הרפס זוסטר

donda

New member
הרפס זוסטר

אני בת 32, בריאה כמעט תמיד. לפני כחודשיים חליתי בהרפס זוסטר, ומאז אני חולה כל הזמן. מעבר לכאבים של הוירוס עצמו, אני חוטפת כל וירוס או חיידק שנמצא בסביבה (אני אמא לשני ילדים קטנים) דלקות גרון חוזרות ונשנות, כאבי בטן, עייפות, חולשה, סחרחורות ועוד. רציתי לדעת האם הרפואה המשלימה יכולה להקל עלי ולחזק אותי בתקופה הזאת, ואם כן - לאיזה תחום כדאי לי לפנות? תודה דונדה

המחלה שחלית בה

ולא חשוב שמה לצורך הענין, מאותתת לך שמשהוא התקלקל ביכולת של הגוף והנפש. ואם משהוא התקלקל מסקנתך הנכונה היא שצריך "לתקן". אני אסביר לך את נקודת המבט ההומאופתית ואת תצטרכי להחליט בהמשך לאיזה תחום כדאי לפנות. עפ"י ההומאופתיה משהוא בסיסי יותר, עמוק יותר יצא מאיזון ולכן עכשיו את חוטפת כל מחלה שמסתובבת בשוק. כדי להגיע להבנה הבסיסית הזאת צריך להכנס פנימה ולהבין. בד"כ האדם בעצמו לא יכול לראות זאת-הוא צריך "עזרה" של מסתכל אוביקטיבי. ההומאופת הוא מן "מסתכל" שכזה שמנסה להגיע לשורש כדי להבין מאיפה הכל מתחיל. ההסתכלות הזאת היא מרתקת ומביאה לתובנות ועם רמדי (תרופה) מדויקת מביאה גם לריפוי מלא. כל מטפל יכול להמליץ לך על תחום המומחיות שלו. את כמומחית לגופך ונפשך תחליטי על מה שיתאים לך. וממליצה לך בחום להתחיל בטיפול בהקדם ולא לחכות לפורענויות נוספות. עירית

הרפס זוסטר

הרפס זוסטר, נגרם ע"י אותו הוירוס הגורם לאבעבועות רוח אצל ילדים, הוא נכנס לתוך תאי העצב ושוכן שם במצב רדום. הנגיף מתפרץ מעת לעת ויוצר שלפוחיות לרוב על איזור הגו - החזה, הגב והבטן (תלוי בדרמטום אליו משוייך), ההתקפות נמשכות למשך שלושה שבועות לערך, אך הכאב יכול להמשך על פני חודשים רבים. ועכשיו לעניינינו, למרות שהנגיף יכול להתעורר גם בגוף בריא, לרוב הוא יתפרץ כאשר חלה ירידה בתנגודת הגוף לנגיף (בעקבות מחלה, סטרס, חולשה...). עליך להבין כי מדובר בנגיף חכם שמחכה לו בשקט לרגע בו תחלשי והוא יוכל לתקוף. למרות שלא אבחנתי כראוי, אני מניחה שחולשת מערכת החיסון שלך, (בשילוב עם גורמים נוספים כמו תזונה לקויה, סטרס ועוד...), שאפשרה לוירוס לתקוף מלכתחילה, היא גם הסיבה המרכזית שבגללה את נדבקת בכל המחלות הסובבות אותך. לרפואה המשלימה יש את הכלים להקל עליך, הן מבחינת המחלות השונות התוקפות אותך והן מבחינת התפשטות המחלה והכאבים הקשים איתם את נאלצת להתמודד. השיטות הן רבות ושונות ותוכלי למצוא בקלות מענה יעיל לבעייתך, עליך למצוא מטפל שאת מתחברת לשיטת טיפולו. אנו כקליניקה משתמשים במגוון שיטות טיפול שמתוך ניסיון יודעת, שמטיבות עם מצבים דומים לשלך (דיקור, טווינה, צמחי מרפא, תזונה סינית, שיאצו, מגנטים, SOTAI, רפלקסולוגיה ועוד...) וכמובן שנשמח לעמוד לרשותך. רפואה שלמה מיכל אמיתי אמיתי רפואה משלימה

למעלה