הרס אותי

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הרס אותי

הסרט. ימי הביניים היו פחות חשוכים מדתנו הקדושה..... אישה עקרה, היא אישה פסולה, מנודה, אפס?????????????? אוי לי ואוי לראשי......לראות שעד היום מאמינים בזה. וצחוק הגורל, בגלל שאין בודקים בציציות הגבר, כי הרי האשמה מוטלת אוטומטית על האישה.....הוא , הוא, האשם. (אם זו בכלל אשמה) הסרט עשוי מצוייין....... עורר את זעמי בכל דקה של צפיה. והם בתוכנו, בינינו, הם אנחנו... חוקים דרקונים יש לדת היהודית. דת בלתי סלחנית, בלתי מתפשרת.. דת מדברית, של עמים בורים פויהההההההההההההההההההההההההההההההה בהההההההההההההההההה איחסססססססססססססססססססססססס

שילה1

New member
מסכימה עם כל מילה!!

אבל..יש לי שאלה! ומה קורה,עפ"י הדת..אם בגבר ה"אשמה"? חשבת על זה?

magy

New member
בטח שחשבתי.....אפילו בקול רם

מותר לו. האם העלת בדעתך שלאישה יהיה מותר לשאת שני גברים???????????? ברצינות...... ועד איזה צעיר בריא וחתיך במקום החיטיאר????? רק לגברים מותר...... לנשים מותר רק ללדת, לבשל, לכבס, ולעבוד...... ועל הגברים מוטל לדחוף את הזבל בכח......כמו שראית בסרט...... ולישון.......שכחתי....לישון............. הם עייפים........... עייפים מהמקווה, מהתפילות, מהדחיפות, מהנידות.......מההריונות.... הם עייפים............... כססססססססססססססס האמא שלהם......................

שילה1

New member
ובנוסף..קונים אותנו..בשטר..

שנקרא ,כתובה"!!! אוי לבושה!!!!

magy

New member
אוי לקניין בדמות אישה או כל בן אנוש

אחר. לא מעט אפיזודות בסרט, החזירו אותי אחורה עשרות שנים. התפרצתי לא פעם במהלך הסרט.... ולצערי, גם ידעתי את סופו....... מין אינטואיציה נשית מחורבנת........... למה אני תמיד צודקת?????????? לעזאזל.......................

למעלה