הרסתם עולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fleddermaus

New member
תחליט ../images/Emo119.gif

"אנחנו עם נפרד", או "יהודי לא מגרש יהודי"?

אחרי הגירוש אז כן אנחנו עם נפרד...

תתיחסו אילנו בדיוק כמו לפלסטינאים או לירדנים או לכל דבר אחר כנראה שגם רוב הציונות הימנית לא תישאר בארץ ככה שאתם יכולים לחגוג...

בששון ובשמחה ../images/Emo45.gif

רק אתם לא "עם", אלא סתם קבוצה גזענית. ולכן, אי אפשר להתייחס אליכם כמו לפלסטינים, לירדנים או לסינים. קטונתם.

תודה בדיוק התגובה שרציתי לקבל

אתה רק מראה את העליבות של השמאל... ודרך אגב הגזענים הם אתם... אנחנו אנשים חזקים בעלי אמונה נסתדר בכל מקום אחר בעולם אתם אלו שבבעיה וזה מה שאתה לא מבין...

כשאני אומר אנחנו אני מתכוון

לציונות הדתית והימין שלא מחייב שהוא יהיה דתי אלה לפעמים בצורה קיצונית לא דתי ראה שינוי... או את התנועה הנפלאה שנקראת תנועת בית"ר...

אין צורך להסביר לנו מי זה "אתם" ../images/Emo6.gif

כבר ראינו אתכם בפעולה. גם בשפרעם וגם בשילה. וגם את החומצה ששפכתם על שוטרים. אתם קיבלתם את הקרקעות הפלסטיניות בארץ פלשת בחינם, ועכשיו מקבלים עליהן פיצויים שמנים, ונוטשים באכזריות חיות מחמד. באותו זמן מאות משפחות פלסטיניות שבתיהן נהרסו סתם ככה ("חישוף") לא קיבלו אגורה שחוקה, לא פיצויים ולא בטיח. הייתי רוצה לראות מישהו מפלסטינים אלה שופך צבע על חיילים ישראליים
ההיסטוריה כבר יודעת מקרים, בהם מישהו ניסה לחלק עמים ל"שווים יותר" ו"שווים פחות".

Urik Hai

New member
אתם באמת תסתדרו בכל מקום

אני כבר רואה אתכם שופכים חומצה על שוטרים באמצע הארלם, אף שמאלני יפה נפש לא יחשוב להיות כה עז רוח.

שאין מה להגיד אתה משתמש באלימות

מילולית... כמה צפוי אני רק מקווה שבבית שלך אתה לא ככה

../images/Emo41.gif ה"אנושיות" של מפונים ../images/Emo26.gif

בנוסף לכל מה שראינו ולמה שאנו יודעים, ישנו גם הקטע הזה של עשרות בעלי-חיים שננטשו... הגדילה עשֹה משפחה שהשאירה פתק על קולרו של סן-ברנרד(!) נטוש, בו היא מודה למי שיאסוף אותו. כמעט כמו בסיפור המפורסם של מופסן על אישה שנמאס לה הכלב שלה, והיא השליכה אותו לבור. כעבור זמן-מה תקפוה נקיפות מצפון, והיא לקחה עצם והשליכה אותה לבור. אז היא שמעה שבבור נמצא כלב נוסף, שנלחם עם הכלב שלה על העצם, ולפי היבבות הבינה שהכלב השני זכה בעצם. "זה היה בשבילך, טומי!" - אמרה האישה.

"התנתקות"../images/Emo35.gif

מסתבר, חלק מהמפונים משתקע בגדה המערבית הכבושה וברמת הגולן! אח"כ הם, או בניהם, או נכדיהם, יקימו שוב קול שבר וזעקה ובכי מר, ששוב עוקרים אותם מ"בתיהם"!

לתל אביב מותר ללכת...

כי יכול להיות שתושבי שייח מונס ירצו את השטח שלהם בחזרה... אופס תל אביב נמצאת שם חי חי חי ... מבחינתי אפשר לצאת מהארץ תחזירו את רמת הגולן תחזירו את הגדה י-ם מה שאתם רוצים זה כבר ממש לא מעניין אין עתיד למדינה הזאת... זאת התגובה האחרונה שאני רושם כאן אז רק שתדעו כולכם שלא מתנחל דיבר איתכם וגם לא בן אדם חובש כיפה אלה אזרח תושב י-ם המערבית שבמקרה הוא גם חייל לפני שחרור וכנראה יורד מהמדינה... דרך אגב התגובות שלכם עודדו אותי לרדת כמה שיותר מהר.. ביייי

דרך צליחה!

אם אינך מצליח לקלוט שחיים כאן שני עמים, ושלשניהם "מגיעה" מדינה, ושאף אחד מהם לא ייעלם ויתאדה רק בגלל שזה מה שמתחשק לך, "ציוני". אפילו בתלמוד כתוב: "שנים אוחזין בטלית, זה אומר כולה שלי, וזה אומר כולה שלי, ויחלוקו!". היתה החלטת האו"ם על הקמת שתי מדינות. וזה גם הקונסנזוס העולמי, הישראלי, והפלסטיני - ויחלוקו. חוץ ממספר פנטים הממשיכים לצעוק "כולה שלי!" וממשיכים לדחוף אותנו למלחמה אינסופית, כאילו היום עדין ימי המערב הפרוע, או ימי יהושע הפרוע.

למעלה