הרפס

ברטולי

New member
הרפס

אני סובלת המון מהרפס בשפתיים (אחת לשבוע שבועיים), ויש לי תינוקת בת 7 חודשים. אני ממש חוששת להדביק אותה. רופא עור המליץ לי ליטול באופן קבוע כדורי זובירקס על מנת למנוע התפרצות של הוירוס. אני לא רוצה כי אני מאמינה ברפואה אלטרנטיבית ונוטלת באופן קבוע תוספי תזונה (כמו- ויטמין C שמחזק את המערכת החיסונית). חשוב לציין שתפו תפו תפו אני לא חולה כבר למעלה משנתיים ולמרות זאת יוצאים לי המון הרפסים. מה לעשות???

טוטס

New member
הרפס

הרפס סימפלקס כפי שהוא נקרא, הוא וירוס מנוול לא קטן. ניתן להרוג אותו בעודו נולד !!! עם העקצוץ הראשון על השפה - אין דרך למנעו... משגדל לממדים של נוראי - אין לו אלא למות מוות טבעי, אך ניתן לזרז לו את ה"יסורי גסיסה" על ידי שן שום חתוכה לאורכה והנחתה על הפצעים. לחילופין: למר גפן טבול באלכוהול 95% (גם צמר גפן טבול בוודקה הולך) - להניח במדוייק על האיזור הפגוע, לדקותיים עד שלוש. לאחר מכן לבזוק מעט טלק (לא ריחני אבל אם אין ברירה - אז אין ברירה ) על האיזור הספוג באלכוהול. אפשר ורצוי לחזור על הפעולה כל שעתים עד 4 שעות. ולהבא: עם העקצוץ הראשון שהוא סימן הלידה של המנוול - להרוג באותה שיטה !!!!. זהירות: וירוס ההרפס עלול לגרום לתינוקות לא מחוסנים ללקות באבעבועות רוח, לכן כדאי מאוד להזהר ממגע עם גוזלים בעת שהוירוס והפצעים במלוא פריחתם.

למעלה