הרעאהיון השבועי!

לא מספיק שאני באה לצאט?

נבלות

קיר קמט

New member
לא שאני התלוננתי, אבל

כשתבואי לראשון, לאיזה בית באמצע הדרך בין התחנה המרכזית הישנה לחדשה, ממש באמצע, אז זה יהיה מספיק, מה. מעל ומעבר, אולי.

קיר קמט

New member
נו ובואי נהיה הגיוניים

איזה עוד סיבה יש לכולם להעלם, אם לא ההיעלמות שלי?

heaven is here

New member
גילעד

מנשמע בסדר מקורה הכל טוב הכל בסדר כולם רגועים? אכן הרבה ילדות יפות יש כאן היום!!!! (פורטיס משוגע?) משוגע שאלה אמיתית מה- מ1-10, כמה משוגע פורטיס? 11 סטארטקוסטר ב-500 שקל, קונה? לא יודעת מה זה|: למה השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב? כי אנחנו במזרח? בגלל שמאיר אומר לשלוח לו במסרים את שם המרואיין הבא, את חושבת שהוא שלח לעצמו מסר עם המרואיין הזה?חחחחחחחחחח אני אפילו בטוחה אמממממממממממממממממממממממממממממממ היה לי עוד משהו ושכחתי. לא חשוב! אה. לאקי? לא יודעת, היא פסדר..

שירה ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

מה נשמע!!!!!!!111111111 מה חדש? כמה מאיר עומו? וחומד? וכמה דור עומו? למה שניהם עומואים? את רואה רמת אביב ג'? :< מה את אוהבת לאכול? ולשתות? מה את כ"כ אוהבת בירושלים? והכי חשוב - כמה את אוהבת אותי? שלום ותודה

heaven is here

New member
מתני../images/Emo25.gif

מה נשמע!!!!!!!111111111 הכל בסדר! תודה מה חדש? יש מערכת חדשה כמה מאיר עומו? הוא לא עומו! וחומד? חמדמד לגמרי וכמה דור עומו? גם לא עומו! למה שניהם עומואים? אללי זה הכל בגלל השוקו את רואה רמת אביב ג'? :< פעם ראיתי.. מה את אוהבת לאכול? אוכל?
ולשתות? מים מה את כ"כ אוהבת בירושלים?
הכל
והכי חשוב - כמה את אוהבת אותי? המון המוני המונים
כפרע

ל א ק י

New member
היי שירה!!

איך זה שכל פעם שאני בת"א אני רואה אותך?O: מקורה?:$ את חושבת שלהתכונן למיני מתכונת בתנ"ך זה חשוב? ולעשות שיעורים? ולרצוח מורים?

heaven is here

New member
לאקייייי

איך זה שכל פעם שאני בת"א אני רואה אותך?O: כי אני הרבה בת"א? מקורה?:$ הכל טוב מה איתך:$ את חושבת שלהתכונן למיני מתכונת בתנ"ך זה חשוב? לא פחות חשוב ממתמטיקה
ולעשות שיעורים? זה דווקא לא אם את מבינה את החומר:$ ולרצוח מורים? אללי חשוב חשוב

אגוזי19

New member
איך הגעת לפיטר רוט?!

מה שלומך?:) איך הלימודים? מתי מסיימת? ולאן אחרי זה? הא.

heaven is here

New member
ברגל?:p

סתם נו! אתה מה זה דומה לו:$ הכל טוב תודה:) הלימודים בסדר! תכף מסיימים עוד 3 חודשים צבא וזה..

A N I g M A

New member
שירה../images/Emo99.gif

מקורה! מה את רוצה ליומולדת? מתי עושים שופינג בת"א? יום או לילה? מלש"בים או חיילים? איפה את מסתפרת? רוצה שוקו שוק? אני רוצה לראות סרט, תמליצי לי. זהו מה, בוקר עכשיו;[

heaven is here

New member
איווני!

מקורה! הלכ טוב מה איתך:$ מה את רוצה ליומולדת? ברכה! או דיסק כמו שהכנת שנה שעברה:$ מתי עושים שופינג בת"א? או או החודש:) יום או לילה? שניהם. אין אחד בלי השני! מלש"בים או חיילים? אללי הכל טוב בשבילי איפה את מסתפרת? אצל יהודה:$ רוצה שוקו שוק?יש לי תודה
אני רוצה לראות סרט, תמליצי לי. הופה מאיזו קטגוריה? בדיוני- דוני דארקו מתח- אוף יש המון. נראה לי התרסקות אימה- מסור!! ילדים- צ'ארלי וממלכת השוקולד

Young MC

New member
היי ../images/Emo8.gif

איך את מרגישה? למה לא הזמנת אותי ליום הולדת שלך?
אני בוכה. אני בוכה? איפה זואי?
מתי נפגשים? מה היא משמעות החיים? איזו תוספת את אוהבת על הפיצה! באיזה שמפו את חופפת? :<

heaven is here

New member
מאירון

איך את מרגישה? בסדר מה איתך:> למה לא הזמנת אותי ליום הולדת שלך? אני בוכה. כי לא התקשרת
אני בוכה? למה אתה בוכה?
איפה זואי? בביתה הקט[?] מתי נפגשים? החודש מתישהו מה היא משמעות החיים? 42 איזו תוספת את אוהבת על הפיצה! גבינה! באיזה שמפו את חופפת? :< הרבל אסנס:$

AeroPeek

New member
היי שירה'לה

מה שלומך? איך את מרגישה? מתי את מתגייסת?
למה את אף פעם לא מוכנה לרדת להגיד לי שלום כשאני נמצא באיזור שלך? \= את עדיין מנגנת על גיטרה? אם כן איך הולך? יומולדת שמייח :]

קיר קמט

New member
פפפ

בהתחלה לא ראיתי את ה"להגיד" ואז כזה - מתן! איך אתה מדבר! אבל נגמר.

למעלה