שוב אתה חוזר על השקר? אין בחיסון גרפן.
אף אחד לא אשם שאתה לא יודע לקרוא מרכיבים בחיסון.שוב אתה חוזר על השקר? אין בחיסון גרפן.
תאורטית לא נספגים, אך יש דליפות.נהאמינות שלך נצין להסיר שגם לא בטמפון. (וגן אם יש - אין השווה. בניגוד לחסין שמוזרק לתוך הגוף. הטמפון והרכבו אינם נספגים)
תעבור לטרוליות הבאה ...תעבור לשקר הבא.
יש חיסונים עם גרפן,אף אחד לא אשם שאתה לא יודע לקרוא מרכיבים בחיסון.
בהחלט יש דליפות: כל טמפון דולף כימיקלים שנמסים ונספגים בגוף האישה. והדבר גורם תופעות לוואי.תאורטית לא נספגים, אך יש דליפות.
הטרול הטיפש לא מסוגל.תעבור לטרוליות הבאה ...
מומחיות חדשה?!בהחלט יש דליפות: כל טמפון דולף כימיקלים שנמסים ונספגים בגוף האישה. והדבר גורם תופעות לוואי.
ובמיוחד טמפון שנשאר יותר זמן מהמומלץ.
מומחיות חדשה?!
אם הוא נחשב לטיפש
ליד טרול טיפש כמוך - כל אדם נורמטיבי נראה כמו "מומחה"
אנו יודעים שהוא עמית שלך, לפחות יש לך מודעות עצמית להבין את מצבךאם הוא נחשב לטיפש
אז מה אתם? !
אז מי יהיה עמית שלי ?אנו יודעים שהוא עמית שלך, לפחות יש לך מודעות עצמית להבין את מצבך
חס ושלום, לא הייתי שם אותך, אפילו, בתור השולייה שלי.אז מי יהיה עמית שלי ?
אתה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההחס ושלום, לא הייתי שם אותך, אפילו, בתור השולייה שלי.
זה מה שקורה שאת רק מסוגלת להסתכל על מהלך אחד קדימה ולא מבינה שאני בעצם זה שצוחק עלייךחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אתה אפילו לא מסוגל לקלוט שאני צוחקת עליך.
זה מה שקורה שאת רק מסוגלת להסתכל על מהלך אחד קדימה ולא מבינה שאני בעצם זה שצוחק עלייך
לא נורא, זה ידוע שאם אין שכל - אין דאגות!
כן, שאין דאגות - הולכים לישון עם ראש קליל.
כן, שאין דאגות - הולכים לישון עם ראש קליל.
אני שמח שעבר עלייך לילה עם הרבה שעות שינה
יפה, שינה מביאה שינה, ככה זה בטלנות מחוסר מעש וכל חייך הם כאן בפרדס וחוץ מזה אין לך חיים, תנחומיי
יפה, שינה מביאה שינה, ככה זה בטלנות מחוסר מעש וכל חייך הם כאן בפרדס וחוץ מזה אין לך חיים, תנחומיי
יפה לך שאת מקפיצה את השרשור עוד ועוד.
לגמרי שווה הקפצה .יפה לך שאת מקפיצה את השרשור עוד ועוד.
הוא גורם לך שינה ערבה
אם הטרול ה- הוא העילוי מבחינתך והאליל שלך, מצבך קשה יותר ממה שחשבתילגמרי שווה הקפצה .
ג'ו עושה מכם קציצות.
תענוג
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.