הרפס

הרפס

שמעו יש לי הרפס כל החיים זה בא בתקופות הקטע שאי אפשר להתאמן עם זה כי הזעה היא מלוחה והיא פוגעת בהרפס וזה שורף.. עיזבו שזה לא נוח והכל יש משהו לעשות עם זה?? כי גם צריך לשים משחה..ואם מתאמנים אז זה יורד! מה אומרים למפקד? יש פטורים מיוחדים לזה?? תודה אנשים!

pilpel666

New member
חחח הצחקת אותי

יש הרפס לפול אנשים ואפחד לא יתן שום פטור לזה כי זה סתם שלפוחיות על השפתיים וזה ניתן לטיפול צ'יק צ'ק ע"י משחת הקסם "זובירקס", בטח שלא פוגע בך בשום בחינה. קיצר, אמרת שטויות ותתמודדי עם שורף. כמו כן, המשחה לא תרד אם תתאמני, אין קשר. היא לא כזו נוזלית. היא תרד אם תאכלי או תשתי אחרי שתמרחי אותה. אגב, הרפס לא בא סתם, בתור אחת שיש לה. זה בא מכל מיני גורמים סביבתים שהופכים את הנגיף ממצב ליזוגני למצב ליטי (הופה, מי סיימה ביולוגיה מוגבר) כמו ירידה בטמפרטורות, קרינה, חשיפה למחלה וכו'.

pilpel666

New member
זה נכון אם כי

בשפתיים זה די שכיח, לכן ציינתי כך. זה גם יכול להתפשט באזור הפה. כמו כן, בפתיים הפנימיות... הרפס זה זין ומקוללת הילדה שהדביקה אותי בנגיף הזה בכיתה ד' !

McH3

New member
יש גם הרפס ב..

שפתיים אחרות...

שמעו

שמעו יש לי בשפתיים העליונות יעני בפה!!! קיצור זה מפריע יש לי לעיתים מאוד קרובות הרפס ואין מה לעשות אפילו עכשיו גדל לי על הבוקר פעם רצתי בספורט בביצפר ושרף לי מהזעה ההרפס...

למעלה