הרעה קשה.

הכל מלא אנשים רעים בכל מקום.

נהג מונית תקף אותי לפני כמה שבועות.
מישהי מכאן, מהפורום, השפילה אותי בעשור הקודם, הביאה אותי למצב של שמונה חודשי אשפוז, הרסה את חיי ועד היום אי אפשק לתקן את זה.
הרופאים בתל השומר אומרים לי שהמשפחה שלי לא רוצים אותי. זאת הדיאגנוזה.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי סוס פרא

יש מצבים קשים שנראה שלעולם לא נוכל לקום ושכל הצרות תוקפים אותנו ואנחנו אבודים.
אבל מכל דבר ומכל דבר אפשר לקום ולהצליח.
אם הרופאים לא רוצים לטפל עוברים לרופאים אחרים או תחום אחר של רפואה.
יש כאלו שרפואה רגילה לא עוזרת אז פנו לרפואה משלימה ולהיפך.
המשפחה לא רוצה אז תיצור חברים חדשים שיהו כמו משפחה, אל תפחד אנחנו כולנו כאן איתך:)
אם תרצה לדבר בפרטי שלך לי מסר ואני אתן לך את הטלפון שלי

רועי10

New member
שלום לך ומה שלומך?

אם אתה זוכר יצא לנו להיפגש אז באחד המפגשים הראשונים שקורווין ארגן
מהמעט שיצא לי להתרשם ממך, וגם מכתיבתך בפורום (פעם היית יותר משתתף) זה שיש לך כוחות, ואתה אדם נבון
אני ממליץ לך לעשות איזה ״מהפך״ תפיסתי שקצת ״ינער״ את האבק שאולי מכסה את היכולות האמיתיות שלך.
מהפך בראייה של הדברים, מראייה קטסטרופלית לראייה יותר מתונה ומאפשרת.
אני בהחלט ממליץ לך (ולא רק לך אלא לכל אדם החי עם אוסידי) לא להשליך את כל יהבך על המטפלים ושיטות הטיפול המקובלות, כולל אלה המומלצות ״בכל פה״, דוגמת טיפולי cbt.
דבר ראשון סמוך רק על יכולותיך שניחנת בהם
יכולות אלה יכולות לדעתי להתעצם יותר ולבוא לידי ביטוי יותר באמצעות חיבור עם אדם בעל גישות לא קונבנציונאליות לאדם ולכוחותיו הפנימיים, והעצמתם.
אחד מסוגי אנשים אלה זה מאמן אישי (קאווצ׳ר) וישנם כאלה המיומנים לעזור לאנשים עם בעיות ייחודיות, דוגמת אוסידי (אבל לא רק אלא גם בעיות קשב, דיכאון וכו׳)
הגישה של המאמנים היא גישה חיובית ובונה המתמקדת ביכולות שיש באדם והעצמתם.
לדעתי אתה צריך מדריך עם גישה חיובית ומעצימה (בלי לסתור שימוש בתרופות במידה ואתה משתמש)
אם תרצה, אתה יכול לכתוב לי לפרטי כדי שאפשר יהיה להרחיב יותר

(רק חשוב לי להגיד לך שאני מאוד רגיש להתבטאויות קשות , לכן אם תכתוב לי לפרטי תנסה להסביר לי דברים בלי להשתמש בביטויים קשים וקיצוניים)
מה שלא יהיה אני מאחל לך שתגלה את הכוחות שלך תתחבר אליהם ותשתמש בהפ!

למעלה