הרצאה על סמים...

טאלנה

New member
הרצאה על סמים...

היום מישהי בת 22 ששמה תמרה באה להרצות לנו על סמים.. סיפרה את הסיפור שלה, ואיך דבר גורר דבר, ושהיא באה ממשפחה טובה, ושכשהם עלו לארץ היא התחברה עם אנשים שמעשנים, ושותים ומשתמשים בסמים, ובעצם סיפרה לנו מה עבר עליה, ואיך היא עברה מסוג לסוג ולאט לאט התמכרה יותר ויותר, הסיפור שלה היה מרגש, והיא הייתה דיי מעניינת, חוץ מכמה דברים שהיו מאוד בלתי אמינים, שנראה לי שהיא קצת סילפה, אבל בכל מקרה היה ממש יפה, אני חושבת שהיא הצליחה להעביר את המסר שלה בצורה מאוד יפה ומשכנעת, אני אישית מאוד מקווה שזה יעזור לאנשים שכן משתמשים וכו´... לי זה בטוח עזר.. (לא שהשתמשתי אי פעם, וגם לא תיכננתי, זה פשוט חיזק את העמדה שלי יותר) חשבתי שיהיה נחמד לכתוב את זה פה.. וזהו...

crovee

New member
תמרה בת 23

וההרצאה הייתה ההרצאה הכי משעממת ששמעתי בחיים שלי.

yellow cheese

New member
שנה שעברה הייתה אצלנו מישהי

מצחיקה-נראה לי שקראו לה בריג´ית או סמטינג.. עם ההרצאה או בלעדיה- סמים-אין מצב! גם סיגריות לא.. :) אני ילדה טובה!

crovee

New member
כן... היא באמת הייתה משהו מיוחד

היא העבירה לנו את הלקח בצורה הכי נכונה שיש... היא לא באה ואמרה לנו "אל תעשו ככה ואל תעשו ככה", היא פשוט הציגה לנו את המקרה ואת התוצאות. הבנתי שהיא עברה בכל המקיפים בבאר שבע.

טאלנה

New member
מממ...

אין לי מושג איזה תמרה זו... והיא בת 22 לא 23... מממ, בריג´ט באמת נתנה הרצאה טובה... וממ, לא חושבת שההרצאה של תמרה הייתה משעממת.. וחוץ מזה מיכל, עזבת באמצע ולא היית בקטע המרגש.. היה קטע ממש מרגש, שהיא אמרה שהיא גילתה שמישהו שקרוב אליה בן 15 וחצי תלה את עצמו, והשאיר פתק שהוא לא רוצה לחיות בעולם המסריח הזה יותר.. והיא אמרה את זה בצורה ממש מרגשת, וכמעט בכתה בהרבה חלקים... אני אהבתי... ותגידי מיכל... היית בער שירה יום שני במקיף? אמרו לי שהיה ממש מעניין...

crovee

New member
אמרו שהיה ממש טוב...

אבל לא הייתי. הייתי בדרבי של ביתר נגד הפועל בווסרמיל. אני יודעת רק שבחצי שכן הייתי כמעט ונרדמתי. העדפתי לשבת בחוץ עם סיגריה מאשר לראות אותה מכריחה את עצמה לבכות.

Jewcifer

New member
בד"כ דברים כאלה לא עוזרים לצערי

צריך לעשות דברים אחרים.

למעלה