הרפס 1

הרפס 1

שלום לכולם למרבה הזעזוע התפתח אצלי הרפס 1, כנראה בגלל מערכת חיסון חלשה או החורף הזה.. כמה שאלות שבגוגל לא מצאתי עליהן תשובה.. אם יש לי את החולרע הזה מעל השפה, קרוב לנחיר אחד, האם אני עדיין צריכה להשתמש בכלי אכילה נפרדים משאר דיירי הבית? והאם מותר לי להתחבק עם אנשים..?

ועוד שאלה..

אם אני אגע בפצע עצמו (מה שלא אעשה)ו ואח"כ אגע במקום אחר בפנים לדוג', מבלי לשטוף את הידיים קודם, אני אקבל עוד אחד במקום שבו נגעתי בזמן שיש לי את הפצע הנוכחי? ריבוי הרפסים??.. הייתכן?? לכל עזרה אודה מראש!

harduf9

New member
הרפס מדבק במגע לכן עדיף להמנע מנשיקות וכו'

נדמה לי שלא עובר דרך כלי אוכל אבל עדיף להזהר, אולי ההרפס לא יודע את הנקודה הזו. מעבר לכך אני די בטוח שהרפס סימפלקס (אם בזה מדובר) יוצא רק בשפתיים ולא עובר למקומות אחרים בפנים. מידע מדויק תוכלי לקבל מרופא המשפחה שלך. הרופאים מומחים במחלות. מה שכן יש טיפול טבעי שעשוי למנוע השנות של ההרפס בפעם הבאה שמערכת החיסון שלך תחלש. בריאות שלמה גיא הרדוף

yoramg007

New member
הרפס - תשובה לרות 21

לרות שלום רב לעניות דעתי כמרפא בביורגונומי הרפס אינו מדבק, הסיבה להופעת ההרפס אצלך, נובעת מכך שמלפני כשנה המערכת החיסונית שלך נחלשה. אפשרי להתגבר על ההרפס בטיפול בביורגונומי. הסבר מקיף נתתי בתשובה לשירין מהשבוע שעבר. אשמח לעזור, יורם

למעלה