הרצה ל-X-EVO 250

eranpc

New member
הרצה ל-X-EVO 250

בשעה טובה, כלי חדש.
המנוע משמיע קנאקים (כמו קליקים) במצב עמידה, האם זה תקין?
עוד אין למנוע 100 ק"מ
אני לא עובר את ה-6,000 סלד ומשתדר לא לעבור 80 קמ"ש - האם נראה לכם תקין?

פרארי1

New member
קצת קשה לאבחן תקלות דרך המסך

על פניו נשמע שיש בעיה, אבל הכלי חדש, באחריות, עוד בהרצה, אל תנסה לתקן על סמך דיאגנוזה וירטואלית, גש למוסך ושיסדרו את כל מה שצריך, כולל מנגנון המושב אם הוא לא תקין או לא מורכב כהלכה.

תתחדש

eranpc

New member
הייתי.

הם תירצו את זה שהמתקיל של האזעקה לא החזיר נכון חלקים. בכל מקרה עכשיו הכל בסדר.
רק הרגיז אותי הבודק (נסיעת מבחן שלאחר טיפול) למה בכלל צריך נסיעה ולמה החמור נתן גז כאילו זה ON / OFF.
אמרתי לו שאני בהרצה והחמור (לא יודע את השם - אז חמור יתאים) אמר מה הקשר?
ממש מרגיז. אני בהרצה מלטף את המצערת והוא כאילו כלום.
חמור אמרתי?
אין אייקון של חמור ל

uphilll

New member
למה כל כך כועס? :(

נסיעת בדיקה אחרי טיפול/תיקון היא ממש הגיונית בעיני. דרך לוודא שמשחחרים לך כלי בטוח לנסיעה ושלא הופיעו פתאום תופעות חדשות שלא היו קודם.
מה עדיף- להגיע לפינה ואז לגלות שעכשיו הרעשים לא רק בעמידה אלא גם תוך כדי נסיעה?...

הרצה- דרכים רבות לה. יש הגורסים נסיעה רגועה ומלטפת, יש הטוענים שאין בכלל צורך ולמרות שאני שוב לא זוכרת שמות, מבטיחה לך שאם תחפש בפורום תוכל למצוא את זה שנשבע שבזכות הקשיחות והפתיחות האגרסיביות בהרצה, האקסבו שלו מצליח לזנק מהר יותר מכל האקסבואים בממלכה..

אז אולי בכל זאת לא חמור?
אולי לא תירוץ אלא הסבר אמיתי לתקלה (שלפי מה שאתה מספר, אבחנו אותה ואף תיקנו בהצלחה)?

בכל מקרה, ממליצה לך למצוא מוסך שיש לך אמון בו, שנעים לך להגיע אליו, שאתה לא מרגיש שמורחים אותך בתירוצים ועושים תיקונים רק כדי לנפח את החשבון.

חג שמח

eranpc

New member
התיקונים שבוצעו לא קשורים למנוע

1. תיקנו את המיקרוסוויץ' של האור ברקס
2. סידרו את הבגאז' שיסגר בעדינות, למה לקחת לי את הקטנוע לנסיעת מבחן.

אני בחרתי לעשות הרצה לפי הספר של עופר אבניר.
הטיפול היה במוסך מרכזי של עופר אבניר.
ציפיתי שידעו איך להתנהג עם כלי בהרצה ולא לשים קצוץ על ההוראות שלהם.
לדעתי מנוע חדש הוא בסוג של טראומה לחיים ולכן הגיוני לנהוג בעדינות ב100 ק"מ ראשונים ולהעלות לחץ טיפל'ה כל 100 נוספים.

uphilll

New member
אני יכולה להבין את האכזבה, רק שזה מורכב יותר:

הספר של אבניר- אני מניחה שאתה מתכוון לספר של הוראות היצרן.
ההוראות שם הן של היצרן וכמובן שאבניר כיבואן מדברים בשם היצרן במידה מסוימת.
יחד עם זאת, כדאי להבין שבשטח, אנשי המכירות לא בהכרח מצטטים את הוראות היצרן. כך, גם בצד הטכני, אנשים הולכים לפי מה שהם רואים כנכון. מבלבל? כן, כנראה. האם זה מוריד מהמקצועיות של מי שמטפל לנו בכלים? לא חושבת.

מה שאני יכולה להציע לך זה תמיד להגיד בזמן אמת למה אתה מצפה ואם משהו לא נראה לך, לעצור את זה באותו הרגע.
ושוב- להיות מטופל במקום שאתה סומך עליו. כי באמת, אין כמו שקט נפשי.

למעלה