הרפתקאות rolemaster?

• פותח הנושא fbop
  • פורסם בתאריך

fbop

New member
הרפתקאות rolemaster?

מישהו יודע איפה ישנם מאגרים אולי, או הרפתקאות שאתם כתבתם? אני מחפש מערכה או הרפתקת פתיחה/היכרות, זה לשחקנים שלא שיחקו עדיין rolemaster. any1? :)

רמץ

New member
אמנם לא שיחקתי מעולם ב-RoleMaster

אבל שמעתי שמדובר במשחק תפקידם מסורבל ואיטי - עמוס טבלאות וגלגולים. יש שיאהבו אותו יותר, אבל אני חושב שהוא עשוי להיות קצת "כבד" לרוב השחקנים.

Gilgam69

New member
לצערי הצדק עימך

רולמאסטר היא אכן שיטה גדולה ומסורבלת אך עם זאת היא השיטה הכי מציאותית. אני רכשתי מאה ואחד ספרים של רולמאסטר והתלבטתי קשות האם לשחק רולמאסטר שכל כך מדהימה וטובה אך מסורבלת או לשחק AD&D מטופש עם חוקים מטומטמים והגיון דפוק אבל שהיא שיטה פשוטה וזורמת. למזלי יצא ה-D&D מהדורה שלישית שאיכשהו היא באמצע בין רולמאסטר ל-AD&D והלכתי עליה. אני עדיין חושב שרולמאסטר היא השיטה אבל היא יותר מדי כבדה. מה שעדיין חסר ב-D&D מהדורה שלישית בשביל לעשות אותה עוד יותר טובה היא שיטת הקרב המצוינת של רולמאסטר.

Sabre Runner

New member
ציטוט מפי אחד מחברי הטובים.

I---------------- Check on table SC-SL for the possible critical damage done by a spiked-crushing weapon, used by a small character on a large monster. (roll 1d100) Result: sprained the monsters arms, 2 damage, cannot use arm, dies in 2 years if the wound is not treated. (But it’s a slug! it doesn’t have arms!) -- MW´s Lost Soul on RuleMaster

Gilgam69

New member
אז אותו אדם לא ידע איך להשתמש בו

מפני שלנזק למפלצות ויצורים לא דמויי אדם יש טבלאות נפרדות אשר נותנות מענה לצורתן היחודית.

fbop

New member
אפשר להשתמש בשיטת הקרב של רולמאסטר

למשחקים אחרים. ע"ע הפרק האחרון של Arms law של רולמאסטר.

למעלה