הרצאות

uri80

New member
יש אינטרנט. זה יותר ממספיק.

תאמין לי שבטווח הארוך ההשפעה שלו תהיה גדולה פי כמה וכמה. לי יש סבלנות.

בגלל ש

לחזור בשאלה אתה צריך להאמין במשהו שאין בינו למציאות כלום אבל לחזור בשאלה כל בר דעת שנכנס לו קצת מוח לקודקודו מבין שזה שטויות והראיה שתנסה להתפלל על משהו ואם זה עוזר לך תגיד לי...

rigoletto111

New member
אין מערכת שקולטת חוזרים בשאלה

כמו שיש מערכת שקולטת חוזרים בתשובה. ככה זה - מי שבונה על זה שיקלטו אותו שישכח מזה.

שמעון 30

New member
הרצאות

מה הם יכולים להרצות? שאדם נולד בשביל לא לעשות כלום בחייו או מה? בקיצור אין להם מה למכור. אם אחד מהכופרים קורא לעצמו אלוה הוא עדין לא יכול לברוא אפילו נמלה.

uri80

New member
שמעון חמודי,אתה לא יוצא בשאלה ובתור

אחד שכזה, יש לך אלף מקומות אחרים לכתוב את דעותיך המלומדות. אתה כותב כאן בחסד ולא בזכות. השתדל שלא להציף את הפורום אחרת תחסם.

שמעון 30

New member
מה!?!?!?!?

אתם הנאורים. אתם החכמים. אתם הצודקים. אנטי דתיים? אתם לא מסוגלים לענות תשובות רציניות אז אתם רוצים לסתום לי את הפה? אתם בתור דתלש"ים לא מסוגלים לעמוד מול האמת שלאחרים צריכים לתת הרצאות עליהם ואתם עוד שואלים למה לכם לא נותנים הרצאות.

uri80

New member
שמעון חמודי, זה לא הם שלא נאורים

זה אני שלא נאור. אני בכלל בעייתי, תאמין לי. כלל לא עייף ממך ומאלפים כמוך שכל שני וחמישי מנסים להראות לנו את האור הגנוז מחדש בטענותיכם המקוריות והחדשניות. לו הייתה לך כאן תגובה רצינית אחת עד עכשיו מלבד השלשול הוורבלי שתקפת בו את הפורום, לא היית נחסם. (מעניין אם תצליח להבין את המשפט האחרון) שמעון חמודי, פסילה שלישית. ביי ביי.

uri80

New member
לא, אני חי כאן כי אבא ואמא החליטו

יום אחד לכייף קצת, או שהיה חסר להם משהו מסוים בחיים, ואחרי 9 חודשים אני הופעתי. לעומת זאת, לא עד כדי כך ברור לי למה אתה כאן. הרי גומי אינו עד כדי כך מוצר נדיר. שלום ולא להתראות.

boten d

New member
אני חי כאן

כי נולדתי תשעה חודשים אחרי מלחמת של"ג

אני מרצה

אתה מוזמן לבוא לסמינר לשבוע באילת... 1,200 ש"ח כולל לינה אוכל ושתיה. כולל הרצאות מפי גדול הפרופסורים (אנוכי הקטן). כולל חופשה חלומית שתקרב אותך לאור האמיתי (חזיות על החוף)

אבזץ

New member
אינפלצייה של בעלי פעור...

מה נסגר כאן? למה, למה, למה, למה? ככה! מי אתה, מה אתה, מה אתה רוצה מחיי? קוראים/גולשים חדשים, נא להשתדל מעט יותר. תודה.

rigoletto111

New member
לזכות את הרבים ב"ערכת אמונה"

אשרינו שזכינו שתימכר "ערכת אמונה" שתחזיר כל יוצא לצור מחצבתו ולאמונת אבותיו. אמן סלה.

למעלה