הרפס זוסטר

אדולק

New member
הרפס זוסטר

אני בן 37 ולפני כשבוע חזרתי מנופש לאחר יומים הרגשתי כמו צריבה חזקה בעורף עם התפשטות לחלק התחתון של הראש ויצאו לי קבוצה קטנה ומרוכזת של פצעונים על החזה לא יחסתי לנושא חשיבות ופתעום בשבת התחלתי להרגיש בחלק השמאלי של הפנים מעיין תחושה של עיקצוצים כמו שקיבלתי זריקה אצל רופא שיניים אבלעם תחושה והפעלה ללא קושי של כל האיברים בחלק השמאלי של הפנים פניתי היום לרופאת המשפחה והיא טוענת שהיא חוששת שזה "הרפס זוסטר" הפנתה אותי גם לרופא שיניים +רופא עור רופא השיניים טוען שמבחינת שיניים הכל תקין ושלל שזה "הרפס " מכיוון שלדעתו אני חש עיקצוצים ב_3 חלקים בפנים 1-מעל העין 2-בלחי 3-ליד הלסת. ואלו 3 עצבים שונים ובהרס טוען שזה שייך רק לעצב בודד . א-מי צודק ? ב-יש למישהוא מושג לגבי מה יש לי ?

הרפס זוסטר

הרפס זוסטר מופיע בד"כ כאשר יש דיכוי חיסוני או בגיל מבוגר. קשה לי לשפוט לפי התאור מי צודק כיון שלא ראיתי את הפצעים.

אדולק

New member
הרפס זוסטר

שלום הופנתי היום לרופא עור והוא קבע בודאות שזה הרפס זוסטר רציתי לדעת בודאות האם עקב כך התחושות שאני מרגיש בפנים מעיין עיקצוצים והרגשה של תרדמון יכול להיות מצב שהפה שלי יתעוות חס וחלילה אני פוחד מכך נורא משום שאני עובד ביום יום עם קהל אנשים ואם חלילה זה יקרה .האם המצב ישוב לקדמותו לאחר חלוף המחלה דרך הגב רופא העור נתן לי כדורים בשם zovirax האם יש בהם תועלת משום שהפצעונים כבר יצאו לי לפני כשבוע . וכמה זמן חולפת המחלה הזאת תודה מראש.

הרפס זוסטר

לא סביר שזה יקרה לך. לגבי הטיפול, היעילות הוכחה כאשר מתחילים עד 3 ימים מהופעת הפצעים אם הן אכן הרפס זוסטר. . המידע שאני מוסר הוא כללי בלבד ושוב ההחלטה הסופית היא של הרופא הבודק אותך.

למעלה