הרפס במרפק??

פצית219

New member
הרפס במרפק??

יש לי פצע טיפה מעל המרפק, שהתחיל לפני שבוע וחצי כמה שנראה בערך כמו עקיצה של יתוש, וגם מגרד מאוד. מכיוון שעבר כבר שבוע וחצי ובדרך כלל עקיצות לא שורדות אצלי יותר משלושה-ארבעה ימים, התחלתי לחשוש שמא אני גוססת? אני זוכרת במעורפל שלפני משהו כמו עשר שנים היה לי פצע דומה, טיפה מתחת למרפק, ואחרי כמה שבועות סוף סוף נזכרתי ללכת לרופא המשפחה והוא אמר שזה סוג של הרפס ונתן לי כדורי זובירקס שהייתי חייבת לקחת במשטר קפדני כל 4 שעות ורק אז הדרעק עבר. יכול להיות שזה שוב הרפס? איזה מין הרפס מוזר זה ליד המרפק? אני מצרפת גם תמונת קלוז-אפ בהודעה נפרדת.

פצית219

New member
לא פייר, נסה אתה לצלם תמונת תקריב של המאחורה

של המרפק של עצמך באחת בלילה...
תודה, אני אגש לרופא.

פצית219

New member
ניסיון נוסף: ringworm? יש לי חתולה חדשה

שאימצתי מהרחוב לפני ארבעה שבועות. אין עליה פטריות, אבל אולי בכל זאת זה מה שזה. הייתי היום אצל רופא המשפחה והוא לא ידע מה זה. לרופאת עור הכי מוקדם שמצאתי תור זה ליום ראשון. אני מקווה שהיד לא תנשור עד אז. בינתיים התחלתי לשים על זה משחה נגד פטריות בלי מרשם.

שוב התמונה לא משהו

אם את מכריחה אותי לבחור על פיה אז לא למרח את המשחה הזו לפטריות אלא משחה אנטיביוטית כגון פוסידין או בקטרובן . אם זה עדיין מאד מגרד - בטאקורטן -G . (אם אין לך שימי פולידין) כדאי לבדוק את החתולה האם יש לה קרחות.

אם את במקרה הולכת לרופא משפחה

תבקשי שיקח לך משם תרבית לפני המשחות האנטיביוטיות

פצית219

New member
ובכן, אחרי שאמש מצאתי עוד אחד כזה בעורף

התקשרתי הבוקר בהיסטריה למוקד של מכבי ודרשתי תור מיידי לרופא עור. הרופאה בדקה ואמרה שזה אכן ringworm (למרות שלא נראה כמו ringworm קלאסי). קיבלתי מרשם למשחה (ניזורל או משהו כזה) פעמיים ביום למשך חודש, ואם זה לא יעזור ננסה כדורים. על החתולה אין קרחות, אני תכף אתקשר לוטרינרית לשאול איך יתכן הדבר. אולי החתולה רק נשאית או משהו כזה.

למעלה