הרפתקאת מוראלן

Elad Lerner

New member
הרפתקאת מוראלן

אז ביקשתם לדעת מה קורא בעיר הערים, היהלום-הגדול-מידי שעל הכתר - מוראלן!

זה היה עוד יום סתווי בשוק. הקונים קנו והרוכלים ריכלו. בין ההמון, בשוק הילכו להם בן אנוש עם קשת גדולה ומה להוכיח, בחורה צעירה עם עיניים מלאות נסיון, זד מלא בזעם קדוש, אדם שהפסיד הכל ורוצה לבנות את עצמו מחדש, ובן מחצית שמעדיף להשאר בין הצללים.
כמו שקורה בשוק לא מעט פעמים, כמה בחורים צעירים עם מעט קש בראש החליטו שזה יהיה רעיון טוב לשדוד את השוק ההומה. המוכרים כבר מנוסים - הם פשוט סוגרים באופן מיידי את הדוכנים במעטפת ברזל שהם כבר למדו להצטייד בה מראש, יורדים מתחת לשולחן, ומחכים שהכל יגמר. הקהל פחות מנוסה - הרעיון הראשון הוא לברוח, ולהתאבל על מי שנפגע אחר כך. הכסף בכיס שלהם שווה להם יותר.
באופן מאד לא רגיל, החליטו החמישיה הלא רגילה שלנו לעשות מעשה. להשאר אדישים אל מול קרב כזה? לעולם לא! במהירות וביעילות הם ניצחו את השודדים. המוכרים היו הממונים. מישהו באמת ובתמים מוכן להקריב מעצמו עבור השאר? האינסטינקט היה לתגמל אותם כראוי. הם ביצעו עבודה, לא?
הזד ובן האנוש עם הרפיר החליטו שזה יהיה רעיון טוב לתשאל את השודד ולראות מה הוביל אותו לפשוע. העלמה הציעה את הפונדק שבו היא שוכנת. הקשת ובן והמחצית החליטו לראות את המקרה לסופו והצטרפו.
בדרך לשם יצא להם להחליף שמות אחד עם השני.
הכירו את פלאיוס - זד פלאדין של פיילור. בעזרת חרבו ואמונתו באל הוא מעוניין לעזור לחלשים ממנו.
אל מולו ניצב רובגין - בן אנוש, חייל משמר לשעבר עם חיבה לטקטיקה. על מנת לשפר את כישוריו בקרב למד מעט קסם של אשפי חרבות.
מלפניהם עומדת רוז - בת פיראטים עם אצבעות זריזות, וחיבה למטבע. היא יותר חזקה ממה שהיא נראית.
אתם לא רואים אותו, אבל הוא שם. זה קאי - בן מחצית עם להבים על הידיים. העבר שלו, כמו עוד הרבה מאפיינים אחרים אצלו נמצא באפלה.
מעט מאחור אפשר להבחין בפיטר - עם קשת יציבה וחושים חדים הבחור השקט הזה תמיד יהיה מוכן להציע את עצמו לעזרה.

בחדר פרטי בפונדק הבחור המסכן מספר שכמה אנשים מפוקפקים אמרו לו שלהגיד לאנשים בשוק להחזיק את הידיים למעלה זאת דרך קלה להתעשר. הוא לא ציפה שמישהו באמת יתנגד לו. פלאיוס שיכנע אותו לחזור לדרך המוטב ולעולם לא לשדוד יותר. באקט של אמונה הוא שיחרר אותו לחופשי.
בזמן החקירה, בחור צנום וג'ינג'י רץ לו אל הפונדק בחפשו את חמשת הדמויות המוזרות שהעזו להתנגד לשודדים מיוזמתם. מהר מאד הוא מצא אותם. הוא הציג את עצמו בתור סימור. בקול מתנשף כאילו הוא כרגע רץ כל הדרך מהשוק, הוא מספר להם שהבוס שלו, אדריאן, כבר המון זמן מחפש אנשים בדיוק כמוהם. לאחר מספר שאלות ותמריץ כספי נאה, הסכימו החמישה לתלוות אליו.

הכירכרה עצרה ליד אחוזה בעיר התחתונה. הם נכנסו כולם מכניסת המשרתים, ולאחר מעבר מבסדרונות מלאים בחפצי אומנות, הם פגשו את אדריאן - הספרן הזקן.
אדריאן שלח את סימור לדרכו, והזמין את השאר לשבת. הוא סיפר על קולגה שלו, שהיתה אמורה לספק לו מטבעות מסויימים. הקולגה לא יצרה איתו קשר כבר הרבה זמן, והוא מתחיל לחשוש. אזור הנמל, היכן שהיא גרה, הוא אזור מסוכן לו ולעוזר האישי שלו, סימור. לכן הוא מוכן לשלם לקבוצה שלנו ביד נדיבה על מנת להשיג את מהטבעות ולדעת לשלומה של הקולגה. אדריאן אפילו מוכן לשלם על הכירכרה לשם ובחזרה.

לאחר שהוראות הכוונה ומכתב חתום ניתנו, יצאה הקבוצה הטריה אל אזור הנמל.

DDN

New member
אהבתי!

אחלה של דרך להציג את החבורה.

אשמח לשמוע גם מנקודת המבט של השחקנים.

Elad Lerner

New member
גראצי ^_^

זה היה המפגש הראשון. כדי לא להעמיס, אחלק את ההודעות על פי המפגשים שלנו, עד שנגיע לאחרון.
משם אשתדל לעדכן באופן שבועי

DDN

New member
המלצה - לעודד גם אותם להגיב

המנחה בקבוצה שאני משחק בה, מתגמל אותנו על כתיבה שכזו של RECAP.

גם אני מתכנן לעשות בדרכו כשאחזור להנחות.

ונשמח לקרוא.

Elad Lerner

New member
יש לנו פורום משלנו

לפני כל פגישה אני מזכיר לכולם את השעות ומה להביא, ואחרי כל פגישה מישהו מתנדב לסכם אותה, ושם אני מביא את ה-XP.
במהלך השבוע אנחנו גם כותבים על ההרפתקאה, על ההסטוריה של הדמויות, ועל מה שבא בעיקרון.

אני גם מעודד את זה על ידי שאילת שאלות כלליות לכולם - מה היחס של הדמות שלכם עם האלים? האם לדמות יש חיי אהבה?

בכל מקרה, אפנה אותם גם לפה
.

DIDGIN

New member
אהבתי את רעיון התגמול על כתיבה

אני שוקל לאמץ את זה בפעם הבאה שאני מריץ.

ofleibo

New member
אכן נחמד...

בשבילי גם נחמד לשמוע קצת על הדמויות מלפני ההיכרות שלנו...

ofleibo

New member
נכון אבל...

בד"כ אני לא עם מחשב, אלא מהפלאפון ולחזור עמודים אחורה רוצח לי את הסוללה....

שלך לעצמך אימייל עם לינקים מהבית?

ואז תפתח מהפלאפון?

חוץ מזה אם אתה בבסיס פתוח מצבך מבחינת אינטרנט טוב משלי..

למעלה