הרעיון שלי

אסף.ז אתה טועה לא ביקשתי

להגביל חברים שהם מעל גיל 16 או משהו כזה מהליות יו"ר התנועה. אני לא מבין מה הקשר הנסיך על האביר הלבן?!! אם כבר הנסיך על הסוס הלבן.. אבל מה הקשר יקח אותי לטיול בהרים השוויצרים..אני בכלל מסתפק בטיול להרי הגולן.. ואני לא צריך נסיכים שיקחו אותי לשמה. אגב אני בכלל מעדיף שנסיכה תיקח אותי.

sagia1

New member
עם האביר וורד אז זגריזק צודק וכנראה

שבאמת הנסיך היה על האביר.

asafz8

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה ששגיאת כתיב קטנה יכולה לעשות

tapr

New member
הבל הבלים הכל הבל

מה שהיה הוא שיהיה ומה שנעשה הוא שיעשה ואין כל חדש תחת השמש

omerlich

New member
ברננקה לא הבנת?../images/Emo4.gif

כרגע לא ידוע אם יש שינוי,המפלגה גוססת ובעניין הזה אני מסכים עם אסףז. תפסיק לחפור עם התקנות...
כרגע צריך לקבוע תקנון מאוד מצומצם.. שרק יקבע את תפקיד הנוער ותו לא.. כרגע לפי דעתי אין צורך ביו"ר,מכיוון שהתנועה אליה אנו משתייכים אינה פעילה ולעניין זה מספיקה לנו האחראית,רונית גרינברג-רונן.

תמיר1991

New member
מסכים איתך../images/Emo45.gif

למה שניצור "מעמדות" בנוער אם בכלל לא בטוח מה קורה איתו? תמיר.

אני באמת לא הבנתי..

השאלה אם אתה עומר הבנתה?! אתה הבנתה שאני ביקשתי והפצרתי לא לכנות אותי בפורום "ברננקה"?! אתה הבנתה?!?! או שאני צריך לכתוב בכורדית?! אז תכנה אותי אסף.. המפגש אתמול דווקא מראה שהמפלגה מתחילה להתעושש. וזה שהמפלגה גוססת זאת דעתך.. אני לא חופר... עומר אני אשמח אם תראה גם תהודעה הבאה שאני הולך לכתוב בקשר לתקנון..

omerlich

New member
קודם כל...

תתחיל לבדוק את האיות בהודעות שלך... אתה ועוד איך חופר! אין טעם בתקנון ויו"ר בקבוצה שמונה אולי 13-15 חברים! זה מייותר ולעניין זה אני שוב אומר שרונית מספיקה.. ד"א ההודעה הבאה שלך תהיה טרחנית כמו זאת.. תפסיק כבר! לכולם נמאס מזה! אני מתפלא איך לכולם יש סבלנות לשטויות שלך!

קודם כל לא ספרנו בידיוק כמה

חברים יש בתנועה.. יש לך נדמה לי רושם מוטעה לגבי זה.. ודווקא יו"ר חשוב שהיה צריך שיהיה אייזשהו מישהו אחד שיעמוד ראש התנועה או קבוצה.. ואם אתה חושב שלא צריך שיהיה יו"ר אתה מוזמן להציע את זה אייכשהו באסיפת נוער ונראה אם זה יעבור.. עכשיו.. אני חושב שצריך תקנון אבל לא במצב איכשהו עכשיו.. לפי דעתי כל ארגון או תנועה שרוצים שיהיה להם סדר צריכים שיהי להם מערכת חוקים מסויימת כי אם אין סדר יש אנדרלמוסיה. מה אתם מערבים את רונית פתאום?! מה זאת אומרת טרחנית כמו זו?! על תכתוב בשם כולם

omerlich

New member
ההודעה הזאת טרחנית כמו השאר..

ויותר מזה לא אוסיף,הדיון בנושא מיותר,כי כפי שאתה רואה רובנו תמימי דעים..

asafz8

New member
עומר...

תפסיק לרדת עליו. זה לא נותן כלום הירידות האלו, אם אתה לא מסכים איתו (וגם אני) אז תענה לו תשובה עניינית ומכובדת

omerlich

New member
דווקא לא..

ירדתי עליו אלא על הטרחנות המסויימת בעניין לאחר שדובר עליו בישיבה, וכן עניתי לו כבר תשובה עניינית והוא סירב לקבלה וזו זכותו המלאה של אסף .ב.

asafz8

New member
לא מסכים איתך.

מפלגת שינוי היא מפלגה לכל דבר וענין! אל לנו להמעיט בערכה כמפלגה. כמו שלוינטל הסביר, הירוקים קיימים 15 שנה מבלי להבחר לכנסת. אם אנחנו רוצים כח במפלגה אנחנו צריכים יו"ר מהנוער שידאג לאינטרסים של הנוער מלבד האחריות הביצועית שיחלוק עם רונית. יו"ר זה תפקיד חשוב שלא תהיה אנרכיה כנ"ל לגבי תקנון אבל התקנון יהיה מנימליסטי לדעתי מה שצריך לעשות זה שני שלבים: א. לכנס את אותם האנשים שהגיעו יום חמישי ובנוסף הישיבה הזו תהיה פתוחה לכל מי שירצה (מהנוער בלבד) ונצביע על תקנות התקנון אחת אחת ובכך נגיש תקנון חדש ב. נצביע עליו באסיפת הנוער בחודש אוגוסט עם בחירת בעלי תפקידים- כאשר ההצבעה על התקנון נערכת קודם ולאחריה על פי התקנון בחירות לבעלי התפקידים שיצויינו בו.

למעלה