הרס אוטובוסים

מצב
הנושא נעול.
יו הוא משהו מחר ב8 בערב ברוץ 22

כתושבת רמת גן
במשך לא מעט שנים ידוע לי שמדובר בבית ספר עם מיסגרות לילדים עם צרכים מיוחדים ואכן הם עיקר אוכ' בית הספר אולי בהסעות של בתי ספר כאלה צריך 2-3 מלווים לכל חלק של האוטובוס כנראה שלא יעשה דבר עד שיקרה אסון אני אציין שבעבר עליתי על אוטובוס בסמוך לבית הספר וכשפניתי לצאת דחף אותי אחד הילדים, ו"חסך" לי שתי מדרגות בדרך למדרכה
כתבה על הפוגרומים שנערכים באוטובוסים

צחקן

New member
*בערוץ בטח התכקונת.

כתבה על הפוגרומים שנערכים באוטובוסים
*בערוץ בטח התכקונת.
ב"ה לדעתי, כל מעשה לרעה ברכוש זיבורי זה גזל וגנבה... !. אני בחיים שלי לא נגעתי ברכוש ציבורי!. בענין זה יש להחמציר מאוד. למי שיש מצלמה כשהוא רואה מישהוא משחיט רכוש ציבורי אז אם הוא רואה שזה לא בכונה שיעיר לו ואם הוא רואה שזה בכוונה שיצלם וילך למשטרה!. כל פגיעה ברכוש ולא משנה של מי היא דבר פסול. ואם יש לך משהוא שלך בבית, שא5אתה לא צריך, מומלץ לתרום לנזקקים. יש היום אגודות שתורמות לנזקקים דברים מכל הסוגים.

צחקן

New member
אצלנו בבית הספר זה לא קרה!.

הרס אוטובוסים
אז הכל התחיל שנה שעברה בהי"ס עלומים קו 34 4 חלונות במקה אחת נופצו אחרי כמה חודשים של שקט 2 חלונות בקו 35 [הקו שאני נוסע] כמה זמן של שקט ושוב קו 34 חוזר לכותרות פתחו דלת קטנה בריצפה ומשכו משהו והאוטובוס מאיץ ל 80 קמ"ש בתוך פ"ת הנהג הצליח להשטלט על האוטובוס בסוף [על זה היה כתוב בעיתון] 3 חודשים של שקט ואז ונדליזם משולש בקו 34 שברו 2 חלונות בקו 35 השחיטו כיסאות ובקו 32 [מפרקית] חתחו חוטים והמפרקית כמעת התהפכה בגלל שלא היו לה ברקסים מאחורה [כי חתחו חותים] ומי אז היה שקט כי חברת דן בשיתוף עם העיריה הצמידו מלוים לאוטובוסים והשנה שוב שברו דברים אבל בקטנות כיסאות ודברים קטנים [בנוסף חברת דן התקינה מצלמות באוטובוסים של הסעות] הים הגיעה הסיע ילדים בהסעה של הבוקר בקו 35 שברו את העינית של המצלמה בצהורים היגיעה האוטובוס ששברו בו את העינית של המצלמה אבל הוא עמד בצד ואנשים מערוץ 22 של הטלויזיה באו לצלם ואם כל הבעיות האלה למה חברת דן נותנת שרות לבהי"ס כזה ? ומה הצינורות שקרעו במפרקית ? ומה השווי של כיסא וחלון ועבודה + הזמן שהמכונה מושבתת [SU 280]? ולסיכום למה הילדים של היום כל כך מופרעים ?
אצלנו בבית הספר זה לא קרה!.
ב"ה אצלנו לא קרה כלום לאטובוסים!. האטובוסים אצלנו נקיים מצוחצחים ואיך שהם מגיעים ככה הם חוזרים!. פשוט לא יאמן... . אני לא יודע על מה אתה מתלונן כי אצלנו אין את זה... . אולי זה בגלל שאנחנו בית ספר פרטי... .

מצב
הנושא נעול.
למעלה