ארלן נס וכל שאר הניקים , לא בהכרח בסדר הזה . אהבה מצוי - סקס , סמים וטל מוסרי ! רצוי - סקס , סמים ותמרה וייס ..

עכשיו אני

בית- מצוי- גרה עם אמאבאחים בדירה סבירה רצוי- לגור בדירה משל עצמי בירושלים באיזור שקט או במושב עבודה- מצוי- עבודה לא משהו תמורת משכורת לא משהו אבל כרגע נוחה לי רצוי- עבודה במה שאני אוהבת, למרות שאני יודעת שזה יהיה קשה סקס- מצוי- יש אבל לא זמין כמו שאני רוצה רצוי- כל יום כל יום כל יום אהבה- מצוי- קשר חדש רצוי- שימשיך

אהבתי../images/Emo9.gif

בית - מצוי - אני בין דירות בערך, חזרתי לבית של ההורים, קוטג' דו משפחתי, 2 אחים, חדר קטן וחמוד ומיטת נוער אחת , חחחח רצוי - בפרקטי- אין לי שמץ בפנטזיה- ביקתה על הר במונטנה
עבודה - מצוי - נאדה רצוי - אין לי שמץ סקס -מצוי - נאדה רצוי- 3 פעמים ביום < ובשבתות קצת יותר
> אהבה - מצוי - קשר חדש מוזר מרגש ולא מציאותי בכלל
רצוי - שימשיך ככה

offנועה

New member
../images/Emo124.gif ברווורררררררררררר!!!!!

היא פה!! איפה היית? לאן נעלמת? ברור מחפש אותך, את יודעת? למה את לא מודיעה כשאת נעלמת? איך אפשר לסמוך עליך??

../images/Emo9.gif וואלה? אז הנה חזרתי../images/Emo3.gif

הייתי באמסטרדם , עשיתי חיים משוגעים
ועכשיו אני בתהליך של ויזה לארה"ב <למרות שנראה לי שאין סיכוי שזה יקרה בגלל המלחמה> אבל אם כן - אני עוד חודש בארה"ב-> ואז בתאילנד <אני מכינה את ברור מראש לטראומה
> מישהו רוצה עוגיה מאמסטרדם?

למעלה