הרס עצמי.

PoshKale

New member
הרס עצמי.

זה הוא אשם ! הוא עשה לי הכל ! בגללו אני רק סובל. כואב מבפנים, וחום הכאב מתפשט לבחוץ. כוויות החום יוצאות בתוך הגוף. השחור בפנים חם מגחל. שורף...משמיד כל תא חי בדרך. מתחיל להירקב מבחוץ... עובש מתמלא בבטני. רגליי נקורות, מה זה ? סיכות ? מסמרים ?...אולי נעצים... לא...אלו רק הסימנים שהשאירו החולדות. ברכיי מפוצצות, שוכב ללא נוע. הלב כבר שרוף, המוח אכול. ועם כל זאת...קם בבוקר לעבודה, צוחק...הכל בסדר.... האמנם ?

האשמות, שנאה וטינה

פוש חבר מה קורה לך? אתה אופטימי!!!!!!!! אין שום דבר מרפא בלהאשים אין שום דבר מרפא בלשנוא אין שום דבר מרפא בטינה כל אלו מיותרים לנו בנפש בגוף במחשבה תעשה קישטה לכל אלו ותכניס לבפנוכו שלך אור אהבה וחיוכים כן זה מתחיל בלי רצון ואחר כך זה מחלחל לתוכינו וזה עובד הוא עשה היא עשתה, ההורים שלי אשמים וכל זה מנסיון- זה לא עוזר מחשבות חיוביות יותר עדיףףףףףף

אגב...

קם בבוקר לעבודה מחייך וכל זה זהו יצר ההשירדות שלנו ויש לנו רק במקריי חרום אנחנו רואין ומגלים אותו יש לנו כח עצום להישרדות

PoshKale

New member
תאמיני לי שאני יודע....

אחרי הכל...כמעט פילחתי לעצמי את הלב לפני שנתיים.

may may.

New member
פושששששששש

זה לא הרס עצמי... זה פרדי קרוגר..... סרט אימה..... כל זה בפנוכו? איך חיים עם זה? אני רק מבקשת ממך שתקום כל בוקר לעבודה עם הצחוק (שובה הלב) ועם ההכל בסדר....... בשבילי...

PoshKale

New member
אה זה פשוט מאוד !

לא חיים....ולמרות זאת יש כאב.... הכאב שלא חשים יותר כאב.

tairon

New member
הרס עצמי

מוביל לאבדון ..ואתה רק בתחילת הדרך אל תרים ידים אל תוותר וגם אם זה קשה לפעמים תיהיה חזק ותסתכל על הדברים שכן יפים על מה שאתה אוהב ואל תשקע ברע תן לרע ללכת ורק לטוב להיות לצידך

PoshKale

New member
לא בתחילה....

אני באמצע...ביער... מקווה לראות קצה. אבל אל דאגה !!! יש תמניאק למעלה עפ הכנפיים השחורות ששומר עלי @!@!@ ואם לא....חבל לו על הזמן אני אפוצץ אותו אחרי שאני אמות.

למעלה