הרפקאות

Painkiller1989

New member
הרפקאות

האם יש לכם מבנה דומה בכל הרפתקה והרפתקה שאתם כשה"ם בונים? מאיפה את לוקחים השראה לבנית הרפקאות? האם אירועים בחיים נתנו לכם השראה פעם?

Painkiller1989

New member
מצטער על השימוש במילה שהם אני רגיל

אני מתכוון לכל הרפתקה לא רק של מו"ד

Dror Bar

New member
ובכן משכח הכאבים :)

1.אני לוקח את הרעיונות מספרים, סרטים, ומכמה הברקות מידיות. לדוגמא- לאחר המשחק של דראגון, התחלתי לאהוב את הנזיר הזכור לטובה והתחלתי לכתוב הרפתקאה שקשורה אליו. 2. כמובן שאירועים בחיים נותנים לי השראה, אין דבר יותר אמיתי מהחיים. 3. (עכשיו ראיתי שזה בעצם 1). יכול להיות, אני מנסה לעבוד בהתחלה(אני מתחיל), בכמה שיטות ומוצא את ההכי טובה בשבילי, אני מנסה תמיד להכניס פה ושם מישהו שהם (הדמויות) מכירים. (אם תרצה פירוט לאיך שאני בונה רק תגיד למרות שאני מתחיל)

Nihau

New member
כמה מקורות לרעיונות:

1. שני תארים אקדמאים (אקולוגיה והנדסה סביבתית) מספקים כמות אדירה של מידע שזולג פנימה לכל תחומי החיים ובכללם מ"ת לראיה ההרפתקאות שחבורת טיאן עוברת הן במידה רבה אקולוגיות באופיין וניחנות בהגיון פנימי עז. 2. כמות משחקי המחשב והפלייסטיישן שעברתי בחיי רבים מספור והעלילות המעולות של פיינל פנטזי לדורותיו, BOF, LOK, וקווסטים של sierra, דראקאן, ZOE, אייקו, הנסיך הפרסי לדורותיו, NWN BG:DA UFO LBA קרונו קרוס וקרונו טריגר ועוד רבים, ( עשר נקודות למי שמצליח לפענח את כל הר"ת) 3. מדיות לא אינטראקטיביות כגון סרטים וספרים (BOOK= Bio Organic Organized Knowledge)

BluePrint

New member
racking up the points

NeverWinter nights Baldur's Gate: Dark Alliance UFO - Enemy Unknown Little Big Adventure and no Built-in Orderly Organized Knowledge-device will be complete, without it's own Portable Erasable Nib Cryptic Intercommunication Language Stylus.​

DallyLama

New member
אולי

zoe = zone of the ender lok = legacy of kain? bof = ? הבעיה בלהסתמך על משחקי מחשב שחברים שלך גם שיחקו ואז הם צועקים עליך שאתה לא מקורי! אה ודרך אגב final fantasy rules הייתי חייב להגיד

Nihau

New member
BOF עדיין נותר ללא פתרון!

אכן, ולכן ביררתי קודם שאין לשחקניי מושג קלוש במגוון המקורות מהם אני שאבתי את הרעיונות, מה גם שלקחת רבע רעיון מFF ועוד חצי מLBA ולהשלים את החסר עם משהו קטן מLOK והאינטואיציה שלי- זה כבר לא רעיון משום מקום אחד שאפשר לזהות. Mwahahahahaha

DallyLama

New member
כן חברי אבל שולטים במשחקי מחשב

כמו בשפה העברית. ואין לי אין מושג מה זה bof

DallyLama

New member
כן חברי אבל שולטים במשחקי מחשב

כמו בשפה העברית. ואין לי אין מושג מה זה bof

BluePrint

New member
אלו היו הקשים?

אני מודה שקצת התברברתי עם Buldor's Gate, שחשבתי לרגע לשני משחקים שונים, אבל השאר היו פרוסת עוגה. (כנראה בגלל זה שכחתי את הראשונים) ?BOF... Breath of Fire

JuffoWup

New member
אני רואה את המקורות שלך ומעלה:

MI, SC, Warcraft, Nightmare (yes my gate keeper), commandos, BR (clue: Eastren settings), GF (clue: Underworld) Gothic, DK (it's good to be bad) and of course horror quest as GK, MN and such

Nihau

New member
נסיון אמיץ

MI= mission impossible SC= star craft או star control BR= Blood Ryne? GF= grim fandango GK= Gabriel Knight DK= donky kong? MN= > אין לי מושג, לא מושך אותי אימה.

JuffoWup

New member
קרוב

MI= Monkey Island SC= Star Control BR= Battle Realm MN= Midnight Nowhere DK= Dungeon Keeper אני לא מאמין שלא ניחשת את האחרון, זה משחק חובה לכל שה"מ.

ogmios

New member
בערך מכל מקום אפשרי

כל דבר יכול להיות השאראה להרפתקה, אם רק יודעים להתייחס אליו ככזה, חהל בשירים של סוזן ווגה (ברצינות!) ועד לקבצן בתחנת הרכבת (ושוב - ברצינות!)

מהו מבנה דומה?

בשנים האחרונות, אני עובד פחות במבנה של הרפתקאות-בפרקים ויותר בגלגול עלילה רחבה - אין אפיזודות, אלא תהליך מתמשך. מקורות ההשראה? ספרים. בעיקר ספרות היסטורית ופוליטית. אני שואב רעיונות גם מהחיים עצמם, ואפילו ממוסיקה ומפות באטלס.

למעלה