הרפס מעל השפה

liza26

New member
הרפס מעל השפה../images/Emo4.gif

לפני כמה שנים סבלתי מהרפס בשפתיים או מעליהן בעיקר אחרי אנטיביוטיקה חזקה או חום גבוה והשבוע שוב הופיע החצוף
מעל הפה בצד ימין אין חום, אין תרופות , אין מתח. ממה זה יכול להיות ואיך אפשר למנוע או לטפל חוץ ממשחת "זובירקס". ועוד שאלונת -על מה "מצביע" ההרפס כאשר הוא מופיע (מבחינה "מיסטית"
) שיהיה לכם יום נפלא

הרפס

שלום liza26 רק לפני כמה ימים דיברנו על הנושא, ראי את ההתכתבות והדיון כמה הודעות למטה. רפואה שלמה שלומי.

אסתי123

New member
ההרפס המסוים

הזה, שאלה לי אליך. האם יש דמות גברית בחייך שהתקשורת איתה לא הגיעה ליעדה? האם זה יצר אצלך תיסכול? את מדברת והוא לא קולט. הכוונות שלך לא הגיעו אצלו ליעדן? המשימה שלך הושמה לעיל?????????

liza26

New member
בתשובה לשאלתך

דוקא בזמן האחרון התקשורת שלי עם בעלי ממש מוצלחת והוא הדמות הגברית העיקרית בחיי. אנחנו לא רבים ויש ביננו "הבנות" מסוימות גם ללא דיבור. יכול להיות שחום הגוף שלי עלה מאוד בלילה (לרמה של מחלה?)? כי אני בזמן האחרון לא ישנה טוב ואני מרגישה תחושה לא נוחה ולפעמים כואבת בחך העליון כמו צינון אבל אני לא מצוננת יכול להיות שזה קשור ? ומה זה בכלל? תודה רבה על העזרה

אסתי123

New member
תשובה

למוח שלנו יש תכונה שמה שהיה הוא שהווה. את אומרת שבזמן האחרון התקשורת מוצלחת, אלב המוח אינו מבדיל בין עבר לעתיד. החוויה מן העבר עדין קימת כחויה, כדפוס. יכול להיות גם שזה מישהו אחר. אולי אבא, מעביד, אח.....בכל אופן גבר אחר.

SideKick

New member
מחלות ורגשות

לכולנו דמות גברית שהתקשורת איתה לא הגיעה ליעדה. כנ"ל גם לגבי דמות נשית. כולנו חווים תסכולים בתקשורת מדי פעם או התנגדות ליוזמות שלנו, או סכסוך עם הדימוי הגברי/הנשי או סתם חוסר יכולת זמני לראות את האור בקצה המנהרה. אבל יש מישהי, שבעקבות תקשורת שלא הגיעה ליעדה עם הדמות הגברית שלה (בעבר או בהווה) מפתחת הרפס מעל השפה, אחרת תבחר בהתקף קוצר נשימה והשלישית בכלל תעבור את זה כאילו כלום. ככה אני תופסת את הדברים. לדעתי, הנסיון לקשר בין מחלות לבין דפוס מאוד מסוים הוא שגוי. אנחנו יצורים הרבה יותר מגוונים.

למעלה