הרצאה בחיפה

הרצאה בחיפה

קראתי היום בעיתון שתהייה הרצאה בחיפה ב28/7 מטעם אייל. הייתי שמח לקבל פרטים על ההרצאה הזאת.

qt1

New member
שבת שלום משה../images/Emo24.gif

זו ההרצאה עליה מדובר , יפית העו"ס של אי"ל בסניף חיפה פרסמה אותה כאן. אתה בקשר עם סניף אי"ל בחיפה? יש שם יופי של צוות
שבת שלום

qt1

New member
באמת נחמד שם משה../images/Emo24.gif

לא תצטער

חייםלוי

Member
מנהל
מה שלומך? יותר טוב?

העליתי את ההודעה של יפית והשרשור הבא אתה לטאגליין

qt1

New member
../images/Emo142.gif נראה לי שיש לי קצת חום../images/Emo4.gif

כי קר לי , אבל לא נראה לי שיחמיר, מעניין מאיפה תפסתי את זה, אולי מהמזגנים של יום א' , יצאתי מרכבת , עליתי על אוטובוס , ברכבת היה נורא קר ועם כל זה שלבשתי טרנינג אני כנראה התקררתי קצת. מקסימום ביום א' אלך למרפאה. תודה על ששאלת. עשית סדר מופתי למעלה , ביקרתי שם היום , ממש מעולה
כל הכבוד
מלא כתבות ומאמרים אה? כמו ספריה כאן
שבת שלום
הנרות ,זה בגלל שנגמרו לי נרות לשבת בבית , אז אני מפצה כאן

אצלי זה מעורב

קיבלתי הודעה שאני לא התקבלתי לעבודה. והסיבה השנייה זה שאני משתגע מכאבים בעין. וגם היורו הוא סיבה נחמדה להיות עם מצב רוח רע.

חייםלוי

Member
מנהל
אם תסתכל למעלה מתח לשמות המנהלים

תראה הודעה אחת בכחול. זה הטאגליין. אלה שרשורים שרוצים להבליט אותם. בכל פעם שמרעננים את המסך ע"י F5 ההודעה מתחלפת.

ההרצאה היא בנושא אפילפסיה בגיל

הילדות וההתבגרות . המרצה הוא ד"ר אלי שחר - מנהל היחידה לנוירולוגיה ילדים ושרות האפילפסיה. בתום ההרצאה תינתן האפשרות לשאול שאלות. המפגש יתקיים בויצו-בית הקשתות בשדרות בן גוריון 21 בחיפה. מספר המקומות מוגבל ולכן יש לאשר השתתפות. באי"ל בירושלים 02 5000283 ובאי"ל בחיפה 04-8527163 המפגש בשעה 18:00 השתתפות סמלית לחברי אי"ל 10 ש"ח לשאינם חברים 15 ש"ח

למעלה