הרפס בעפעף העין

ellush

New member
הרפס בעפעף העין

שלום רב, הייתי מעונינת לקבל אינפורמציה על דרכי הטיפול של הרפואה המשלימה להרפס/שעורה לא ידוע לי בעפעף העין? ומה זה מסמל לפי הרופאה הסינית, האם חולשה של הכבד? יום טוב

freearth10

New member
הדרך שלי

אז קודם כל מנסיוני האישי הרופאים הרבה פעמים לא יודעים לאבחן בין הרפס לבין חיידק. על הקשקשים שבראש יושבים חיידים וכאשר חיידק שכזה מגיע לעפעף הוא יוצר תגובה מאוד דומה לזו של הרפס. אז אחת הדרכים היא לנקות את העפעפיים היטב היטב במים מיוחדים אותם ניתן לרכוש בכל בית מרקחת כמה פעמים ביום וכמובן לשמור על היגיינת הראש. אני לא מומחית ברפואה סינית אבל לדעתי זה יכול להיות גם הכבד וגם כיס המרה. אם הבעיה של הבן אדם היא בקבלת החלטות, אם יש בעיות של גמישות,של חוסר עשייה - הייתי נוטה יותר לבעיות בכיס המרה אם הבעיה היא בשינוי, נטייה לשתלטנות, איבוד שליטה ברמה הפיזית והרגשית, הדחקת רגשות צעקנות הייתי נוטה יותר לבעייה בכבד. אוטוסוגסטייה שעוזרת במקרים של חוסר איזון בכיס המרה: אני עושה את הבחירות הטובות ביותר לשלמות שלי ולשלמות הכלל. משפט חיובי שיכול לעזור במקרה של חוסר איזון בכבד: אני שמח עם השינויים שמקדמים את הצמיחה שלי. דמיון מודרך יכול מאוד לעזור במיוחד אם מנסים לנטרל גם את הרגש של האיבר שיצא מאיזון בתוך ההדמייה. לדוגמא: כשלי היה הרפס/וירוס בקרנית דמיינתי לעצמי שאני משנה את הצבע האדום בעיין ללבן. עשיתי את זה אינסטנקטיבית והיום אני מבינה שההדמיה עזרה כל כך מהר משום שהתייחסתי לשינוישבו הייתי תקועה. מאיה

ellush

New member
שעורה

הרופא עיניים איבחן זאת כשעורה ושעליי להשתמש בטיפות וקומפרסים חמים. כיצד הרופאה נסינית מתייחסת לשעורה?

freearth10

New member
ההתייחסות היא לא לשעורה

אלא לאדם שיש לו שעורה ולכן כמה שתוסיף כאן פרטים על עצמך ניתן יהיה יותר לנסות לעזור לך אבל כמובן שכל מה שנאמר פה לא יכול להחליף כל טיפול - כל טיפול שבו תבחר להתחיל. מאיה

למעלה