הרס עצמי!

תכלת23

New member
הרס עצמי!

זאת אני!.עושה דברים שהם לא בריאים לי.מבינה בשכל שאני צריכה לטפל בזה.,אבל ממשיכה...הורסת לעצמי את העתיד..בידיים שלי,ואין מי שיעצור אותי.כי הסביבה,החברה,המשפחה אטומים מלראות..ואני לבד!!!ממשיכה לטעות...ואין לי נפש קרובה שתבין ותסייע

תכלת23

New member
ואני יודעת...

שהצרות שלי...אולי קטנות לעומת צרות של אחרים.אבל זה לא מנחם אותי..כי אם לא אעצור,גם הבעיות שלי יהפכו לגדולות.כדור שלג שמתגלגל...

תכלת23

New member
אז ככה,.

הקשרים שאני נכנסת אליהם.1.גבר נשוי עם ילדים 2.בחור אובססיבי קנאי ובסוף גיליתי שעם עבר פלילי ועוד כמה דברים 3.גבר בן 40 פלוס.ועוד קשרים שנתנו לי חום חיבוק ואהבה רגעיים

די דנסר

New member
תכלת יקרה

אני חושבת שאת סקרנית מאד ואוהבת להתנסות בדברים לא שגרתיים, ולכן את נוטה לקשרים מסוגים לא שגרתיים. הניסיון ילמד אותך בסופו של דבר את מה שאת צריכה ללמוד מהקשרים האלה. אני לא מוצאת שום פגם בסקרנות שלך ואני בטוחה שיגיע היום בו תמצאי את האדם המתאים לך. כל אחד מאיתנו זקוק לחום וחיבוק ואהבה, וגם אם הם רגעיים הם מספקים אותנו. די דנסר

drnaji

New member
תכלת...

אף אחד לא שווה שתהרסי את עצמך למענו,אפילו אם זה היה חבר שלך,אבא שלך או לא יודע מי
אם את יודעת שאת עושה טעות,אז תעצרי...תחשבי קצת...ואל תעשי אותה. את צריכה ללמוד מהטעיות שלך,כל אחד עושה טעיות,ובמיוחד אני (אני חושב שכמעט עשיתי כל טעות אפשרית,אבל כל טעות שעשיתי עשיתי פעם אחת וזה הספיק לי בכדי לא לחזור עליה יותר וללמוד דברים חדשים על עצמי) אין צורך שבגלל הסביבה שלך תגגרי למצב הזה אין צורך בלהוסיף שמן למדורה
תקחי את עצמך בידיים,ואל תעשי טעיות יותר,החיים יפים ולמה להוסיף בעיות לחיים שלך

תכלת23

New member
אני לא מצליחה

אםי מבטיחה לעצמי.מנסה ,ובשעת משבר קטנה נופלת...ואין לי למי לפנות שיעצור אותי..ואני שוב נגררת לקשר לא טוב בעבורי..שמספק לי צורך רגעי של הגנה

drnaji

New member
תכלת ../images/Emo24.gif

כולנו,לפעמים,בשעת משבר נופלים,אבל העיקר ללמוד מהטעיות ולא לחזור עליהן. אז במשבר הבא שלך תגידי לעצמך:הפעם אני לא נופלת,אני אשתדלףיהיה קשה אבל בסוף הכל יסתדר אני מבין אותך כשאת יוצרת קשרים כדי שיספקו לך רגע של הגנה,אבל מה הטעם אם ההגנה הזאת תתפוגג בעוד מספר ימים
אגב,את לא צריכה לפנות למישהו כדי שיעצור אותך,תפני לאדם שבתוכך שלא רוצה שתפגעי עוד פעם
שיהיה לך בהצלחה

תכלת23

New member
באמת...זה נורא מחזק

אפילו שברגעי האמת אני נסחפת וכל קשר גזל ממני חודשים(חצי שנה,שנה,שנתיים)ושוב ושוב אני מבטיחה לעצמי שזה לא יקרה?

תכלת23

New member
אני לא מצליחה

אםי מבטיחה לעצמי.מנסה ,ובשעת משבר קטנה נופלת...ואין לי למי לפנות שיעצור אותי..ואני שוב נגררת לקשר לא טוב בעבורי..שמספק לי צורך רגעי של הגנה

fossil1

New member
תכלת יקרה

אני חושב שאת לא צריכה להסתפק בקשרים עם אנשים שלא מתאימים לך ואת יודעת שהם לא! זה פשוט מאוד! מגיע לך יותר ואל תתפשרי על איכות הגברים שאיתם את יוצאת. ובנוסף תשני את החברה שבה את נמצאת "חברה- שבה אנשים לא בגילך. אז בהצלחה.... ואנחנו תמיד פה כדי לעזור לך

אנושית~

New member
היי תכולה

לדעתי זה קורה כי כנראה ת,לא מעריכה ת,עצמך מספיק כולנו עושים טעויות..אבל חייבים ללמוד מהם ולהפיק ת,לקחים לפעם הבאה תכניסי לך לראש כל פעם שת,מתקרבת לשלילי שמגיע לך הרבה יותר.. ועוד משו שרציתי לשאול..מה עם משפחה ,אחיות,חברה טובה שאיתה ת,יכולה להתיעץ? בכל מקרה אנחנו כאן אם תרצי לדבר

ק 1

New member
את לא לבד

אנחנו איתך. אבל את חייבת להחליט להפסיק להרוס לעצמך ואת עצמך. אם אני לא טועה השארת הודעה דומה לפני מספר שבועות אצל גרא- וגם אז עניתי לך דברים דומים. קל להרוס. קשה לבנות. תחשבי על זה. פתחתי לך דלת-תיכנסי.

למעלה