הרעה בעור , עצות

הרעה בעור , עצות

האם מומלץ להשתמש בשמן קלנדולה בעת אטופיק דרמטטיס מודלק עם חתכים? האם למשהוא המלצה טבעית שאינה רמדיס כשיש חתך ומפריש מעט?

הרעה בעור - תרופות סבתא

אם זו החמרה מרמדי שעושה עבודה טובה - קוואקר מושרה במים למרוח על המקום המודלק בחתכים, זה מרגיע בכל מקרה ואינו נוגד פעולת הרמדי. יש גם צמחים Stellaria media למשל שתמצית אם ממנו מהולה במים עשויה להקל. אך צריך לבדוק את הכשרות שלו לענין ההחמרה מרמדי טובה. לנאות שושנים יש כמה תמיסות ומשחות שהן תמימות יחסית, כדאי להתקשר איתם. - - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון הומאופתית קלאסית לעורר את המרפא שבך 050-9006464

קלנדולה - ודיכוי

זה דיכוי, גם אם היתה הרעה ולא הטבה. כי הדרמטיטיס זו לא פציעה שנגרמה מגורם חיצוני המצריך טיפול חיצוני, אלא בעיה פנימית המוצאת את ביטויה בעור. ואני מצטטת פה את דברי וגה שחזר ואמר שאין למרוח קלנדולה משום סוג על פריחה או בעית עור שנבעה מבעיה פנימית. אנחנו ההומאופתים יודעים שהביטוי של מערכת העור ברמה השטחית ביותר הוא זה שיכול להביא הבראה מצויינת וכל דיכוי שלו עלול לעלות ביוקר - אסתמה נשימתית. גם הרופאים מכירים את התנועה הזו בין אסתמה של העור לקשיי נשימה, ומה יותר מסוכן לבריאות, לחיים, בעית דרמטיטיס או אורטיקריה או עור אחרת, או קושי נשימתי? הרפואה הקונב' אינה מקשרת בין הטיפול המשחתי והתרופתי בתופעות עור לבין בעיות נשימתיות ופנימיות אחרות. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון הומאופתית קלאסית לעורר את המרפא שבך 050-9006464

קלנדולה

קלנדולה היא בהחלט דיכוי כאשר תהפוך ל"תרופה" הדומננטית בטיפול בבעיית עור! אני מדברת על החמרה בעור כאשר נוצרים ממש פצעים מוגלתיים שילד יזהם אותם בארגז החול.. , קווקר היא כמובן המלצה טובה , במקרה הנדון לא מספקת ... רעיונות נוספים?. למשל , בשלשולים צורבים שיוצרים כוויה.. מנסיוני גם רמדי טובה לא מרפא את האדום הבוער והמכאיב במהירות וכן יש צורך בקלנדולה. אשמח לדשמוע ממכם..

קלנדולה

הי נועה בהמשך לכתוב בעצות הקודמות- ישנה משחה בשם אדרמה aderma שמבוססת על שיבולת השועל, מניסיוני זה עוזר באטופיק להקלה סימפטומטית בזמן אגרבציה

אובליפיחה

נתקלתי מזמן במקרה של ילדה שסבלה מאטופיק דרמטיטיס ואז נחשפתי למשחה מעניינת- אובליפיחה. לפי דיווחם של ההורים, הם ניסן הכל כולל קלנדולה, ורק משחת אובליפיחה פתרה לילדה את הבעיה בעור. ראוי לציין שהילדה לא בטיפול הומאופתי ואין לי מעקב קרוב על התוצאות, אך מדיווחי ההורים ולמראית עין נראה שהמשחה עזרה לפתרון הבעיה.

למעלה